Okey..Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey
Kafam artık çok karıştı ben normalde sözel istiyordum özel öğretmen kafamı karıştırdıOkey..
Do you disco ?
Are you Cola ?
Hangi bölümü istiyorsun ki matematik bu kadar lazım.
Misal bizim de bir arkadasimiz var sözel konusunda Cook iyi ancak sayılarla arası pek yok hatta sifir.
Zekasiyla alakalı bir durum da yok.
Gayet aklı selim.
Sana ters geliyor demek ki matematik.
Çünkü ÖSYM bize böyle yapıyorMatematik kafan yok diye kendine niye gerizekali muamelesi yapiyosun ki?
TS den gir o zamanÇünkü ÖSYM bize böyle yapıyor
Özel ogretmen branşi mukabilinde saat ücretini baz alarak çalışır.Kafam artık çok karıştı ben normalde sözel istiyordum özel öğretmen kafamı karıştırdı
Çok iyi anlatan bıkmayan birini bulması lazimSevmeye çalış sevince matematik en zevkli ders.
Başarısız olduğun alanı iyileştirmeye çalışmak için yeterli zamanın yok, onun yerine iyi olduğun alanlarda mükemmel olmaya çalış oraları fulleMerhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Bi de temelden başlaması lazım.Çok iyi anlatan bıkmayan birini bulması lazim
Ya şimdi ben dershaneye eşit ağırlık olarak yazıldım ya ondanÖzel ogretmen branşi mukabilinde saat ücretini baz alarak çalışır.
Sen şunu yaz yahut sen bunu oku demez.
Dersini verir ve gider..
Acaba rehberlik mi veriyor ?
İlginç geldi
Senin bulman gereken kişi temelden alıp zorlaştıracak.Ya şimdi ben dershaneye eşit ağırlık olarak yazıldım ya ondan
Aynen öyle çok stresliyimMatematiğin zeka düşüklüğü ile alakası yok. Gerizekalı olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım bile çalışarak yaptılar. Muhtemelen sinir stresten kaynaklı odak problemin var.
Sen uğraş gerisi şans, kader artık ne dersen. Dünyanın sonu değil ya. Biraz sal. Yoksa yapamazsınAynen öyle çok stresliyim
Çünkü ÖSYM bize böyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?