NE YAPARSAM YAPAYIM KİLO VEREMİYORUM!

1 haftada hiç verebildiniz mi?

Isabellanın diyet günlüğü.
Diyet bölümüne girin ordayım gelin .
Şu an diyetteyim tariflerim vs paylaşırım .
Birlikte verelim kiloları
Geliyorum daha önce vermistim 4.takimla beraber gruplar kapatilmis ama simdi

Yorumlara bakınca çok şaşırıyorum ama herkes de kendince haklı çünkü beslenme konusunda çok fazla değişik uygulama mevcut. Ben 10 senelik diyetisyenim size kesin olarak şunu söyleyebilirim ki kilo vermek aldığınız enerjinin harcadığınız enerjiden az olması ile gerçekleşir, tabi eğer sağlık probleminiz yoksa ki yok demişsiniz. Mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuzdur. Detaylı ve dürüst olacağınız şekilde besin tüketim kaydınız alınıp, analiz edilmeli. Çünkü demekki az sandığınız şeyleri çok tüketiyorsunuz.

Burda ne gibi bir yardım bekliyorsunuz ki insanlardan. Bir probleminiz var belli. Endokrin uzmanı ve diyetisyene gitmenizi öneririm tek başınıza yapmayın.

çayıma kahveme atmam çok nadir kola zero içerim tatlı düşkünlüğüm de yoktur nadir yerim. sabah 9 olarak ayarladım öğlen 12.30 gibi akşam da 16.30. kahvaltı nasıl kilo aldııryor?
Sağlık sorunun yoksa bence aralıklı orucu iki öğün şeklindeki uygulamalısın. 10-6 veya 11-7 şeklinde uygulayabilirsin, aç da kalmamış olursun. Çok çok acıkırsan arada biraz leblebi, kuru üzüm falan atabilirsin ağzına ama akşam son öğün sonrası asla kalorili bi şey olmamalı.
Tatlı, abur cubur, hazır içecek, alkol, makarna, pilav tüketmemelisin.
Bol su, sade soda, sade kahve de iyi geliyor.
Spor da şart.
Uzun süredir az yiyip dikkat ediyosan da tıkanmış olabilirsin. Bi küçük ara verip baştan da alabilirsin.

*Diyet, kilo verme alma işleri herkes için farklı bence bu arada.

kesinlikle 2 öğüne geçicem bir de bu yöntemi denemeliyim

Burda ne gibi bir yardım bekliyorsunuz ki insanlardan. Bir probleminiz var belli. Endokrin uzmanı ve diyetisyene gitmenizi öneririm tek başınıza yapmayın.
aynen öneriniz gibi yardım bekliyordum bu yüzden buraya danışma gereği duydum

Püfff bende böyleyim ya 15 gunden fazla oldu diyetteyim her gun 10 bin adım atıyorum 1 kilo bile veremedim, daha önceleri 2 haftada 3 kg verirdim bu tempoyla? Aralıklı oruc yapıyorum, sabah yulaf aksam 7 ev yemegi, bir ara öğünüm var, 2 lt de su içiyorum, niye böyle oldu bilmiyorum

Günlük kalori miktarın nedir konu sahibesi? Çok az kalori alıyor olabilir misin? Şu anki boyun ve kilon nedir?

Bir de IF bildiğim kadarıyla metabolizması kopmuş gitmiş, şeker hastalığı ve insülin bozukluğu olan insanlar için. 23 yaşında sağlıklı bir insana göre olduğunu düşünmüyorum 23 yaşındaysan öyle sıkı diyete falan da ihtiyaç yok bence, normal ye ama biraz karbonhidrattan kes zaten zayıflarsın. BU şekilde metabolizmanı küstürürsün, hem de uzun süre az kaloir alırsan metabolizmanı düşürürsün bu sefer de ne yersen kilo alırsın. IF işini toptan bırak bence.

Ayni tempoya vucut alıştığı icin de olabilir belki. Şoklayip baştan almak işe yarayabilir.

Merhaba aynı dert bende de sadece göbekliyim. Ve devasa göbek hamile gibi boyum 1.55 kilom 50 bu dertle yatıp kalkıyorum. Benim bağırsak yapım çok dönemeçliymiş tuvalete de çıkamıyorum ne yaparsam yapayım

Kalori sayıyor msn? Son öğününü 4.30 da yapan birinin mutlak kilo vermesi lazım. Sebze salata tüketimin nasıl? Yüksek proteinli besleniyor olabilr misin? Ya da cok az kalori mi alıyorsun?

stresten mi böyle oluyoruz acaba

tiroitlerine baktır. birde sitrese girdiysen kiloya takıntı yaptıysan reaksiyon gösteriyo vücud.gram veremiyorsun tecrübeyle sabittir.rahat bırak kendini.

Günlük ne kadar kalori alıyorsunuz ? Düşük karbonhidratlı beslendiğinizi yazmışsınız, karbonhidrat alınımız kaç gram ? Her gün yediklerinizi yazdığınız bir uygulama iyi oluyor, orada vücut yapınıza göre makrolarınızı da görmüş olursunuz. Ben yiyeceklerim için mutfak tartısı kullanıyorum. Ayriten akıllı saat de iyi oluyor. Hareket etmediğim zaman hemen uyarıyor hadi hareketlen diyor :)
Bir de ben öğlen bulletproff denilen kahveyi içiyorum uzun süre açlık hissetmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…