ne yapcam ben bi türlü alışamadımm bu aileye ??

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
mrb arkadaslar ;
dün annemler ve kv kp bize davet ettim geldiler hoşbeş geçti vakit. kalkmalarına yakın benim kp kv ye hadi kalkalım dedi evlerine eşim götürcek hem kendi ailesini hem benim ailemi . kv hiç oralı olmuyo saatte geç oldu annemlerde kalkacak onları bekliyo. sonra kv ben oturuyorum git yat sen içeri dedi. millet bekliyo o da hiç ikiletmedi yatak odalarının olduğu hole doğru gitti bende çaktırmadan eşime ayıp oluyo babama dedim yalnız kaldı adam dedim sinirlendim .
sonra acaba kp nereye gitti aklıma takıldı nereye gitti babam dedim kv hava alacak dedi içimden nerde hava alıyosa balkon yok bişey yok o tarafta die gecirdim mutfakta mı acaba di mutfaga kalktım su içmeye yok sonra içeri geçtim suratım düstü kv anladı rahatsız olduğumu gitti kocasını kaldırmaya iştee o an çıldırdım kp boş odamız var orda sadece bi yatak var üzerinde çamasırlar vardı orada yatıyo sanıyorummm gecmiş benim yatak odama yatagıma uzanmış çıldırdım sinirden resmen yaaa eşime söylendim ayıp deilmi bu ne rahatlık dedim onlar gittikten sonra o boş oda da yatıyo sanıyodu galiba ne var nolcak dedi ya bnm yatak odamda yatagımda nasıl yatar salonda yatsaydı dedim bağırıyodu bana yatak odamız diyince durdu bi düsündü sus tek kelime etme aileminde sülaleminde dedi sakın konuşma dırdırını dinleyemem dedi hiç konuşmadım bende sonra yanına gittim onun suçu yoktu sonuçtaa ama bana tavır yaptı hala da öyle napcamm ben eşimin ailesiyle çok rahat insanlarrr bi geldiklerinde de oda çamasır dolu iç camasırlarım filn var kış olduğu için orda kurutuyorum müsait deil çamasır var salonda kılın dedikçe kapıyı açıp inadına orda namaz kılmaya girdilerr eşim söylemez ailesine artık ben patlıycam napmalıyım ben ???

en nfret ettiğim şeydir ne demek yatak odama girip yatıcak veyahut başka bişi, ben olsam onlar geldiğinde kilitlerdim , ayrıca eşin de trip atmasın boşuna, sen gidipte yüzgöz olup söyleyemiyeceğine göre o ailesine ayarı vericek ,

Canım biraz abartmışsın olayı.

Ailesinin rahat olması kötü bir şey değil, aksine iyi bir şey. Ailesi diken üstünde gibi olup hiç evine gelmese daha mı iyiydi?

Bak benim abim 10 senelik evli, babam evine bir kez gitmiş değildir ama benim evimde 1 ay kaldığı oldu. Hala da annemle geldiklerinde bana gelmeyi tercih ederler.

Senin yatağında yatması olayına gelince.. Açıkçası ben de bundan rahatsız olurum. Ama yastık yorgan açıp içinde yatmamış ki, adamcağız uzanmış..

Bu gibi şeylere tepki vermeden önce derin bir nefes al ve bu olayın ne kadar önemli olduğunu kendine bir sor.

YATMIŞ DA NE OLMUŞ yani? Boşver, yatsın.

Hayatını böyle küçük şeylerle zedeleme.

ben kimsenin odasına müsade var mı müsait mi demeden girmem nie bi sürü oda varken benim yatagıma yatıyo ben hiç sevmem öyle seyleriii benim babam namaz kılacakken bile müsaitse kızım die soruyo kp yaptığına bak özel odama giriyo sevmiyorum ben öyle rahatlık istemiyorum ayıp yahuu herseyim ortada olsa nolurdu

Bu ne saygisizlik ya adamdaki rahatliga bak!

Ben boyle adamin zekasindan , hatta gelininin ic camasirlari serili olan odada namaz kildigindan dolayi zihniyetinden suphe ederim !

Millet kizinin yatak odasina girmeye cekinir,adam girmis yatmis ya!

Vallahi ben sizin kadar sakin kalamazdim sanirim!

Esinize soyleyin uyarsin ya
cocuk bile yapmaz bunu!!

eşinin ailesi evine gelmiş , sana değer verip , ben 4 yıl evli kaldım 1 ker ekimse kapımı acmadı

çamasır kuruttugun odada kılsa namazını ne olucak ki kayınvalıden , isterse korıdorda kılsın ,isterse benım yatak odamda kılsın

boyle eften püften seyleri dert edip de eşinize surat asmayın.

sürekli olan bişi diil idare edin geçin

erkekler böle şeylere dıkkat etmedıklerınden sizin hassas olmanızı da anlayısla karsılamayacaktır.

karar sizin

Uzanma meselesi geçtiği anda kayınpederini takip etsen, yol göstersen.. "Babacım, ben sana şurayı hazırlayım" desen daha iyi olurdu.

Gerginlik de yaşamazdın. Tamam, hoş bir şey değil ama çamaşırları görünce oraya uzanmamış olabilir. Belki çok da önemsemedi. Yaşlı insanlar bu konularda bizim gibi hassas değiller, biraz anlayış göstermek lazım..

