- Konu Sahibi minnosumbenim
-
Esin de soylemezse kapilari kilitle gitsin
cok sinirlendim cok!
canım yatagım üzerindeki ıslat çamaşırları nereye kaldırıyım ben o odayı çamasır ütü odası yaptım onların yatma odası deil. birde nie yatıyoki babam da var ayıp olmadı mı sizcee kalkıp gidip yatması ??Uzanma meselesi geçtiği anda kayınpederini takip etsen, yol göstersen.. "Babacım, ben sana şurayı hazırlayım" desen daha iyi olurdu.
Gerginlik de yaşamazdın. Tamam, hoş bir şey değil ama çamaşırları görünce oraya uzanmamış olabilir. Belki çok da önemsemedi. Yaşlı insanlar bu konularda bizim gibi hassas değiller, biraz anlayış göstermek lazım..
İçeride çamaşır olma durumuna gelince; evini misafir gelmeden toplayıp gözden geçirirsen zaten öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Yani iğneyi kp'e, çuvaldızı kendine bence.
Aile ilişkilerinde daima sabırla aktarmalısın bazı şeyleri.
"Ben size şurayı hazırlayım, daha rahat edersiniz" diyebilirsin. Eşek değil ya, anlar.
Uzanma meselesi geçtiği anda kayınpederini takip etsen, yol göstersen.. "Babacım, ben sana şurayı hazırlayım" desen daha iyi olurdu.
Gerginlik de yaşamazdın. Tamam, hoş bir şey değil ama çamaşırları görünce oraya uzanmamış olabilir. Belki çok da önemsemedi. Yaşlı insanlar bu konularda bizim gibi hassas değiller, biraz anlayış göstermek lazım..
İçeride çamaşır olma durumuna gelince; evini misafir gelmeden toplayıp gözden geçirirsen zaten öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Yani iğneyi kp'e, çuvaldızı kendine bence.
Aile ilişkilerinde daima sabırla aktarmalısın bazı şeyleri.
"Ben size şurayı hazırlayım, daha rahat edersiniz" diyebilirsin. Eşek değil ya, anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?