Çölyak hastası olabilirsiniz çölyak İn böyle etkileri de oluyormuş çünkü Bi test yaptırın istersenizMerhaba. Derdim bu aralar büyük kilo veremiyorum.
Öncelikle rutinim karbonhidrat kolay kolay tükenmiyorum. 3 öğün besleniyorum. En son yemeğimi 4.30da bitiriyorum. Sonrası çay kahve.
1.5 lt su içiyorum.(arttırmam lazım biliyorum ama iş yerinde sık sık wc olayı sıkıntı olduğu için zor oluyor). Diyetisyene gittim işe yaramadı. Kan tahlillerimi yaptırdım sıkıntı yok anlamadım gitti bunlara rağmen nasıl kilo veremiyorum??
Çay kahve şeker kullanıyor musun?Merhaba. Derdim bu aralar büyük kilo veremiyorum.
Öncelikle rutinim karbonhidrat kolay kolay tükenmiyorum. 3 öğün besleniyorum. En son yemeğimi 4.30da bitiriyorum. Sonrası çay kahve.
1.5 lt su içiyorum.(arttırmam lazım biliyorum ama iş yerinde sık sık wc olayı sıkıntı olduğu için zor oluyor). Diyetisyene gittim işe yaramadı. Kan tahlillerimi yaptırdım sıkıntı yok anlamadım gitti bunlara rağmen nasıl kilo veremiyorum??
hayır hiç kullanmıyorumÇay kahve şeker kullanıyor musun?
önceden böyle değildi hemen kilo verirdim vücudum kitledi iyice kendini ama bir araştırayımÇölyak hastası olabilirsiniz çölyak İn böyle etkileri de oluyormuş çünkü Bi test yaptırın isterseniz
çayıma kahveme atmam çok nadir kola zero içerim tatlı düşkünlüğüm de yoktur nadir yerim. sabah 9 olarak ayarladım öğlen 12.30 gibi akşam da 16.30. kahvaltı nasıl kilo aldııryor?Aralıklı oruç mu deniyorsunuz. Bence 16.30 çok erken sabah 08.30 için ayarladıysanız çok aç olursunuz o saate ve kahvaltı da kilo aldırıyor.
Bunların yanında şeker sıfır mı?
haftanın en az 3 günü 45 dk spor yapıyorum şaka gibi evde yürüyüş bandım var onu yapıyorum bir kaç harekette yapıyorumYürüyüş spor yapıyor musun?
Hareket etmezsen zor verirsin
Kola tüketimini sıfırlayın içindeki yapay tatlandırıcı miktarı normalinden daha çok.çayıma kahveme atmam çok nadir kola zero içerim tatlı düşkünlüğüm de yoktur nadir yerim. sabah 9 olarak ayarladım öğlen 12.30 gibi akşam da 16.30. kahvaltı nasıl kilo aldııryor?
baktırdım hiçbir sıkıntım yokİnsülin direncinize baktırdınız mı?
67 kiloyum bir 10 kilo hedefimAlla alla kaç kilosun hedefin ne?
Benim diyet topiğim var beklerim.
Benimde 5 kilo var yaza kadar vermem gerekiyor.
Temmuzda tatile çıkıyorum umarım gider o zamana kadar yapıştı bana da bu kilo .
Eski fiziğimi özlüyorum ne giysem yakışıyordu.
Şimdi hiç bir şey giymek içimden gelmiyor
Benve yanlış kahvaltı olmalı .Bence kahvaltı öğününü kaldırın. Ben yıllardır yapmam, takip edip sevdiğim çoğu uzman da bu şekilde tavsiye ediyor. Ama tercih meselesi tabi.
Bu konuda yeterince bilgiliyim. Kahvaltı gerekli bir öğün değil ama tercihen yapmak isteyen yapabilir. Kahvaltilik yemek istersem bazen öğlen bazen aksa. yemeği olarak yiyorum.Benve yanlış kahvaltı olmalı .
Yumurta peynir protein ağırlıklı tabi.
Ben kahvaltıyı geç yapıyorım ama o yüzden öğlen öğününü atlıyorum zaten acıkmıyorım.
sanırım bunu deneyeceğim3 öğünü mesela ben fazla buluyorum.
2 öğün arada 2 ara öğün şeklinde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?