- 19 Mayıs 2020
- 47.321
- 212.600
- 598
Uydurma ferho, iptal etmişsin üyeliği.Telefonun kırıldı, yeni üyelik aldım.eski adımı diyorlar.
En saçması sensin demek ki Ferhans.Ama çok saçma tipler de oluyor aralarında.bir ben mi dert oldum anlamadım ki.gayet de zeki olduğumu söyler herkes.kaç kişiden duydum.yeterince sıcak davranamıyorum desem çok bezgin tipler de var anlayamadım valla
Yazılan yorumlardan sonra tanımasam daha iyi gibi hissettimFerhansı tanımıyor musunuz?
Kolay hamile kalanları, kocasıyla cinsel hayatı iyi olanları, evliliğinde mutlu olanları, çocuğu olanları, iyi işi olanları kıskanıp yerden yere vuruyor
niye ağlıyosun? bence biz ağlamalıyız, kız ne kadar şanslıFerhansı tanımıyor musunuz?
Ben hatırlıyorum kız 19 kişinin tecavüzünden kıl payı kurtulduğunu anlatıyordu, bu da amma bastın havanı çok popülersin heralde gibi bi şeyler demişti.ya hepsine tamam kıskanç insansundır kıskanıyorsundur.
toplu tecavüze uğrayan/uğramaktan son anda kurtulan( tam hatırlayamadım) birinide kıskanmazsın ne kadar şanslısın diye.
ar damarı çatlamış çünkü.Ben hatırlıyorum kız 19 kişinin tecavüzünden kıl payı kurtulduğunu anlatıyordu, bu da amma bastın havanı çok popülersin heralde gibi bi şeyler demişti.
Orda bile tercih edilme durumu var gibi bisey demisti sanirim. Cok sagliksiz bi bakış açısı varBen hatırlıyorum kız 19 kişinin tecavüzünden kıl payı kurtulduğunu anlatıyordu, bu da amma bastın havanı çok popülersin heralde gibi bi şeyler demişti.
Şifremi unuttum yapabilirdin ya da whatsap hattından yazabilirdin şifre içinTelefonun kırıldı, yeni üyelik aldım.eski adımı diyorlar.
ya hepsine tamam kıskanç insansundır kıskanıyorsundur.
toplu tecavüze uğrayan/uğramaktan son anda kurtulan( tam hatırlayamadım) birinide kıskanmazsın ne kadar şanslısın diye.
Konu ordan bir yerden açılmıştı, kendisi tacize uğrayıp şikayet edenleri iki yüzlü buluyordu, içten içe egonuz okşanıyor yalandan ağlıyorsunuz diyordu.Orda bile tercih edilme durumu var gibi bisey demisti sanirim. Cok sagliksiz bi bakış açısı var
Neeeee tövbe est hasta bu kızya hepsine tamam kıskanç insansundır kıskanıyorsundur.
Bu konuda yalan soylemiyor, Mune ile konu icinde konuştular. Kazene yazin uyeliginizi iptal etsin dedi.Şifremi unuttum yapabilirdin ya da whatsap hattından yazabilirdin şifre için
Evet hatirladim, uye kimdi onu da hatirliyorum bakicam simdi o mesajlara.Konu ordan bir yerden açılmıştı, kendisi tacize uğrayıp şikayet edenleri iki yüzlü buluyordu, içten içe egonuz okşanıyor yalandan ağlıyorsunuz diyordu.
Doğrudur o kadar takip edemiyorum FernansıBu konuda yalan soylemiyor, Mune ile konu icinde konuştular. Kazene yazin uyeliginizi iptal etsin dedi.
Neeeee tövbe est hasta bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?