İçeride çamaşır olma durumuna gelince; evini misafir gelmeden toplayıp gözden geçirirsen zaten öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Yani iğneyi kp'e, çuvaldızı kendine bence.

Aile ilişkilerinde daima sabırla aktarmalısın bazı şeyleri.

"Ben size şurayı hazırlayım, daha rahat edersiniz" diyebilirsin. Eşek değil ya, anlar.

bencede bu çok basit bir olay değil bu.. yatak odası özel bir alan sonucta. elini kolunu sallaya sallaya girmesi çok ayıp gerçekten. bence bu konuda kızmakta haklısın canım. tabiki eşinin ailesinin de senin aileninde evinize geldiğinde rahat davranması güzel birşey ama bu kadarda değil. herseyden önce saygısızlık bu yaptığı. eşinin de yaptığı trip çok saçma.kimin kime kızması gerek acaba. oturup bir düşünsün.

Son düzenleme:
Esin de soylemezse kapilari kilitle gitsin

cok sinirlendim cok!

dünden beridir sinirimden başım ağrıyo eşim ben patlayıp ortalığı ayağa kaldırmadan bişey konuşcanı sanmıyorum çünkü konuyu kapatmak istiyo her zaman kolaya kaçıyo ama artık ben napcamı bilmiyorum eşten yana bi destek yok yüz göz olcam bu gidişlee bu arada yukarda çamasırlarım varken namaz kılmaya giren kv idi yanlış belirtmişimm orda .. olsun oda benim için çok rahatsız bi durumdu.

ayıp etmiş insan banyoya el yıkamaya müsaitmi diye izin alıp girer..
helede yatağınızda yatması..biraz paldır küldür insanlar galiba...
iç çamaşırlarınızı ortaya asmayın yapacak bişey yok
o odayı boş bırakın yatak odanıza girmesinler en azından:26:

bu ne terbiyesizliktir ya bu nasıl bi zihniyet aile yatagı orası hadsiz eşin söylemezse sen söylüyceksin yoksa işin zor

çok sinirlendim bu ne rahatlık böyle ya..

deil kayınpederim,babam bile benim odama deil yatmaya,göz ucuyla bakmaya bile giremez.

valla ne yapsan haklısın arkadaşım,eşine bağırmayada,kayınpederlere surat asmayada sonuna kadar haklısın.

aynı şeye yine kalkışırsa,odama girmeyin müsait deil de..olmadı,pedlerini,iç çamaşırlarını yatağın üzerine at yaptığından utansın.

yada onlar geleceği zaman,odanın kapısını kilitli tut..

canım yatagım üzerindeki ıslat çamaşırları nereye kaldırıyım ben o odayı çamasır ütü odası yaptım onların yatma odası deil. birde nie yatıyoki babam da var ayıp olmadı mı sizcee kalkıp gidip yatması ??

kitlersin kapıyı bıdahaki sefere.
bende olsam kızarım. ayıp yahu. misafir cagırdıysan ortalık topludur ıllaki ama ınsanlık hali ya bişeyın olsa ortada.

burdaki kadınların cogu aynı seyi yapıyorlar. ailelerinin yaptıklarını kocalarınıza mâl etmeyin. adamın ne sucu vardi ki ona bagırıosun. tamam hıncını kp den cıkaramıosun anlıorum da, kocandan da cıkarmamalıydın.
"şuan cok sinirliyim, kimsenin yaptıgı seyı sana mâl etmek ıstemıyorum ama bızım yatak odamıza bırdaha gırmesın baban lütfen" deyıp kapatsaydın konuyu.

neyse artık olan olmuş, eşinde madem uyarmıcak kımseyı sen önlemini alıcaksın, kitlersin kapıyı, cebıne de koyarsın anahtarını olur bıter.

İzizsiz yatak odasına girilemez!!!

Bir sefer eltim geldi bebeğini emzirmek için yatak odama girerken izin istedi! saygıdır edeptir bu..

eskı konularınıza baktımda
olagan seylere bıraz nasıl desem cabuk tepkı vermıssınız

oyle bana gore atla deve degıoldır belkı benımde kayınpederımı yatak odamda yatarken gorsem bı tuhaf olup butun vucudum dıken dıken olabılır ama mantıkla bakıldıgında bence sorun edılecek bırsey degıl..

bana gore

ben çok şaşkınım hadsiz falan denmesine tamam bencede evde babanız varken kalkıp gitmesi ve yatak odanıza izinsiz girip yatağınıza yatması uygun değil ama alıntı yapmış olduğum yazıya sonuna kadar katılıyorum. çok zor bişey değil ''size şurayı hazırlayım burda rahat edersiniz'' demek o zaman kp inizin nereye gittiğini düşünüp kıvranmaz bu kadar gerilmemiş olurdunuz

bende olsam uyuz olurum yatağıma yatılmasına..
bu yaşına gelmiş bilmiyomuymuş ayıp olduğunu bu durumun..
haklısın ama eşininde suçu bu konuda...
yinede bişey söylenmesi gerekiyosa eşin söylesin..
sen yüz göz olma....

Ya hadi kp dusunemedi diyelim,
kv ye de suc buldum ben

git uzan diyor,
insan sormaz mi gelinine kizim neresi musait diye ,
hadi sormadi gidip kendi yer gostermez mi?

Bir de konu sahibi sorunca hava almaya cikti demis ,
ne gerek var ki yalana!!!

Harbiden tencere kapak olmus bunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…