- 24 Ağustos 2019
- 452
- 172
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
Bana göre de saçmalık zaten. Beni tanıyan biri ama kim diyo. Şikayette bulunmak için gerekli yerleri aradığını söyledi.Başkası neden sizin eşinizin evliliğini işini çocogunun olmadıgını veya evının semtini konussun ki ?
Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Kimsenin Gmail adresini kimse kullanamaz.. Atmış ama tutmamış.. Bence sıkı takipTe kal farkettirmedenMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
bunu yediniz mi cidden? aşırı komik ve altı boş bi yalan olmuş.ayrıca yıllık evlilik için çok fazla ve ciddi sorularınız var öyle güzel gitmiyo.Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Bir defa sorunlarınızı almışsınız muhtemelen yine böyle bi konu güven problemi oldugu için egerki baska telefonda önceden bunları sana belirtmesi gerekiyor. Ayrıca baska telefondan girmişse bile neden eşin gibi konuşmuşki onun bilgileriyle. Erkkeler çok büyük yalancı ama unuttukları baska birşey var biz kadınlar çekirgenin 3 kez zıplamasını beklemiyoruz zıplamadan yakalıyorumzMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Benim kendi fikrim al karşına eşini adam akıllı konuş herşey madem gmail baska sının elinde o gmail hesabşnşda kapat baska aç.. Yani eşin baska sını kullandığı gmail bildigi halde neden kullanır. Sen al karşına konuş herseyiMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Bende öyle düşünüyorum. Unuttuğumu sansın. Ama bulucam o sırada o telefonu daKimsenin Gmail adresini kimse kullanamaz.. Atmış ama tutmamış.. Bence sıkı takipTe kal farkettirmeden
Telefon mu acaba yoksa sim mi yani ikinci hatBende öyle düşünüyorum. Unuttuğumu sansın. Ama bulucam o sırada o telefonu da
İyi yaparsın aksi şekilde aklında sorularla evlilik yürümez.. Sadakat gerçekten çok önemli inşAllah mantıklı bi açıklaması vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahBende öyle düşünüyorum. Unuttuğumu sansın. Ama bulucam o sırada o telefonu da
Mail cihaz için kullanılır sim için değil.Telefon mu acaba yoksa sim mi yani ikinci hat
Minareyi çalan kılıfını bulur.Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Merhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
İnanmadın değil mi ? Kocanın ikinci bir telefonu olmasın bacımMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Aynen, ben yazsam ancak bunu yazardim.Zaten az olan zeka kapasiteleri sürekli karı kız peşinde koşmaya harcanınca kalan kısım mantıklı bahane üretmeye yetmiyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?