- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi My life my decision
-
Ikinci bir telefonu olabilir ya da baskasinin telefonundan da girmis olabilir. Baskasi taradindan niye benim hesabim kullanilsin ki anlamiyorum ya baskasi benim hesabima girecek cinsel icerikli konusmalar yapacak cok sacma bir yalanMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Şimdi Bi hat buldum. Sıfır. Ama eski bir hat olabilir. Belki de benimdi hatırlamıyorumTelefon mu acaba yoksa sim mi yani ikinci hat
İnanmıyorum tabikiİnanmadın değil mi ? Kocanın ikinci bir telefonu olmasın bacım
Benim bile 3 tane gmail hesabım var.Benim 2 farkli gmail hesabim var, parayla degil ya gerekirse 3.yu de acarim.
Neden gidip bir baskasinin hesabina yanci olayim. Herhangi bir sebep soyleyin esinize hak verelim.
Ahahaha ayni seyi yazmisizEşinizin sizin bilmediginiz başka bir telelfonu daha var diye dusundum ben sadece.O giriş yapan başkasi kendi telefonudur yine.
Elalem kullansa niye eşinizin bilgilerini versin? Sizin evin adresine kadar bilsin?
Bana göre de saçmalık zaten. Beni tanıyan biri ama kim diyo. Şikayette bulunmak için gerekli yerleri aradığını söyledi.
Saçmalık bi de başka telefonu var demek ki.Ondan izinsiz giremez kimse hemen bildirim geliyor başka cihazdan giriş yapıldı sen misin sen değilsen şifre değiş diye.Aldatmış sizi bi de saf yerine koyuyorMerhaba kızlar. Biz 2 yıllık evliyiz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz vardı. Sonradan eşimle başka sorunlar yaşadık ama sorunlarımızı aşmıştık. Benim güven sorunum hariç. Tam toparlanmaya başladım kocamın telefonunda silinmiş bir mail buldum. Açtım baktım ki my dates diye bir uygulamadan gelmiş. Siteye girdim kayıt yapılmış ve 2 kişiyle konuşulmuş. Ve konuşmalarda evli olduğu, çocuğumuzun olmadığı, nerede hangi semtte oturduğumuz, ve eşimin işiyle alakalı yazışmalar var. Cinsellik üzerine de tabi. Ama eşime sorduğumda gmailinin başkası tarafından kullanıldığını söyledi. Hatta ayarlardan bir yerlere girdi. Kendi telefonu dışında da giriş yapan bir Android telefon online dı. Böyle bir durum olabilir mi.? Yaşayan var mı.? Ne düşünüyorsunuz.?
Yine farklı sayfalara giriyordu yakaladımSizin bu olaydan önceki güven sorununuz neye dayanıyordu?
Al işte demekki huyuYine farklı sayfalara giriyordu yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?