- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Evet yani bırakamıyor mu yoksa bırakmak mı istemiyor.? Ve ben bunları bilmeden önce kendimi çok suçlamıştım.Bir başkasıyla cinsel muhabbete girdiyse maalesef bunun devami geliyor ... Farklı Bir fantazi mi desem bitmek bilmez bir arzu mu desem bilmiyorum ama bu heyecan uğruna çok yuvalar yıkılıyor...
Evet yani bırakamıyor mu yoksa bırakmak mı istemiyor.? Ve ben bunları bilmeden önce kendimi çok suçlamıştım.
Yatsıya mumu söner o zaman...Telefonu satın aldığı yere yazdım. Adamın takas durumundan haberi yok
Geçmiş olsun ama eşinizin ikinci bir telefonu var ve bunu başkası diye size yutturmaya çalışmış. Yerseniz. Adresi başkası kullanacak ama konuşmalar sizin eşiniz hakkında olacak. Bunlar kadınları salak zannediyor gerçekten yA.Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Ahaha kesin aramıştır. Lütfen ona inanıp boşa zaman harcamayın ve boşanın. Daha güzel bir hayat sizi bekliyor. Aynılarını yaşadım ve biliyorum.Bana göre de saçmalık zaten. Beni tanıyan biri ama kim diyo. Şikayette bulunmak için gerekli yerleri aradığını söyledi.
Eşinize sorarken ne duymayı umuyordunuz?
"Ha evet hayatım, tanımadığım kadınlarla cinsel içerikli sohbetler yaptım ya işte gördüğün gibi çeşitli uygulamalardan, biraz sevişip öbüşmekten bahsettik öyle. Buluşsak, ikna etsem, bi fırsatı olsa da birlikte olacaktık iki üç sevişecektik ama yakaladın üf" mü diyecekti? Tabi inkar edecek.
Kuzenim yazmış.Kuzenim yazmış.
Aha o benim eski eş ahahahahahaBazıları inkâr etmiyor bu şekilde cinsel tatmin sağlıyorum ama yatmıyorum diyenler oluyor(muş).
Evet olabilir eşiniz minareyi çalmış kılıfı hazırlamış. Kendisi başka yerden girmiş .Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Aha o benim eski eş ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?