NE YAPARSAM YAPAYIM KİLO VEREMİYORUM!

Bu konuda yeterince bilgiliyim. Kahvaltı gerekli bir öğün değil ama tercihen yapmak isteyen yapabilir. Kahvaltilik yemek istersem bazen öğlen bazen aksa. yemeği olarak yiyorum.
Bende boş değilim tatlım emin ol.
Her uzman farklı konuşur.
Kahvaltı sabahın köründe olsun demiyorum zaten.
Ben hep öyle kilo verdim.
Yıllarca 55-56 kilo olarak yasamış bir insanım.
Herkes sorardı nasol koruyorsun bu fiziği diye.
Şimdi bid 5 kilo fazlam var eskiye dönmeye çalışıyorum

Benve yanlış kahvaltı olmalı .
Yumurta peynir protein ağırlıklı tabi.
Ben kahvaltıyı geç yapıyorım ama o yüzden öğlen öğününü atlıyorum zaten acıkmıyorım.
güne erken başladığım için erken saatte kahvaltı yapma gereksinimi duyuyorum ama sanırım geç kahvaltı olayına geçmem lazım

kaç yaşındasınız yaş ilerledikçe zorlaşıyormuş 5 kiloyu neden veremiyorsunuz?

Size afiyet olsun. Ben kendi bilgime daha fazla güveniyorum.

kaç yaşındasınız yaş ilerledikçe zorlaşıyormuş 5 kiloyu neden veremiyorsunuz?
Yoo veriyorım veremiyor değilim
37 yaşındayım yaşıma göre fiziğim yine iyi zaten ama daha fit olmak istiyorum.
Boyum uzun .
Yaş geçtikçe evet metabolizma yavaşlıyor.
Ama bak insanlara 50 küsüe yaşında da fit kalabiliyot demek ki oluyor
Onlar yapabiliyorsa sende yaparsın.
Benim idealim 56 falan zaten daha az olunca kötü duruyor .
Gelsene topiğe burdan konuşmayalum link vermeye beceremedim profilime gir ordan bak

Ben de zayıflamaya çalışıyorum,78 kiloyum 68 lere düşmek istiyorum. Aralıklı oruç yapıyorum. Sabah kahvaltıda ekmeği kestim. Akşam da pilav makarna yememeye çalışıyorum. Bana da bu on kilo yapıştı gitmiyor. Benim basenlerim geniş lipodem hastasıyım galiba

geliyorum

hipotroidi yada haşimato olabilirsiniz regl döneminiz nasıl? düzenli mi bunlar kilo nedeni oluyor metobolizma yavaşlatıyor

sayfanız açılmıyor kısıtlama getirildi diyor:/

Size kendi diyetisyenimi önerebilirim, youtube da yazarsanız çıkar. Reklam gibi olmasın diye tam adını yazmayacağım ama ismi Ece, diyet günlükleri çekiyordu öğrenciyken. Eşimle ben kendisiyle çok zayıfladık, güzel bir liste hazırlıyor, listeye uyunca birebir kilo gidiyor gerçekten. Benim tek memnun kaldığım diyetisyen oldu bu hayatta. Hatta yurtdışı meseleleri yüzünden kilo aldım geri, hiç dikkat etmedim, stresten cok yedim hata bende. Yine kendisiyle başladık geçen hafta. Kan tahlillerini de iletirsin kendisine.

Bende aynı durumdayım evden çalışma çok kilo aldırdım. 1 haftadır şekeri tatlıyı tamamen çıkardım hayatımdan. 2 öğün yiyorum 12-18 arada ara öğün yapıyorum. Bende de hipotiroid var metabolizmam çok yavaş bakalım inşallah temmuza kadar benimde 5-6 kilo hedefim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…