- 21 Temmuz 2015
- 221
- 177
- 33
Çok çok özür dileyerek söylüyorum hanımefendi ama sizinki evlilik değil ki zaten,gönüllü kölelik..BUNLİMDAYİM. Şimdide geldi ayağına şakası vuruyor.yeni uyandi.gelince uyuyor.sonra sabaha kadar ayakta.boyle bi hayat.cok zormuş be.ben hayatımda hicbisey de evlilik kadar zorlanmadim
Doğru soyluyorsunuz.sunu öğretti hayat. Ne kadar değer verirsen o kadar değersiz oĺursunÇok çok özür dileyerek söylüyorum hanımefendi ama sizinki evlilik değil ki zaten,gönüllü kölelik..
Onun gözünü boşanmaya korkutamamYaa boşanamazsın diye mi düşünüyor öyleyse korkut, bir o yola gir.
Gözü korksun, belki dinler biraz.
Maaş kartını da sakın verme kendi parandan kuruş verme.
Benimkisi hayat degikkiŞu an herşeye boyun eğmişsin ama böyle giderse çok pişman olursun .
Çocuk doğurma yaşın geçince kocan çocuk istiyorum deyip seni birakırsa ne olacak . Harcadığın sadece senin yılların olur . Yaşım geçiyor demişsin o yüzden söyledim .
Ailesine sürekli para gönderen birine ısrarla maaşını veriyorsun.
Çok fazla pasifsin. Sen bu duruma çare aramazsan , istemedeğin herşeye boyun eğersen hiçbir zaman hayatın düzelmeyecek.
Sihirli bir değnek gelip senin hayatını düzeltmez.Çare sadece senin kararların .
Onun gözünü boşanmaya korkutamam
O çocuk istemiyor. Baba olacak yaş geçti diyor.cocuk sıkıntısı çekme diyorŞu an herşeye boyun eğmişsin ama böyle giderse çok pişman olursun .
Çocuk doğurma yaşın geçince kocan çocuk istiyorum deyip seni birakırsa ne olacak . Harcadığın sadece senin yılların olur . Yaşım geçiyor demişsin o yüzden söyledim .
Ailesine sürekli para gönderen birine ısrarla maaşını veriyorsun.
Çok fazla pasifsin. Sen bu duruma çare aramazsan , istemedeğin herşeye boyun eğersen hiçbir zaman hayatın düzelmeyecek.
Sihirli bir değnek gelip senin hayatını düzeltmez.Çare sadece senin kararların .
Bosanamiyorum yapamam diye düşünüyorum. Ki boşanan tekrar wvlenememO zaman korkmuyor seni kaybetmekten.
Allah aşkına bacım boşan o zaman çalış, paranla yaşa aileni yaşat bu öküzü ve ailesini değil.
Çok çok ciddiyim.
Bosanamiyorum yapamam diye düşünüyorum. Ki boşanan tekrar wvlenemem
Böyle kocayı ben adam diye koynuma almam boşar atarımEşim benden gizli ailesine kardeşlerine para yolluyor.sanki bizim durumu çok iyiymiş gibi. Ne bir evimiz ne de Arabamız var. Kardeşlerinin arabaları var onun benzinin bile nerdeyse biz karsilacagiz. Ne bir gezmeyi ne de bir tatilimiz var.disari çıkalım h.sonu gezelim diyince, bana onlar maddiyata oluyor diyor.surekli içime atıyorum. Bizimde bir yuvası var diyorum. Yegenlerini seviyor , ben çocuğumuz olsun diyince şu an değil. Onun için maddiyat gerekli. Yaşımda küçük değil. Ben ne yapayım ne edeyim.sinirlniyor konuşmuyor. Şu an uyuyor.
Sonuna kadar haklisinizNedenmiş?
Çalışıyorsun ekmeğini o mu veriyor?
Ayrıca böyle evlilik olacaksa eğer evlenme zaten bekarlık bin kat iyidir.
Kocasız yaşanmaz diye bir kural mı var.
Yanlış anlama benim de evliliğim dört dörtlük değil.
Çok özlem duymuşumdur bekarlığa, hele şu günlerde daha çok.
Ama benim eşimin ödü kopar onu bırakcam diye, yalvarır yapma etme diye.
Öyle onun borusu ötmez yani.
Bir de onun borusu ötse ne olur bilmiyorum böyle bile mutlu değilim..
Ölmek istiyorum bıktım hayattan
ruh halın ıyı değil. kendinin farkında değilsin. sen çalışan parasını kazanan bırisin. yaşın da genç daha. sen değerlisin.Ölmek istiyorum bıktım hayattan
Çok doğru söylüyorsun. Keşke o kadar yürekli olsamAma sen çözüm adına hiç gerçekçi kararlar almıyorsun.
Şunu bil kocan gibilere bu haller sökmez.
Mutsuzum, ahh nerde bekarlığım, ölmek istiyorumlara hayatını değiştiremezsin.
Vermiyorum kuruşumu geleceğimiz için, çocuğumuz için biriktiriyorum.
Hadi maaşınla hem karına, evine hem ailene bak bakabiliyorsan.
Yok işine gelmiyorsa da aç davayı hemen boşanalım diye bir cinnet geçir.
Bak her şey nasıl değişiyor.
Böyle ağlamakla olmaz.
Ayrıca niye ölecekmişsin?
Yaşamak her şeye rağmen güzel.
Hayatına aldığın gibi silebilmelisin.
Kimse vazgeçilmez değil.
Keşke o ölse. En azından kocam öldü düğüm derimruh halın ıyı değil. kendinin farkında değilsin. sen çalışan parasını kazanan bırisin. yaşın da genç daha. sen değerlisin.
en net soru şu: sen bu adamla bı ömür geçirebilecek misin? bu adamla ömür geçer mi? sen bu hayatı mı istiyorsun?
ona göre karar ver.
bana sorarsan koşarak uzaklaş bu adamdan. ne demek dınlemıyor? ne demek ben onların babasıyım? anası da sen misin? senin niye başını yakmış?
bunları kanıtla gerekırse ses kaydı al. sonra önce ailene anlat sonra da gıt bı avukata. maddi ve manevi sömürüldüğün için tazmınat davası da aç. dimdik dur. hayat kısa hayat güzel. en güzel yılların geri gelmez. bı daha dene bı daha başla hayata. bu adamdan acilen kurtul. sana hiç hakkın yokken yaşattıgı bu kötü günleri hayatından çaldıgı zamanı da ödet bu adama maddi manevi. ailesine yedirdiklerine saysın.
Sürekli Ağlıyorum.Ama sen çözüm adına hiç gerçekçi kararlar almıyorsun.
Şunu bil kocan gibilere bu haller sökmez.
Mutsuzum, ahh nerde bekarlığım, ölmek istiyorumlara hayatını değiştiremezsin.
Vermiyorum kuruşumu geleceğimiz için, çocuğumuz için biriktiriyorum.
Hadi maaşınla hem karına, evine hem ailene bak bakabiliyorsan.
Yok işine gelmiyorsa da aç davayı hemen boşanalım diye bir cinnet geçir.
Bak her şey nasıl değişiyor.
Böyle ağlamakla olmaz.
Ayrıca niye ölecekmişsin?
Yaşamak her şeye rağmen güzel.
Hayatına aldığın gibi silebilmelisin.
Kimse vazgeçilmez değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?