• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ki

Çocuk bizden geçmiş diyor
Ee napalım o zaman çalışıp aileni geçindirelim diye mi evlendik deseydin ... madem çocukta geçti bizden ben niye senle bekliyorum gide paramı kendi aileme yediririm o zaman deseydin..
kusura bakma ama ne kadar Saçma Düşünen eşin var

Aynı babam insanlara para yedirmekten vazgeçmez annem sinir hastası oldu adam vazgeçmedi anneme tavsiyem bol bol para harca sürekli biseyler alev babamı borca sok ki millete verecek parası kalmasın
Borca girmem .nakit param varsa ev alırım diyor.nasil olsa kiracı olduktan sonra bütün evler bizim diyor.

Ee napalım o zaman çalışıp aileni geçindirelim diye mi evlendik deseydin ... madem çocukta geçti bizden ben niye senle bekliyorum gide paramı kendi aileme yediririm o zaman deseydin..
Ailede üzülüyor ama ne yapsın. Bekaret egzersiz tatile giderdim.evlenince kapanan sıkışmış bir esir hayatı yaşıyorum.

Allah sabir versin sana.. Karsinda iletisim kurabilecegin birisi yok cunku.. Ne kadar anlatirsan anlat Kendi inandigi dogrularindan vazgecmeyen, kulaklarini dis seslere tikayan insanlarla gecinmek zordur. Cok buyuk bir Sabir ister.. Resti cekeceksin arkadasim. Yoksa bu adamin keyfini beklersen ooo

Ailede üzülüyor ama ne yapsın. Bekaret egzersiz tatile giderdim.evlenince kapanan sıkışmış bir esir hayatı yaşıyorum.
Valla Hakkında Hayırlısı diyeyim çok dik kafalı bi eşin var ne desen laftan anlamıyor ne yapsan bilemedim ki herseye bir cevabı var mübareğin

bazı şeyler karşılıklı olmalı. eşinin kardeşlerinin arabası varken para istiyorsa bi zahmet satıp parasını yesinler. sıkışık durumlarda kardeşler yardımlaşabilir ya da içinden gelir hediye alır vs ama sürekli para vermek doğru değil ki. sorun eşinde bence. maaşın sende mi duruyor eşine mi veriyorsun?

Allah sabir versin sana.. Karsinda iletisim kurabilecegin birisi yok cunku.. Ne kadar anlatirsan anlat Kendi inandigi dogrularindan vazgecmeyen, kulaklarini dis seslere tikayan insanlarla gecinmek zordur. Cok buyuk bir Sabir ister.. Resti cekeceksin arkadasim. Yoksa bu adamin keyfini beklersen ooo
Rabbim imtihan ediyo.neyleyim ki kader...

Valla Hakkında Hayırlısı diyeyim çok dik kafalı bi eşin var ne desen laftan anlamıyor ne yapsan bilemedim ki herseye bir cevabı var mübareğin
Allah razı olsun.her kız evlilik hayali kurar.pembe hayaller siyaha dondu

bazı şeyler karşılıklı olmalı. eşinin kardeşlerinin arabası varken para istiyorsa bi zahmet satıp parasını yesinler. sıkışık durumlarda kardeşler yardımlaşabilir ya da içinden gelir hediye alır vs ama sürekli para vermek doğru değil ki. sorun eşinde bence. maaşın sende mi duruyor eşine mi veriyorsun?
maaşı ona veriyorum

Benim param senin paran demiyorum.bizim parami diyorum.bizimde başımızı sokacagimiz bir evimiz olsun kredi çeker öderim diyorum.ona da yansıyor. Odeyemezmis
Bizim paramız demeyecekdın basdan.senın paran benım param benım param benım param prensıp budur))

Birde ben bebek istiyorum o maddi kulfet diyor.bende bişey demiyorum.onunda yaşı k uk degil
Maddi külfet :KK57:. Siz daha bu adamla aynı evde mi yaşıyorsunuz. Çocuk bu cocuk .. İnsan kendi cocugu için maddi külfet diyorsa o adamdan bir cacık olmaz. Gitsin ailesiyle yaşasın. Siz de çalışıyorsunuz. Çocuk istemeyen heleki maddi külfet gören bir insanla neden devam ediyorsunuz. Adamın sırtı rahat. Çünkü siz herseyine sessiz kalıyorsunuz. Sizi konusturmuyor bile. Bir insan eşinin yanında nasıl kendi ailesiyle rahat konuşamaz ki.. Nasıl bir evlilik sizin ki ?Maasinizi da veriyorsunuz .:KK34:Bir kendinize gelin ya. Uyanın ya. Adam tabi rahat olur.

Maddi külfet :KK57:. Siz daha bu adamla aynı evde mi yaşıyorsunuz. Çocuk bu cocuk .. İnsan kendi cocugu için maddi külfet diyorsa o adamdan bir cacık olmaz. Gitsin ailesiyle yaşasın. Siz de çalışıyorsunuz. Çocuk istemeyen heleki maddi külfet gören bir insanla neden devam ediyorsunuz. Adamın sırtı rahat. Çünkü siz herseyine sessiz kalıyorsunuz. Sizi konusturmuyor bile. Bir insan eşinin yanında nasıl kendi ailesiyle rahat konuşamaz ki.. Nasıl bir evlilik sizin ki ?
Bu gidişle zaten o istese de belli biyastan so raolmicak. Ve ben anne olamayacağı gibi geliyor.

Bu gidişle zaten o istese de belli biyastan so raolmicak. Ve ben anne olamayacağı gibi geliyor.
Ayrilmazsaniz evet öyle görünüyor.. Esiniz de dinlemiyor. Ne yapacaksınız? Anne olmamayı mi yoksa bu adamı çekmeye devam mi?

peki neden evlisiniz aşık mısınız seviyor musunuz sizin kazandığınızı kendi ailesine veriyor kendi yeğenlerini seviyor ama sizden çocuk istemiyor ev de istemiyor birikimde yapmıyor sadece sizden aldığını ailesine veriyor tekrar edeyim neden evlisiniz bu beyle?

peki neden evlisiniz aşık mısınız seviyor musunuz sizin kazandığınızı kendi ailesine veriyor kendi yeğenlerini seviyor ama sizden çocuk istemiyor ev de istemiyor birikimde yapmıyor sadece sizden aldığını ailesine veriyor tekrar edeyim neden evlisiniz bu beyle?
BUNLİMDAYİM. Şimdide geldi ayağına şakası vuruyor.yeni uyandi.gelince uyuyor.sonra sabaha kadar ayakta.boyle bi hayat.cok zormuş be.ben hayatımda hicbisey de evlilik kadar zorlanmadim

BUNLİMDAYİM. Şimdide geldi ayağına şakası vuruyor.yeni uyandi.gelince uyuyor.sonra sabaha kadar ayakta.boyle bi hayat.cok zormuş be.ben hayatımda hicbisey de evlilik kadar zorlanmadim
Sıkıntıdan cildi bile bozuldu.yuzukde lekeler çıktı. Mahvetti evlilik beni

Back
X