Ne yapayım neye inanayım bilemedim

Başkası neden sizin eşinizin evliliğini işini çocogunun olmadıgını veya evının semtini konussun ki ?
Bana göre de saçmalık zaten. Beni tanıyan biri ama kim diyo. Şikayette bulunmak için gerekli yerleri aradığını söyledi.

Eğer güvenmiyorsan vardır bir bit yeniği, besbelli konuşmuş inkar etme yoluna gidiyor

Kimsenin Gmail adresini kimse kullanamaz.. Atmış ama tutmamış.. Bence sıkı takipTe kal farkettirmeden

bunu yediniz mi cidden? aşırı komik ve altı boş bi yalan olmuş.ayrıca yıllık evlilik için çok fazla ve ciddi sorularınız var öyle güzel gitmiyo.

Bir defa sorunlarınızı almışsınız muhtemelen yine böyle bi konu güven problemi oldugu için egerki baska telefonda önceden bunları sana belirtmesi gerekiyor. Ayrıca baska telefondan girmişse bile neden eşin gibi konuşmuşki onun bilgileriyle. Erkkeler çok büyük yalancı ama unuttukları baska birşey var biz kadınlar çekirgenin 3 kez zıplamasını beklemiyoruz zıplamadan yakalıyorumz

Benim kendi fikrim al karşına eşini adam akıllı konuş herşey madem gmail baska sının elinde o gmail hesabşnşda kapat baska aç.. Yani eşin baska sını kullandığı gmail bildigi halde neden kullanır. Sen al karşına konuş herseyi

Minareyi çalan kılıfını bulur.

Eşiniz size düpedüz yalan söylüyor..

İnanmadın değil mi ? Kocanın ikinci bir telefonu olmasın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…