- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
- Konu Sahibi minnosumbenim
-
duymasam da azcık da olsa tahmin edebilirim, hiç yorulmayın:)sen daha yaptıklarını duysan ahanda böylekalırsın neyse açmayım eski defterleri.
mrb arkadaslar ;
dün annemler ve kv kp bize davet ettim geldiler hoşbeş geçti vakit. kalkmalarına yakın benim kp kv ye hadi kalkalım dedi evlerine eşim götürcek hem kendi ailesini hem benim ailemi . kv hiç oralı olmuyo saatte geç oldu annemlerde kalkacak onları bekliyo. sonra kv ben oturuyorum git yat sen içeri dedi. millet bekliyo o da hiç ikiletmedi yatak odalarının olduğu hole doğru gitti bende çaktırmadan eşime ayıp oluyo babama dedim yalnız kaldı adam dedim sinirlendim .
sonra acaba kp nereye gitti aklıma takıldı nereye gitti babam dedim kv hava alacak dedi içimden nerde hava alıyosa balkon yok bişey yok o tarafta die gecirdim mutfakta mı acaba di mutfaga kalktım su içmeye yok sonra içeri geçtim suratım düstü kv anladı rahatsız olduğumu gitti kocasını kaldırmaya iştee o an çıldırdım kp boş odamız var orda sadece bi yatak var üzerinde çamasırlar vardı orada yatıyo sanıyorummm gecmiş benim yatak odama yatagıma uzanmış çıldırdım sinirden resmen yaaa eşime söylendim ayıp deilmi bu ne rahatlık dedim onlar gittikten sonra o boş oda da yatıyo sanıyodu galiba ne var nolcak dedi ya bnm yatak odamda yatagımda nasıl yatar salonda yatsaydı dedim bağırıyodu bana yatak odamız diyince durdu bi düsündü sus tek kelime etme aileminde sülaleminde dedi sakın konuşma dırdırını dinleyemem dedi hiç konuşmadım bende sonra yanına gittim onun suçu yoktu sonuçtaa ama bana tavır yaptı hala da öyle napcamm ben eşimin ailesiyle çok rahat insanlarrr bi geldiklerinde de oda çamasır dolu iç camasırlarım filn var kış olduğu için orda kurutuyorum müsait deil çamasır var salonda kılın dedikçe kapıyı açıp inadına orda namaz kılmaya girdilerr eşim söylemez ailesine artık ben patlıycam napmalıyım ben ???
canım bence fazla fevri davranıyosun, sonuçta oda ailen sayılır, yaslılar....ben kayınpederimi severim altkata geldiginde koltugun birine uzanır bazen üstünü örterim, ama öyle yapmasa,benden rahatsız oldugunu,beni evladı gibi görmedigini düşünürüm, kaynanam mesela onlara gittimizde yatıyosa hemen kalkar o zaman ben rahatsız olurum rahatsız ettim diye.. ama oda alıstı artık... yatak odanda yatsın nolmuş yani, kendi baban yatsa sesin çıkmazdı, böyle saçma seyler için eşinle aranı sogutma bebegimmmm....
kendi babası yatsada sorun olurdu..bu kp baba meselesi değil görgü meselesi..yatak odası mahremdir izinsiz girilmez..
çocuğunun evi bile olsa misafirlikte dünürlerinle otururken kalkıp gelinini yatağına yatamazsın..
4 yaşındaki çocukmu uykusu gelince illa uyuması gerekiyo ..
kendi babası yatsada sorun olurdu..bu kp baba meselesi değil görgü meselesi..yatak odası mahremdir izinsiz girilmez..
çocuğunun evi bile olsa misafirlikte dünürlerinle otururken kalkıp gelinini yatağına yatamazsın..
4 yaşındaki çocukmu uykusu gelince illa uyuması gerekiyo ..
En azindan senin geceligi giymemis
Cozum: Onlar gelmeden once girmelerini istemedigin odalarini kilitlemen olacaktir.
Bu kapi kilitli mi dedi? Aciklamani yaparsin, orada camasirim var once bir toplayayim, yatak odasi malum ozel alan ben bir kontrol edeyim vs. gibi suratini asarak kuracagin cumlelerle terbiye et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?