Ne yapayım ki

BUNLİMDAYİM. Şimdide geldi ayağına şakası vuruyor.yeni uyandi.gelince uyuyor.sonra sabaha kadar ayakta.boyle bi hayat.cok zormuş be.ben hayatımda hicbisey de evlilik kadar zorlanmadim
eğer sizde akli melekelerde yetersizlik yoksa ben çatladım burda boşanmamanız için bir sebep söyleyin..

Nefret ediyorum.cocuk düşüncesi de içimde söndü. Günah siz yavrucagim yapılacak en büyük ceza.niye mutsuz bir ailede buyusunku

i bana kaybolan yıllarını verseler.o kadar yalnız ve o kadar çaresizim ki.

bırakın şu adamı alın ziynetlerinizi gidin annenize yada kimsenin sizi ellemeyeceği bi yere tehdite ederse uzaklaşma kararı çıkarın ailem dedikleri pandik atmya ve inek gibi sağmaya devam etsin

bırakın şu adamı alın ziynetlerinizi gidin annenize yada kimsenin sizi ellemeyeceği bi yere tehdite ederse uzaklaşma kararı çıkarın ailem dedikleri pandik atmya ve inek gibi sağmaya devam etsin
Bunu haketmiyorum.kendimi enayi görüyorum ve ayrıldım ailesi Yegenlerini çok sevinecek.

Hiç yapmam böyle yorum ama.

Neredeyse çık isten çalışma diyeceğim.
Eşek gibi tek maaşıyla evini geçindirsin pis bencil!

Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinir

Köpek gibi çalışıyorum .bana neyin eksik ki diyor.eline gözüne dursun diyor

Huzurum eksik, gezmeye gelince maddiyat diyorsun ya hani o eksik.
Bak evim yok arabam yok, tatile gitmiyorum.
Neyim mi eksik al sana bir sürü eksik.

Önce karına yet, gücün yetiyorsa ailene el at diyeceksin.

Ay zaten sinirliyim bugünlerde ver elime boğayım.

Nerden evlendik bilmem ki

Ayrıldım ailesi ve Yegenlerini çok sevinir
böyle mutlumusun değerini bilmek zorunda asıl kocanın nafakanda senin hakkınvar onu yiyen akrabalarının gözüne dizine dursun. beter hasta olsunlar.

Madem eviniz olsun istiyorsunuz ya da arabaniz, sizde calisiyormussunuz, kredi cekip siz odeyin ev ya da arabanin parasini.
Oda evinizin giderlerini karsilamaya mecbur kalir ve ailesine bu durumda para yollayamaz.
Insanlarin ihtiyaclari vardir yardim edersiniz o ayri ama hepsi sizden iyi durumdaymis.
Net ve kesin bir tavirla konusun.

Artık ne konuşsak batıyor. Sesini bile duymaya tahammül edemiyorum.dua okuyorum.

Bol bol para harca sende. O kendi ailesine gönderince sen de olay çıkar eşitlik olacak ben de kendi aileme gönderecem de. Bir iki kavga edersiniz sonra alışır. Zaten çift maaş diye insanların gözüne batıyoruz ya en çok buna sinir oluyorum.

Bazen diyorum ki öle üzülme en azından dulum derim

Ölsem üzülme.m

Ahhh ahhh bekarlık sultanlıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…