1 haftada hiç verebildiniz mi?Bende aynı durumdayım evden çalışma çok kilo aldırdım. 1 haftadır şekeri tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan. 2 öğün yiyorum 12-18 arada ara öğün yapıyorum. Bende de hipotiroid var metabolizmam çok yavaş bakalım inşallah temmuza kadar benimde 5-6 kilo hedefim var.
hiç tartılmadım henüz1 haftada hiç verebildiniz mi?
Geliyorum daha önce vermistim 4.takimla beraber gruplar kapatilmis ama simdiIsabellanın diyet günlüğü.
Diyet bölümüne girin ordayım gelin .
Şu an diyetteyim tariflerim vs paylaşırım .
Birlikte verelim kiloları
Sağlık sorunun yoksa bence aralıklı orucu iki öğün şeklindeki uygulamalısın. 10-6 veya 11-7 şeklinde uygulayabilirsin, aç da kalmamış olursun. Çok çok acıkırsan arada biraz leblebi, kuru üzüm falan atabilirsin ağzına ama akşam son öğün sonrası asla kalorili bi şey olmamalı.çayıma kahveme atmam çok nadir kola zero içerim tatlı düşkünlüğüm de yoktur nadir yerim. sabah 9 olarak ayarladım öğlen 12.30 gibi akşam da 16.30. kahvaltı nasıl kilo aldııryor?
kesinlikle 2 öğüne geçicem bir de bu yöntemi denemeliyimSağlık sorunun yoksa bence aralıklı orucu iki öğün şeklindeki uygulamalısın. 10-6 veya 11-7 şeklinde uygulayabilirsin, aç da kalmamış olursun. Çok çok acıkırsan arada biraz leblebi, kuru üzüm falan atabilirsin ağzına ama akşam son öğün sonrası asla kalorili bi şey olmamalı.
Tatlı, abur cubur, hazır içecek, alkol, makarna, pilav tüketmemelisin.
Bol su, sade soda, sade kahve de iyi geliyor.
Spor da şart.
Uzun süredir az yiyip dikkat ediyosan da tıkanmış olabilirsin. Bi küçük ara verip baştan da alabilirsin.
*Diyet, kilo verme alma işleri herkes için farklı bence bu arada.
aynen öneriniz gibi yardım bekliyordum bu yüzden buraya danışma gereği duydumBurda ne gibi bir yardım bekliyorsunuz ki insanlardan. Bir probleminiz var belli. Endokrin uzmanı ve diyetisyene gitmenizi öneririm tek başınıza yapmayın.
Buraua değil de bir uzmana giderseniz iyi olur. Herkes kendi tecrübesini paylaşıyor size bir faydası yok bunların.aynen öneriniz gibi yardım bekliyordum bu yüzden buraya danışma gereği duydum
bir iki yol daha deneyip olmazsa uzmana gideceğim teşekkür ederimBuraua değil de bir uzmana giderseniz iyi olur. Herkes kendi tecrübesini paylaşıyor size bir faydası yok bunların.
Kac kilosun ve boyun kaç, yazildiysa da kacirdim.kesinlikle 2 öğüne geçicem bir de bu yöntemi denemeliyim
Ayni tempoya vucut alıştığı icin de olabilir belki. Şoklayip baştan almak işe yarayabilir.Püfff bende böyleyim ya 15 gunden fazla oldu diyetteyim her gun 10 bin adım atıyorum 1 kilo bile veremedim, daha önceleri 2 haftada 3 kg verirdim bu tempoyla? Aralıklı oruc yapıyorum, sabah yulaf aksam 7 ev yemegi, bir ara öğünüm var, 2 lt de su içiyorum, niye böyle oldu bilmiyorum
Merhaba aynı dert bende de sadece göbekliyim. Ve devasa göbek hamile gibi boyum 1.55 kilom 50 bu dertle yatıp kalkıyorum. Benim bağırsak yapım çok dönemeçliymiş tuvalete de çıkamıyorum ne yaparsam yapayımMerhaba. Derdim bu aralar büyük kilo veremiyorum.
Öncelikle rutinim karbonhidrat kolay kolay tükenmiyorum. 3 öğün besleniyorum. En son yemeğimi 4.30da bitiriyorum. Sonrası çay kahve.
1.5 lt su içiyorum.(arttırmam lazım biliyorum ama iş yerinde sık sık wc olayı sıkıntı olduğu için zor oluyor). Diyetisyene gittim işe yaramadı. Kan tahlillerimi yaptırdım sıkıntı yok anlamadım gitti bunlara rağmen nasıl kilo veremiyorum??
stresten mi böyle oluyoruz acabaPüfff bende böyleyim ya 15 gunden fazla oldu diyetteyim her gun 10 bin adım atıyorum 1 kilo bile veremedim, daha önceleri 2 haftada 3 kg verirdim bu tempoyla? Aralıklı oruc yapıyorum, sabah yulaf aksam 7 ev yemegi, bir ara öğünüm var, 2 lt de su içiyorum, niye böyle oldu bilmiyorum
stresten mi böyle oluyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?