• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapayım ki

Sizinkiler zengin diyor.
aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını göster

Ben seni
aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını göster[/

Benim bir annem babam Yegenlerini vs var diyor.bwn onların babasıyım diyor.gurur duymak lazım diyor.annemlwre söylesem nefret eder.ailesindwn nefret ettim

aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını göster

Ben onların babasıyım diyor
paranı verme o zaman ben anaları degılım de mılletın adamları nasıl adam gıbı çalışıp karılarına bakıolarsa o da sana baksın paranı verme

Bende ne yapacağımı şaşırdım. İkimizde çalışıyoruz. Siz çift maaslisiniz diyor.benim annem babam ne zorlukla büyüttü. Onun yanında ailemle telde bile rahat konusaniyorum

paranı verme o zaman ben anaları degılım de mılletın adamları nasıl adam gıbı çalışıp karılarına bakıolarsa o da sana baksın paranı verme
Ne yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil se

Bende si irlwniyorum söylüyorum. Sesini yükseltiyor. Benim Ailem onların babasıyım diyor
Iyi de böyle Dvm etmez ki çocuk bile yapmıyor adam ne anladım ben bu evlilikten gezme tozma yok paran varken başkalarına gönderdiğin için çocuk istemiyo para çocuğa harcanacak diye ... Aklına gir ev ya da araba aldır böyle Dvm etmez yaşımız küçük değil çocuğumuz olsun falan de çocukta yap

Iyi de böyle Dvm etmez ki çocuk bile yapmıyor adam ne anladım ben bu evlilikten gezme tozma yok paran varken başkalarına gönderdiğin için çocuk istemiyo para çocuğa harcanacak diye ... Aklına gir ev ya da araba aldır böyle Dvm etmez yaşımız küçük değil çocuğumuz olsun falan de çocukta yap

Ev Kredisi bizi aşar diyo.hatta çevremde bazı insanlar sen çok güzel kışın. Ama gönlüne göre olmuyor işte diyor insanlar

Çocuk bizden geçmiş diyor

Aynı babam insanlara para yedirmekten vazgeçmez annem sinir hastası oldu adam vazgeçmedi anneme tavsiyem bol bol para harca sürekli biseyler alev babamı borca sok ki millete verecek parası kalmasın

Back
X