ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım ☹️

senakarb1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
60
13
18
22
Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum

Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey
Okey..
Do you disco ?
Are you Cola ?
Hangi bölümü istiyorsun ki matematik bu kadar lazım.
Misal bizim de bir arkadasimiz var sözel konusunda Cook iyi ancak sayılarla arası yok denecek kadar az.
Zekasiyla alakalı bir durum da yok.
Gayet aklı selim.
Sana ters geliyor demek ki matematik.

Kafam artık çok karıştı ben normalde sözel istiyordum özel öğretmen kafamı karıştırdı

Kafam artık çok karıştı ben normalde sözel istiyordum özel öğretmen kafamı karıştırdı
Özel ogretmen branşi mukabilinde saat ücretini baz alarak çalışır.
Sen şunu yaz yahut sen bunu oku demez.
Dersini verir ve gider..
Acaba rehberlik mi veriyor ?
İlginç geldi

Başarısız olduğun alanı iyileştirmeye çalışmak için yeterli zamanın yok, onun yerine iyi olduğun alanlarda mükemmel olmaya çalış oraları fulle

Ya şimdi ben dershaneye eşit ağırlık olarak yazıldım ya ondan
Senin bulman gereken kişi temelden alıp zorlaştıracak.
Dershaneler genelde belirli bir düzeye gelmiş öğrencileri farklı sınıflara dagatiyorlar.
Onları bilgilendir,deneme sınavına da gir mutlaka.
İyi sınıfa geçeyim,göze gireyim dersen tek kelime anlamazsın o dersten.

Matematiğin zeka düşüklüğü ile alakası yok. Gerizekalı olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım bile çalışarak yaptılar. Muhtemelen sinir stresten kaynaklı odak problemin var.

Ablacım saçmalama lütfen bir sürü zeka çeşidi var. Demek ki senin sayısal zekan o kadar yüksek değil ama eminim başka konularda çok başarılısındır.
Matematik gerçekten herkesin sevip yapabileceği bir ders değil bence.
Mesela ben ÖSYM sınavlarında ki o destansı paragraf sorularına bayılırken matematikte üslü sayılardan bi mok anlamam.
Bu benim zekasız olduğumu göstermez ki. Maalesef ki Türkiye deki sistemden dolayı matematiği yapabilene zeki, GYYapamayana embesil gözüyle bakılıyor. Oysaki ne büyük hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…