Ne yapayım neye inanayım bilemedim

Ikinci bir telefonu olabilir ya da baskasinin telefonundan da girmis olabilir. Baskasi taradindan niye benim hesabim kullanilsin ki anlamiyorum ya baskasi benim hesabima girecek cinsel icerikli konusmalar yapacak cok sacma bir yalan

Benim 2 farkli gmail hesabim var, parayla degil ya gerekirse 3.yu de acarim.
Neden gidip bir baskasinin hesabina yanci olayim. Herhangi bir sebep soyleyin esinize hak verelim.
Benim bile 3 tane gmail hesabım var.
Niye komşumun, arkadaşımın mailini vereyim ya da kullanayım? M My life my decision

Eşinizin sizin bilmediginiz başka bir telelfonu daha var diye dusundum ben sadece. O giriş yapan başkasi kendi telefonudur yine.
Elalem kullansa niye eşinizin bilgilerini versin? Sizin evin adresine kadar bilsin?

Eşinize sorarken ne duymayı umuyordunuz?

"Ha evet hayatım, tanımadığım kadınlarla cinsel içerikli sohbetler yaptım ya işte gördüğün gibi çeşitli uygulamalardan, biraz sevişip öbüşmekten bahsettik öyle. Buluşsak, ikna etsem, bi fırsatı olsa da birlikte olacaktık iki üç sevişecektik ama yakaladın üf" mü diyecekti? Tabi inkar edecek.

Baskasi girmis olsa, sizin evliliginize ait bilgileri ya da oturdugunuz yeri falan mi konusur sizce? % 100 yalan soyluyor, sizin bilmediginiz bir tlf var

Hadi diyelim başkası onun mailini kullanıyor vs vs. Peki konuşma içerikleri neden eşinizin ağzından çıkmış gibi Onunla ilgili bilgileri içeriyor? Bu da mı tesadüf?
inanmayın tabi ki başkalarıyla konuşuyor. Hatta o gösterdiği android cihazda onundur. Yavuz hırsız hesabı sizi kekliyor aklınca..

Bana göre de saçmalık zaten. Beni tanıyan biri ama kim diyo. Şikayette bulunmak için gerekli yerleri aradığını söyledi.

ay yalanın batsın.
bu akıldaki adamlardan buz gibi soğurum ya yalanın da akıllısını söyle bari.
beni tanıyan biri ama kim? üstelik gerekli yerleri de aramış.
zekasını yediğim!

Saçmalık bi de başka telefonu var demek ki.Ondan izinsiz giremez kimse hemen bildirim geliyor başka cihazdan giriş yapıldı sen misin sen değilsen şifre değiş diye.Aldatmış sizi bi de saf yerine koyuyor

Verdiği bilgiler size ait değil mi?
Eğer öyleyse bu yalana nasıl inanacaksiniz?
İşyerinde veya belki de evde ikinci bir telefondan, veya bilgisayardan giriş yapılıyor işte

Bir başkasıyla cinsel muhabbete girdiyse maalesef bunun devami geliyor ... Farklı Bir fantazi mi desem bitmek bilmez bir arzu mu desem bilmiyorum ama bu heyecan uğruna çok yuvalar yıkılıyor...

Diyelim ki başka biri onun gmail kullandı (inanmış gibi yapalım)
Hangi semtte yaşadığınızı adresinizi nerden bilsin ya da konuşan kişi bu bilgiyi neden versin

Benim anlamadigim bu erkekler bir halt yediginde hemen kuzeni, kardesi, arkadasi yapmis oluyor, bizim masum esas oglan da nedense(?) telefonunu, mailini, facebook' unu falan bu hain yakinina vermis oldugunu iddia edip kurban psikolojisine giriyor. Siz bu yalani kullanan kadin duydunuz mu daha once? Erkekler sozlesmis gibiler bu konuda, o kadar bariz ki dogru olmadigi. Herhalde kadinlar da inaniyor ki bu yalani deniyor her yakalanan. Yetkili kisilere haber vermis ya esiniz, dilekce ornegini isteyin bakalim kendi ikinci telefonunu gercekten sikayet etmis mi?

Yani kim gmail adresini yabancı birinin kullanmasına müsade eder nasıl önlem almaz. Bence yalan. Ayrıca yabancı kişi kullandı diyelim senin bilgilerini nasıl tutturmuş oturduğun yer işi çocuğunun olmadığı vs.. ah canım maalesef kocan bi b.klar yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…