- 2 Haziran 2017
- 55
- 50
- 3
- 35
- Konu Sahibi bitmesinyaz
-
Sen niye bu kadar heveslisin ben onu anlamadim bence senin bu istekli hallerini görünce oda nazlaniyo..
Ayrıcada salla gitsin boylesi kanserde eder verem de hiç gelemem bu tiplere yok düşünecekmiste yok konuyu uzatmayacakmista mıy mıy mıy..
ben olsam atmam mesaj falan.
ben uğraşamam böyle ağır aksak insanla. sevmem de zaten mıy mıy ..
Aynen öyle içim o kadar o kadar şişti ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Arkadaşlarım hiç sevgilisi olmadığı için böyle diyorlar. Amatör olduğu da konuşmalarından çok belli zaten. Ama bilmiyorum hiç bilmiyorum sadece bir şeyler hissediyorum onu biliyorum. Rest çekeceğim muhtemelen artık.
“Sana duygularım var ama çok yoğun değil” diyen biriyle ben görüşmezdim. Bunu söylemenin yolu bu mu? Biraz odun galiba. “Bir şeyler hissediyorum tabii. Ne kadar yoğun hissedeceğimizi zaman gösterecek” demesi yeterliydi. Şu zamana kadar kız arkadaşı olmamış olması şaşırtıcı değil.
Düşünmenize bile değmez. Issız bir adaya düşseniz ve yanınızda bir tek o olsa bile düşünmeyin derdim.
Okurken içim şişti
Başka aday yok mu bu adamın nazını niye çekiyorsun
Hiç kız arkadaşı olmadığı için böyle olmuş değil de böyle olduğu için hiç kız arkadaşı olmamış olabilir.
Bir şey yazmadığı için duygularından emin olmadığını söylüyorsunuz değil mi? 2 gündür hikayemi görmesine rağmen sus pus kendisi. Yani bu duygularından emin olmadığı anlamına geliyor değil mi? O zaman ben neden oyalanayım bu adamla. Bu zamana kadar emin olmadıysa ne zaman olacak. Netleştirmek daha doğru değil mi mesaj atıp?
Mesaj atarsan o da olumlu cevap verirse onunla devam edecekmisin. Devam ettin diyelim vallahi bu adam seni delirtir sevgili olunca..Bir şeyler hissediyorum çünkü ve bu kadar yavaş ilerlemek beni çıldırtıyor. Belirsizlik inanılmaz zorluyor. Sallamak için mesaj atıp rest çekmeyi düşündüm.
Ona karşı bir şeyler hissettiğim için uğraşabileceğimi düşündüm ama ben de sizin gibi yapacağım galiba.
+1000Hiç kız arkadaşı olmadığı için böyle olmuş değil de böyle olduğu için hiç kız arkadaşı olmamış olabilir.
yașlariniz kac adam cok agirdan aliyor haklisin senin ilgini farkedince klasik geri cekmeye baslamis kendini en sinir oldugum erkek tipiAynen öyle içim o kadar o kadar şişti ki ne yapacağımı şaşırdım artık. Arkadaşlarım hiç sevgilisi olmadığı için böyle diyorlar. Amatör olduğu da konuşmalarından çok belli zaten. Ama bilmiyorum hiç bilmiyorum sadece bir şeyler hissediyorum onu biliyorum. Rest çekeceğim muhtemelen artık.
Zaten ilişkinizin adı konulmamış bugün ilanı aşk edenle iletişime başlasaydınız keşke bu kadar özeni bu adam zerre kadar haketmiyor,mutlaka bi cevap istiyorsanız bi sorun bakalım ,ayrıca ilanı aşk edene bu garip tipten bahsetmediniz umarım,adını anmaya gerek yok şu tavırlarla
Bahsettim. Tuttum biriyle konuşma aşamasındayım dedim. Hislerimizi birbirimize açtık diye. Yani oturup beklemek beni çok geriyor. O yüzden konuşup netleşelim istiyorum.[/QUOTE
Canım sen bu ilişki mevzularında cidden kötüsün,gereksiz dürüstsün,şimdi yarın şu aşık olduğunu söyleyene nasıl izah edeceksin durumu bundan hayır cevabını alırsan,belki beni taşlayacaklar ama bu izlediğin yol yanlış
Aaaa çok yanlış çook gereksiz dürüstsünBahsettim. Tuttum biriyle konuşma aşamasındayım dedim. Hislerimizi birbirimize açtık diye. Yani oturup beklemek beni çok geriyor. O yüzden konuşup netleşelim istiyorum.
Mesaj atarsan o da olumlu cevap verirse onunla devam edecekmisin. Devam ettin diyelim vallahi bu adam seni delirtir sevgili olunca..
Yâda dur dur buldum kız bu sevgililer gününün geçmesini bekliyor olmasın hediye almamak için15 şubatta açılacak belki
Kesinlikle odun. Hiçbir şey bildiği yok. Sana bir şeyler hissediyorum ama çok yoğun değil açıkçası dedi. Peki o zaman mesaj atıp netleştirmemde fayda yok mu sizce de?
yașlariniz kac adam cok agirdan aliyor haklisin senin ilgini farkedince klasik geri cekmeye baslamis kendini en sinir oldugum erkek tipi
Hayır mesaj atmayın bence. Niye onun netleştirmesi gerekiyor ki? Niye ona böyle bir paye veriyorsunuz? Siz düşünün, karar verin. Siz netleştirin.
Olumlu karar verirseniz (ki bence yapmayın) onun uğraşmasını bekleyin, mesaj atmayın. Olumsuz karar verirseniz de mesaj atmanıza değmez. İlişkide olduğunuz biri değil. O temasa geçince, görüşmek istemiyorum dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?