Ne yaparsam yapayım anneme yaranamıyorum

Ah aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ben de ailenin en işe yaramaz çocuğuyumdur anneme göre. Sürekli eleştirir, sürekli. Ne yapsam beğenmez. Ben artık duymamaya ve yapmamaya başladım. Yapsam da memnun olmuyor en azından kendimi yormuyorum.
Ne yazık ki bu tip annelere yapılacak bir şey yok. Sadece kendimizi yıpratmayacağız sanırım.

O da dert değil
İş olmasa gider alırım onu da anlamıyor

valla öyle anneye benzini dert ederim...kusura bakmayın ama anneniz sizi evlat olarak değil de bakıcı,ayakçı gibi görmeye başlamış ..."sen varken ben niye yapayım" ne demek yahu...anne yada evlat da olsa insan kendini kullandırtmamalı ...hiç üzülüp kafa yormayın bence

Kusura bakmayın ama anneniz çok boş konuşuyor, iyi bari çalışmayın düğün düğün gezin, akrabalar mi alınacak otogardan alın evde onun size komut vermesini bekleyin kuklası gibi hareket edin gönlü olsun, kendisi düşünmesi gerekiyor benim kızım çalışıyor o sizi otogardan alamaz diye söylemesi gerekiyor.

Toplumda sanırım annelerimizin çoğunun psikolojik sorunları var
Ben artık böyle düşünmeye başladım

İster istemez üzülüyor insan
Ama gidemediğimden değil anlamadığı için beni üzülüyorum

Evet işte bende bunu beklerdim
Yani mesaisi olan biri nasıl gidip alsın
Bir de izin alırsın ne olacak diyor
Babamın yanında çalışıyprum sanki

Toplumda sanırım annelerimizin çoğunun psikolojik sorunları var
Ben artık böyle düşünmeye başladım
Benimki bunu kabul de etmez.
Mesela ablalarım daha düzenlidir. Bu nedenle bana her geldiğinde onları örnek göstererek sen olmadın, sen de nerede hata yaptım diye başlar. Çocuğunum diye tam senin aynın olmak zorunda değilim diyorum. Bu asgari insan olma şartıdır diyor. Yani ben mutfaktaki rafa görünecek şekilde bakliyat kavanozu diziyorum diye insan değilim ona göre. Yada nevresimleri ütüsüz kullandığım için berbat bir insanım. Bulaşıkları makineye dizerim öyle mi dizilir der baştan dizer. Ben de vir süre sonra dizmemekte başlayınca da vicdansız insan olurum. Yada yatağı toplamamı saatlerc eleştirir kalkar baştan toplar. Bu arada bir saat yatak örtüsü hakkında dırdır eder. En kötüsü de fıtık gibi sağlık problemleri benim dağınık olmamdan kaynaklandığını, beni onu öldürmek istediğimi saatlerce söylemesi. Can mı dayanır buna diyorum bazen.
Kafayı düzenle titizlikle bozmuş.

Benimki de öyle
Pis değilim ama dağınık düşen diye de bir şey var
Ben aradığım şeyi bulabiliyorum
Hiç bir şeyi beğenmez
Bu olmamış
Bunu giyme
Uzun giyerim o ne kötü der
Kısa giyerim çok kısa der
Orta giyerim bu yakışmamış der
Der de der
Bık geldi yeminle

Aynılar. Benimki de giyimimi, veremediğim doğum kilomu anlatır da anlatır. Sık sık kocama acıdığını onun bir gün terk edeceğini fln anlatır.
Huzursuzluktan besleniyorlar bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…