- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Sen buna inandın mı? Başka bir telden yaptı belki? Böyle şeyler yapan adamın b planı olmaz mı? sen güven sorununu aşamamakta çok haklısın bence canım. Böyle adama ben olsam inanmam güvenmem. Evlilik bu. İnsanlarkn gmaili başkası kullanacak birde böyle işler yapacak tesadüfe bak.evli olduğu çocuk olmadığı veya semt ve işi de mi başkası yalan söylemiş. Eşininkiyle tutmuş ama bak sen şu işe. Çok kötü çirkin yalanlar bunlarMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Mailini baskasi niye kullansin? Mail adresi acmak iki dakikalik is, boyle bir konu icin kimse hele ki evli arkadasinin mailini almaz
Baska telefonu olabilir mi?
Hayır bir mail adresi almak ne kadar zor ki başkasının mailini kullansın insan?Ay yemin ederim erkeklerin bu kuzenimdi, kankamdı yalanları beni bitiricek. Bal gibi kendin konuşmuşsun işte.
Her ne hikmetse kkda okudugum bu tur olaylarda butun erkeklerin gmailine baskasi girmis oluyor.Yemissin bir halt durust ol da sansin olsun hala inkar hala esek yerine koymaya calismak durumu daha da igrenclestiriyorMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Bu durumu 1 kere yaşadım. Bende salaklık aslında. O zamanda yalan söylediğini çıkarttım ortaya. Yeminler etti bir daha olmaz diye. Şimdi tekrar. Ve gmaili çöp kutusunda buldumBenim 2 farkli gmail hesabim var, parayla degil ya gerekirse 3.yu de acarim.
Neden gidip bir baskasinin hesabina yanci olayim. Herhangi bir sebep soyleyin esinize hak verelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?