Teşekkür ederim canımHiçbir alakası yok yaptığın şeyleri hiç yapmıyorum, hatta ben akrabaların düğününe bile gitmem. Kimse de laf etmiyor. Kendinde kesinlikle eksik yok. Bu lafları asla hak etmiyorsun.
Zaten öyle oldu eskiden bu kadar değildiBence de size şu kadar söyleyim sınırları şimdiden koymazsaniz yaşlanınca artarak yapacak
Annen çok becerikli bir kadınmış..anladığım kadarıyla bir işte çalışmak o işin sorumlulukları , mesaiye uymak gibi zorunlulukları da yok.Kensisi gidip alsa daha iyi olurMaalesef
Yani düşünüyorum
Ne yapabilirdim ?
İlla akrabaları almak zorunda mıyım ?
İsterdim ama taksi ile de gelebilirler
Ben mi suçluyum ?
Mesai gününde insanları otogardan nasıl alayım yani misalDefnecim annenle akrabaların bir tuhaf , sen normalsin , araya biraz mesafe koy , biraz soğuk dur , üzme tatlı canını senin düşüncelerin normal
Annemle biz birlikte psikoloğa gitmiştikAnnenizde narsist kişilik bozukluğu var muhtemelen kendinizi ezdirmeyin. Saygısızlık etmeyin elbette ama bir insan olduğunuzu unutmayın. Internette narsist annenin kızı yazarsanız bir çok video var
Ben de böyle durumlar yaşıyordum annemle. Destek aldım ve ilişkimiz dönüştü annem de daha normal artık
SöyledimAnnen çok becerikli bir kadınmış..anladığım kadarıyla bir işte çalışmak o işin sorumlulukları , mesaiye uymak gibi zorunlulukları da yok.Kensisi gidip alsa daha iyi olur
Siz tepki vermedikçe doz artarak devam edecek işin kötü tarafı siz manipüle edildiğiniz için her şeyin tam olarak farkında olunca kafanızı duvara vuracaksiniz . Siz çok değerlisiniz . Anne her çocuğun hassas noktasıdır ama anneniz kusura bakmayın iyi bir anne olamamış size .Zaten öyle oldu eskiden bu kadar değildi
Neden ki? Üstelik herşeyi yürütebilen cabbar becerikli çocuğu da siz değilsiniz.Anneniz şu bahsettiğiniz kına gecesine katılamayacaksan düğüne neden geliyorsun ki konusunda da ..sizin mesai saatinde düğüne gelecek kişileri otogardan alamamanız konusunda da çok haksızca eleştirmiş sizi.Bu arada sormak istediğim birşey var siz evli misiniz bekar mı?Söyledim
Sen git al o zaman diye
Sen dururken ben niye alayım diyor.
Hep kendi doğrularını dayatma varSiz tepki vermedikçe doz artarak devam edecek işin kötü tarafı siz manipüle edildiğiniz için her şeyin tam olarak farkında olunca kafanızı duvara vuracaksiniz . Siz çok değerlisiniz . Anne her çocuğun hassas noktasıdır ama anneniz kusura bakmayın iyi bir anne olamamış size .
EvliNeden ki? Üstelik herşeyi yürütebilen cabbar becerikli çocuğu da siz değilsiniz.Anneniz şu bahsettiğiniz kına gecesine katılamayacaksan düğüne neden geliyorsun ki konusunda da ..sizin mesai saatinde düğüne gelecek kişileri otogardan alamamanız konusunda da çok haksızca eleştirmiş sizi.Bu arada sormak istediğim birşey var siz evli misiniz bekar mı?
O zaman sizde baş kaldırınHep kendi doğrularını dayatma var
Hem de hep
Herkes kendine kullanmaya adam arıyor. Kullanamayınca hayırsız olunuyor. Bazı anneler için bile bu böyle. Mesafeli ol. Zaten akraba = akbaba ya da akrep.Alsan ne olur diyorlar
Alırım da yani
Ama o gün mesai günü
Mesai günü nasıl otogara gideyim iş saati
Bunu söylüyorum açık açık sen hayırsız birisin diyorlar
Çok mesafeliyimSize karşı nasıl bir anne?
Her beklentinizi karşılayan,çok mu iyi bir ebeveyn?
Sanmıyorum.Bence fazla diyalog kurmayın. Anne kavramı kutsaldır ama çocuğuna iyi gelmeyen,moralini bozan, enerjisini düşüren,bencil,en önemlisi sevgisini, iyi niyetini sorgulatanlar için geçerli degil, maalesef ki.
Mesafe bırakın.
En iyisini yapmışBenim anneannem sakat bıraktığı kızından hizmet bekliyor hala.Kendi sapasağlam duruyor... Annem bir yaştan sonra resti çekti rahat etti.
Aşırı mantıksız, sonuna kadar haklısın kuzumMesai gününde insanları otogardan nasıl alayım yani misal
Hafta sonu olsa tamam da
Yani çok mantıksız değil mi
Ahahaha aynı benimki. Kendisi yapmaz ama benden bekler her şeyi bana havale ederSöyledim
Sen git al o zaman diye
Sen dururken ben niye alayım diyor.
Beni aramıyorsun demesi sizi daha fazla üzmesinden iyidir. Zamanla anlar zaten mesafenin sebebini.Çok mesafeliyim
Bu sefer sen beni aramıyorsun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?