eğer sizde akli melekelerde yetersizlik yoksa ben çatladım burda boşanmamanız için bir sebep söyleyin..BUNLİMDAYİM. Şimdide geldi ayağına şakası vuruyor.yeni uyandi.gelince uyuyor.sonra sabaha kadar ayakta.boyle bi hayat.cok zormuş be.ben hayatımda hicbisey de evlilik kadar zorlanmadim
Rabbim ömür verdikc ne yapalım. Ahirette hepsinin yakasına yaposicamAyrilmazsaniz evet öyle görünüyor.. Esiniz de dinlemiyor. Ne yapacaksınız? Anne olmamayı mi yoksa bu adamı çekmeye devam mi?
Dua ediyorum Rabbim beni çok günahkar yapma diye.hayirli ömür hayırlı olum ver diyeeğer sizde akli melekelerde yetersizlik yoksa ben çatladım burda boşanmamanız için bir sebep söyleyin..
Bunu haketmiyorum.kendimi enayi görüyorum ve ayrıldım ailesi Yegenlerini çok sevinecek.bırakın şu adamı alın ziynetlerinizi gidin annenize yada kimsenin sizi ellemeyeceği bi yere tehdite ederse uzaklaşma kararı çıkarın ailem dedikleri pandik atmya ve inek gibi sağmaya devam etsin
Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinirbırakın şu adamı alın ziynetlerinizi gidin annenize yada kimsenin sizi ellemeyeceği bi yere tehdite ederse uzaklaşma kararı çıkarın ailem dedikleri pandik atmya ve inek gibi sağmaya devam etsin
Köpek gibi çalışıyorum .bana neyin eksik ki diyor.eline gözüne dursun diyorHiç yapmam böyle yorum ama.
Neredeyse çık isten çalışma diyeceğim.
Eşek gibi tek maaşıyla evini geçindirsin pis bencil!
Köpek gibi çalışıyorum .bana neyin eksik ki diyor.eline gözüne dursun diyor
böyle mutlumusun değerini bilmek zorunda asıl kocanın nafakanda senin hakkınvar onu yiyen akrabalarının gözüne dizine dursun. beter hasta olsunlar.Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinir
Bazen diyorum ki öle üzülme en azından dulum derimHuzurum eksik, gezmeye gelince maddiyat diyorsun ya hani o eksik.
Bak evim yok arabam yok, tatile gitmiyorum.
Neyim mi eksik al sana bir sürü eksik.
Önce karına yet, gücün yetiyorsa ailene el at diyeceksin.
Ay zaten sinirliyim bugünlerde ver elime boğayım.
Nerden evlendik bilmem ki
Ölsem üzülme.mHuzurum eksik, gezmeye gelince maddiyat diyorsun ya hani o eksik.
Ahhh ahhh bekarlık sultanlıkmış.Huzurum eksik, gezmeye gelince maddiyat diyorsun ya hani o eksik.
Yemin ederim yarına cikmayayim ki Bekarken daha mutluydumAhhh ahhh bekarlık sultanlıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?