Ne demek, rica ederimÇok teşekkür ederim
Çalışırsan olur tarzı gerçekdışı tavsiyeler verip, gereksiz olumlamalar yapmayacağım.bu matematik denen şeyi yapamayan, ne yaparsa yapsın yapamıyor.kendinizi bu şekilde kabul edip ona göre bir kariyer planlaması yapın.temel matematiğe çalışın, onlar gerçketen çok kolay oluyor.gözününe birlaç basit konu kestirip onlara yoğunlaşın.sınavda da kendi dişinize göre birkaç soru çözüp, emin olmadıklarınızı da işaretlemeyerek birkaç net çıkartabilirsiniz.bu arada eğer matematik yoksa o kodaman dediğimiz hukuk, eczacılık, mühendislik bölümlerine giremezsiniz tabi.ama gerek de yok zaten.bölüm seçeneği o kadar fazla ki.kahrolasıca matematik olmasa bile bir sürü bölüm seçebiliyorsunuz.önemli olan planlamayı iyi yapmak.potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek.bu arada lisans olmasa da olur.2 yıllık olan ve atanma şansı çok yüksek olan bölümler de var.lisans sadece daha havalı geliyor gereksiz bir şekilde.saçma sapan lisans bölümlerindense akıllı bir seçimle 2 yıllık yazın bence.Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Çalışırsan olur tarzı gerçek dışı tavsiyeler ve gereksiz olumlamalar demişsiniz de neye dayanarak söylediniz bunu?? Yani gerçek dışı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz??Çalışırsan olur tarzı gerçekdışı tavsiyeler verip, gereksiz olumlamalar yapmayacağım.bu matematik denen şeyi yapamayan, ne yaparsa yapsın yapamıyor.kendinizi bu şekilde kabul edip ona göre bir kariyer planlaması yapın.temel matematiğe çalışın, onlar gerçketen çok kolay oluyor.gözününe birlaç basit konu kestirip onlara yoğunlaşın.sınavda da kendi dişinize göre birkaç soru çözüp, emin olmadıklarınızı da işaretlemeyerek birkaç net çıkartabilirsiniz.bu arada eğer matematik yoksa o kodaman dediğimiz hukuk, eczacılık, mühendislik bölümlerine giremezsiniz tabi.ama gerek de yok zaten.bölüm seçeneği o kadar fazla ki.kahrolasıca matematik olmasa bile bir sürü bölüm seçebiliyorsunuz.önemli olan planlamayı iyi yapmak.potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek.bu arada lisans olmasa da olur.2 yıllık olan ve atanma şansı çok yüksek olan bölümler de var.lisans sadece daha havalı geliyor gereksiz bir şekilde.saçma sapan lisans bölümlerindense akıllı bir seçimle 2 yıllık yazın bence.
Demek ki sayısal yeteneğin yok zorlama ben de öyleydim. Şimdiki aklım olsa bir dil bölümü seçer onu öğrenirdim. Nereye başvursan dil istiyorlar zatenMerhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Sizi tebrik ederim. Mücadeleci, çalışan, başarılı insanlara hayranım.Çalışırsan olur tarzı gerçek dışı tavsiyeler ve gereksiz olumlamalar demişsiniz de neye dayanarak söylediniz bunu?? Yani gerçek dışı olduğuna nasıl kanaat getirdiniz??
Kendine güven ve kendine saygi6 eksikliğidir bazen. Hemen suçu zekaya atmayalım.Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?