Ben de takip etmiyorum, tesadufen ayni konudaydik.Doğrudur o kadar takip edemiyorum Fernansı
Konu Mesajı 'Evlenince askılı giyemezsin diyor?' Evlenince askılı giyemezsin diyor?Konu ordan bir yerden açılmıştı, kendisi tacize uğrayıp şikayet edenleri iki yüzlü buluyordu, içten içe egonuz okşanıyor yalandan ağlıyorsunuz diyordu.
Hasta bence.aklı başında katıldığım yorumlarıda var ama ben bu yazdığını unutmuyorum çok sağlıklısız bir düşünce biçimi çünkü.
o arkadaşlarının da unutamadığı lafları vardır o yüzden uzak durmak istiyorlardır.
Ben de takip etmiyorum, tesadufen ayni konudaydik.
Yok alinmadim kendimi aciklamak istedim sadece. Allah korusun takip etmiyorum tabikiyaw kendi adıma konuştum siz peşindesiniz onu demedim. Neden alınganlık yapıyorsunuz ki
İki çocukla utanmıyor mu o da ortamlara akmaya. Bakımsız kendinden geçmiş haliyle evde oturmalı. Ona iki çocuk veren kocasına şükretmeli (!)Seninle aynı ofiste ya da yerde çalıştıklarına şükret. Nazarınla uçak devirirsin. Hemen iki dakikada 2 çocuklu kadına da sallamışsın.
Yok alinmadim kendimi aciklamak istedim sadece. Allah korusun takip etmiyorum tabiki
Uğraşamadım.zaten zor oluyor tekrar herşeyi geri yükle .şifreleri bulamazsan, yenisini almaya çaliş falan.bu arada e.posta adresleri falan karışıyor.Şifremi unuttum yapabilirdin ya da whatsap hattından yazabilirdin şifre için
Bazı kadınlar için yüzüne bakilmayacak, acınacak halde ifadelerini kullanırdı sık sık. Erkeklere böyle çirkin şeyler söylemez, ama kadinlara gelince her şey değişiyor. Kadının düşmanı yine kadın cümlesinin vücut bulmuş hali Ferhans.İki çocukla utanmıyor mu o da ortamlara akmaya. Bakımsız kendinden geçmiş haliyle evde oturmalı. Ona iki çocuk veren kocasına şükretmeli (!)
Minnoş kalbim dayanamadı konudan çıktımKonu Mesajı 'Evlenince askılı giyemezsin diyor?' Evlenince askılı giyemezsin diyor?
Önce üzüldüm dışlandığınız için bende daha önceden dışlamıştım. Sonra üyelerin yorumlarını gördüm kız zaten dışlanmış neden onlar da böyle konuşmuşlar yazık değil mi diye düşünüyordum kii abovv dedim. En acilinden destek almanız gerekiyor.
Sen bana ilk başlarda çok sivri geliyordun,bazı yorumlarına kızıyordum bile ama şu anda çok sempatik geliyorsun.Çok eğlenceli bir kadınsın ama Ferhans için aynısını söyleyemeyeceğim çünkü ben o hayattan bezmiş,iki çocuklu kadınımBanada yaş kompeksin var dremişti bu kız.
Her yerde bangır bangır 37 yaşındayım diyen bana
Profilime girip bakmış 33 yazmışım siteye üye olduğumda doğru bilgiler vermek istemedim tanıyan falan olur sonuçta herseyi yazıyorum buraya diye .
Düzelt diyor bide tuhaf bir tip.
Çok normal dışlanması
Kadın düşmanı işte
Bu konuyu ararken baska mesajlara denk geldim, ölmekten önemli mi tecavüz, niye direniliyor minvalinde seyler vardı. Kalbim sıkıştı valla cikiyorum bu konudan da.Minnoş kalbim dayanamadı konudan çıktımtecavüz taciz bu ülkenin kanayan yarasıyken bu konuda böyle fütursuzca yorum yapan zihniyetlerle aynı ülkede yaşamak çok yoruyor. Sonuçta ördeğe bile tecavüz edilmiş bir ülke burası.
Aaa ferhan mı ?Ferhans sen ne kadar kendimi dizginliyorum desen de çok belli ediyorsun muhtemelen nasıl biri olduğunu. Burada bile insanlar nickini öğrendi seni biliyor. Topluma uymayan değişik düşüncelerin var takılmak istemiyorlar seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?