- 24 Ağustos 2012
- 180
- 21
- 48
Sizinkiler zengin diyor.benım esım de aynısını yapıodu bundan sonra senın tarafaına kaç para verırsen kurursu kurusuna benım tarafıma da gıdecek dedım daha göndermedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkiler zengin diyor.benım esım de aynısını yapıodu bundan sonra senın tarafaına kaç para verırsen kurursu kurusuna benım tarafıma da gıdecek dedım daha göndermedı
Sizinkiler zengin.gozu dönsün diyorbenım esım de aynısını yapıodu bundan sonra senın tarafaına kaç para verırsen kurursu kurusuna benım tarafıma da gıdecek dedım daha göndermedı
aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını gösterSizinkiler zengin diyor.
Allah razı olsun.sikintidan stresten hasta olucam en sonundaAllah kolaylik versin..boyle adamlara ne desen kabul etmez o yuzden akil veremiyorum ama insallah tez zamanda degerini anlar uzmez seni..
aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını göster[/
aynı bızımkıler de zengın benımkı de aynısını dıo ama zengın de senın anana babana para keseyım dıye okutmadılar benı deyınce kalıo zaten kendı de anladı onlara yollamasam bıle ıstemedıgım bı harcama yaparsa kat kat harcıyorum ben hanı böyle saca boyle tarak mısalı bıraz dısını göster
paranı verme o zaman ben anaları degılım de mılletın adamları nasıl adam gıbı çalışıp karılarına bakıolarsa o da sana baksın paranı vermeBen onların babasıyım diyor
Ne yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil separanı verme o zaman ben anaları degılım de mılletın adamları nasıl adam gıbı çalışıp karılarına bakıolarsa o da sana baksın paranı verme
Ailemle bile o varken rahat telde konusamitorumNe yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil se
Eşinizle halletmelisiniz. Bir de tehdit eder gibi konusuyor diyorsunuz.. Paradan önce başka probleminiz var gibi geldi.Ailesi ne kadar para koparsak o kadar iyi modunda
ölsen bılmez ama paranı vermesen bilirNe yapacağımı şaşırdım hayata kuşum. Hani ölsem de keşke benim kıymeti bil se
Iyi de böyle Dvm etmez ki çocuk bile yapmıyor adam ne anladım ben bu evlilikten gezme tozma yok paran varken başkalarına gönderdiğin için çocuk istemiyo para çocuğa harcanacak diye ... Aklına gir ev ya da araba aldır böyle Dvm etmez yaşımız küçük değil çocuğumuz olsun falan de çocukta yapBende si irlwniyorum söylüyorum. Sesini yükseltiyor. Benim Ailem onların babasıyım diyor
Birde ben bebek istiyorum o maddi kulfet diyor.bende bişey demiyorum.onunda yaşı k uk degilEşinizle halletmelisiniz. Bir de tehdit eder gibi konusuyor diyorsunuz.. Paradan önce başka probleminiz var gibi geldi.
Iyi de böyle Dvm etmez ki çocuk bile yapmıyor adam ne anladım ben bu evlilikten gezme tozma yok paran varken başkalarına gönderdiğin için çocuk istemiyo para çocuğa harcanacak diye ... Aklına gir ev ya da araba aldır böyle Dvm etmez yaşımız küçük değil çocuğumuz olsun falan de çocukta yap
Çocuk bizden geçmiş diyorIyi de böyle Dvm etmez ki çocuk bile yapmıyor adam ne anladım ben bu evlilikten gezme tozma yok paran varken başkalarına gönderdiğin için çocuk istemiyo para çocuğa harcanacak diye ... Aklına gir ev ya da araba aldır böyle Dvm etmez yaşımız küçük değil çocuğumuz olsun falan de çocukta yap