- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.560
- 158
Sana yardimci olayim kuzum benim lisede isen sayilarla aram iyidi ama cok tembeldim ugrasmayi sevmezdim 10 seneden sonra üniye aff ie dönmek ve simdi ekpss hazirligi yapiyorum necburen bi bakayim dedim hic biri hatirlamiyorum düsün beynim sifirlandi yani derslere karsi gayet normaldi. Siz cok stres ve kaygi yaptiginiz icin sanirim odaklanamiyorsunuz. Önce kendine inanman gerek yapabilirsinMerhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Yaa bende de aynı şey var evde çalışıyorum çabalıyorum olmuyor bi türlü yapamıyorum odaklanamıyorum bu konuda kendimi çok geri hissediyorumMerhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Ben kendime matematik özürlüsüyüm diyordum o derece uzaktım, hiçbir zaman anlamadım. Çalışmadım da fazla şimdi çalıştım olmadı dersem yalan olur :) Sonra bi gün geliyor mecbur kalıyorsun çalışmaya ya okuyacaksın ya okuyacaksın başka yolu yok biliyorsun. O gün 0 dan ortaokul öğrencisi gibi en baştan başladım. Ve temeli attım çok şükür. Ve şimdi ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Çünkü matematik gerçekten bol bol test çözmeye bakıyor. Bu arada temel sıkıntınız varsa size şiddetle antremanlarla matematik kitabını tavsiye ediyorum bitirdiğinizde bana yazacağınıza o k adar eminim. Bu kitabın güzel yanı uygulamasını indiriyorsun hocamız sağolsun hiç üşenmeden her bir soruyu açıklayarak çözüyor doğal olarak '' anlamadım geçiyorum bu soruyu '' demiyorsun çünkü otomatiğe bağlıyorsun. O kitabı en azından yarıla beni anlarsın :)Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
Başarılı olmak için zekaya ihtiyaç yok. Çalışmaya ihtiyaç var. Gerizekalı da olunsa,düzenli ders çalışıldığında başarılı olunabiliyor.
Maalesef ki Türkiye deki sistemden dolayı matematiği yapabilene zeki, GYYapamayana embesil gözüyle bakılıyor. Oysaki ne büyük hata.
Başarısız olduğun alanı iyileştirmeye çalışmak için yeterli zamanın yok, onun yerine iyi olduğun alanlarda mükemmel olmaya çalış oraları fulle
Merhaba, benden uzun bir aradan sonra üni sınavına hazırlık yapıyorum, son 7 ay kala karar verdim sınava girmek için, temelim yok, hiç birşey hatırlamıyorum, fizik matematık kımya Bıyolojı geometri bilgim sıfır, ne yaparsam yapayım kafam sayısala basmıyor, ben bile bu sekilde girmeyi hedefliyorsam sen neden yapamayasın ki, demem şu ki matematikte kötü olman, o dersi anlamaman senin zeka düşüklüğünü göstermez, o derste kötüsün ama baska derslerde iyisindir, baskı kurma kendine bu olmazsa seneye tekrar girersin, hersey gönlünce olsunMerhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
AytHangi konuları yapamıyorsun? Tyt mi ayt mi?
Çok teşekkür ederimMerhaba, benden uzun bir aradan sonra üni sınavına hazırlık yapıyorum, son 7 ay kala karar verdim sınava girmek için, temelim yok, hiç birşey hatırlamıyorum, fizik matematık kımya Bıyolojı geometri bilgim sıfır, ne yaparsam yapayım kafam sayısala basmıyor, ben bile bu sekilde girmeyi hedefliyorsam sen neden yapamayasın ki, demem şu ki matematikte kötü olman, o dersi anlamaman senin zeka düşüklüğünü göstermez, o derste kötüsün ama baska derslerde iyisindir, baskı kurma kendine bu olmazsa seneye tekrar girersin, hersey gönlünce olsun
Çözdüm o kitabı tyt kısmında ilerleme oldu da aytye sonradan karar verdimBen kendime matematik özürlüsüyüm diyordum o derece uzaktım, hiçbir zaman anlamadım. Çalışmadım da fazla şimdi çalıştım olmadı dersem yalan olur :) Sonra bi gün geliyor mecbur kalıyorsun çalışmaya ya okuyacaksın ya okuyacaksın başka yolu yok biliyorsun. O gün 0 dan ortaokul öğrencisi gibi en baştan başladım. Ve temeli attım çok şükür. Ve şimdi ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Çünkü matematik gerçekten bol bol test çözmeye bakıyor. Bu arada temel sıkıntınız varsa size şiddetle antremanlarla matematik kitabını tavsiye ediyorum bitirdiğinizde bana yazacağınıza o k adar eminim. Bu kitabın güzel yanı uygulamasını indiriyorsun hocamız sağolsun hiç üşenmeden her bir soruyu açıklayarak çözüyor doğal olarak '' anlamadım geçiyorum bu soruyu '' demiyorsun çünkü otomatiğe bağlıyorsun. O kitabı en azından yarıla beni anlarsın :)
Asla zeka düşüklüğüne işaret değil tabiki.Merhaba ben bu sene üni sınavına gireyim dedim destek için de dershaneye yazıldım okey sonra dershanedeki hocalar matematiğin düşük olduğunu söyledi bu yüzden de özel hoca tuttuk ne yaparsam yapayım olmuyor biraz zeka düşüklüğü mü var anlamadım kendime çok kaygı yapıyorum ağlıyorum artık çok baskı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?