Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum

Maalesef
Yani düşünüyorum
Ne yapabilirdim ?
İlla akrabaları almak zorunda mıyım ?
İsterdim ama taksi ile de gelebilirler
Ben mi suçluyum ?
Annen çok becerikli bir kadınmış..anladığım kadarıyla bir işte çalışmak o işin sorumlulukları , mesaiye uymak gibi zorunlulukları da yok.Kensisi gidip alsa daha iyi olur

Annemle biz birlikte psikoloğa gitmiştik
Annem beni götürdü daha doğrusu
Uyumsuz biri imişim ona göre
Doktor ikimizi de dinledikten sonra
Anneme “‘siz baskıcı ve kontrolü seven birisiniz “ demişti.

Annen çok becerikli bir kadınmış..anladığım kadarıyla bir işte çalışmak o işin sorumlulukları , mesaiye uymak gibi zorunlulukları da yok.Kensisi gidip alsa daha iyi olur
Söyledim
Sen git al o zaman diye
Sen dururken ben niye alayım diyor.

Zaten öyle oldu eskiden bu kadar değildi
Siz tepki vermedikçe doz artarak devam edecek işin kötü tarafı siz manipüle edildiğiniz için her şeyin tam olarak farkında olunca kafanızı duvara vuracaksiniz . Siz çok değerlisiniz . Anne her çocuğun hassas noktasıdır ama anneniz kusura bakmayın iyi bir anne olamamış size .

Söyledim
Sen git al o zaman diye
Sen dururken ben niye alayım diyor.
Neden ki? Üstelik herşeyi yürütebilen cabbar becerikli çocuğu da siz değilsiniz.Anneniz şu bahsettiğiniz kına gecesine katılamayacaksan düğüne neden geliyorsun ki konusunda da ..sizin mesai saatinde düğüne gelecek kişileri otogardan alamamanız konusunda da çok haksızca eleştirmiş sizi.Bu arada sormak istediğim birşey var siz evli misiniz bekar mı?

Hep kendi doğrularını dayatma var
Hem de hep

Evli
Kına gecesi için evet yani katılım şart mı
İlla yok düğüne de gelme o zaman bizi mahcup ediyorsun ne ya
Ne kadar kırıcı

Alsan ne olur diyorlar
Alırım da yani
Ama o gün mesai günü
Mesai günü nasıl otogara gideyim iş saati
Bunu söylüyorum açık açık sen hayırsız birisin diyorlar
Herkes kendine kullanmaya adam arıyor. Kullanamayınca hayırsız olunuyor. Bazı anneler için bile bu böyle. Mesafeli ol. Zaten akraba = akbaba ya da akrep.

Size karşı nasıl bir anne?
Her beklentinizi karşılayan,çok mu iyi bir ebeveyn?
Sanmıyorum.Bence fazla diyalog kurmayın. Anne kavramı kutsaldır ama çocuğuna iyi gelmeyen,moralini bozan, enerjisini düşüren,bencil,en önemlisi sevgisini, iyi niyetini sorgulatanlar için geçerli degil, maalesef ki.
Mesafe bırakın.

Çok mesafeliyim
Bu sefer sen beni aramıyorsun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…