Ne yapayım neye inanayım bilemedim

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi . Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?

Aynı gmail adresi ile başka bir telefonu yada tableti yada bilgisayarı kurdu ise olabilir.

Ancak gmailini kullandırdığı kişi yabancı olamaz.

Sorun bakalım kim kullanıyor diye.

Yada eşinizin başka telefonu yada tableti var mı diye araştırın

Sen buna inandın mı? Başka bir telden yaptı belki? Böyle şeyler yapan adamın b planı olmaz mı? sen güven sorununu aşamamakta çok haklısın bence canım. Böyle adama ben olsam inanmam güvenmem. Evlilik bu. İnsanlarkn gmaili başkası kullanacak birde böyle işler yapacak tesadüfe bak.evli olduğu çocuk olmadığı veya semt ve işi de mi başkası yalan söylemiş. Eşininkiyle tutmuş ama bak sen şu işe. Çok kötü çirkin yalanlar bunlar

Güzel bir yalan bulsaydı bari.. Çapkınlığa başlamış işte

sorun başkasının kullanmasi da değil. sizin ailenizle ilgili bilgileri üçüncü kişi niye kullaniyo? hadi gmaili verdi tamam ya bu ailesel bilgiler is durumu vs vs... eşinizin hayatını kendine paravan mi yapmış kullanan kişi? bence yalan söylüyo

Mailini baskasi niye kullansin? Mail adresi acmak iki dakikalik is, boyle bir konu icin kimse hele ki evli arkadasinin mailini almaz
Baska telefonu olabilir mi?

Ay yemin ederim erkeklerin bu kuzenimdi, kankamdı yalanları beni bitiricek. Bal gibi kendin konuşmuşsun işte.

Ay yemin ederim erkeklerin bu kuzenimdi, kankamdı yalanları beni bitiricek. Bal gibi kendin konuşmuşsun işte.
Hayır bir mail adresi almak ne kadar zor ki başkasının mailini kullansın insan?
Yakalanacaklarını düşünmedikleri için bahane de hazırlamıyorlar, böyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar.

Her ne hikmetse kkda okudugum bu tur olaylarda butun erkeklerin gmailine baskasi girmis oluyor.Yemissin bir halt durust ol da sansin olsun hala inkar hala esek yerine koymaya calismak durumu daha da igrenclestiriyor

Herşeyden süphelenir oldum. Hala şoktayım. Başka telefonu olabilir evet. Yakın zamanda yeni telefon aldı ikinci el. Kendi telefonunu gönderip, yenisini alacaktı yani. Gönderdim demişti. Belki de göndermedi. Onun öncesinde arkadaşına 3000 küsür borç para vermiş onuda yakaladım öğrendim. Acaba o parayla mı telefonu aldı diye düşündüm. Eski telefonu da verdim dedi. Ama vermedi. Offf offff

Benim 2 farkli gmail hesabim var, parayla degil ya gerekirse 3.yu de acarim.
Neden gidip bir baskasinin hesabina yanci olayim. Herhangi bir sebep soyleyin esinize hak verelim.
Bu durumu 1 kere yaşadım. Bende salaklık aslında. O zamanda yalan söylediğini çıkarttım ortaya. Yeminler etti bir daha olmaz diye. Şimdi tekrar. Ve gmaili çöp kutusunda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…