- Konu Sahibi minnosumbenim
-
canım yatagım üzerindeki ıslat çamaşırları nereye kaldırıyım ben o odayı çamasır ütü odası yaptım onların yatma odası deil. birde nie yatıyoki babam da var ayıp olmadı mı sizcee kalkıp gidip yatması ??
Uzanma meselesi geçtiği anda kayınpederini takip etsen, yol göstersen.. "Babacım, ben sana şurayı hazırlayım" desen daha iyi olurdu.
Gerginlik de yaşamazdın. Tamam, hoş bir şey değil ama çamaşırları görünce oraya uzanmamış olabilir. Belki çok da önemsemedi. Yaşlı insanlar bu konularda bizim gibi hassas değiller, biraz anlayış göstermek lazım..
İçeride çamaşır olma durumuna gelince; evini misafir gelmeden toplayıp gözden geçirirsen zaten öyle bir sorunla karşılaşmazsın. Yani iğneyi kp'e, çuvaldızı kendine bence.
Aile ilişkilerinde daima sabırla aktarmalısın bazı şeyleri.
"Ben size şurayı hazırlayım, daha rahat edersiniz" diyebilirsin. Eşek değil ya, anlar.
Ya hadi kp dusunemedi diyelim,
kv ye de suc buldum ben
git uzan diyor,
insan sormaz mi gelinine kizim neresi musait diye ,
hadi sormadi gidip kendi yer gostermez mi?
Bir de konu sahibi sorunca hava almaya cikti demis ,
ne gerek var ki yalana!!!
Harbiden tencere kapak olmus bunlar!
ben çok şaşkınım hadsiz falan denmesine tamam bencede evde babanız varken kalkıp gitmesi ve yatak odanıza izinsiz girip yatağınıza yatması uygun değil ama alıntı yapmış olduğum yazıya sonuna kadar katılıyorum. çok zor bişey değil ''size şurayı hazırlayım burda rahat edersiniz'' demek o zaman kp inizin nereye gittiğini düşünüp kıvranmaz bu kadar gerilmemiş olurdunuz
bende onu dedim zaten tamam ayıp ama bazı insanlar az düşünür küçük ayrıntıları göremezler ayrıca bence nasıl senin annen baban kıymetliyse eşinin annesi babası da kıymetlidir onları şikayet edeceğine oldukları gibi kabul et sen rahat edersin fikir istemişsin bizde veriyoruz. kızmakta haklısın ayıp etmiş hem kv hem kp. onları yönlendirirsen sen rahat edersinarkadasıımm gelince zaten namaz kılmak için kalktı bende salona namzlayı serdim baba sana burayı hazırladım dedim artı diğer odalar yani yatak odam ve boş odamın kapısı kapalı demekki orda bişey var müsait deil hem ne işin varki o holde salona gec bence çook çokk ayıptı yapılan hiç basit bişey deil benim için herseyde böyle paldır küldür insanlar !!
arkadasıımm gelince zaten namaz kılmak için kalktı bende salona namzlayı serdim baba sana burayı hazırladım dedim artı diğer odalar yani yatak odam ve boş odamın kapısı kapalı demekki orda bişey var müsait deil hem ne işin varki o holde salona gec bence çook çokk ayıptı yapılan hiç basit bişey deil benim için herseyde böyle paldır küldür insanlar !![/QUOT
Hayret birşey ya ne kadar düşüncesiz insanlar. Benim kendi annem babam geldiğinde bile babam yatak odamıza girmek istese kızım müsait mi der. Birde kayınpeder diyorsun yahu insan gelininden çekinir dediğin gibi belki iç çamaşırların ortada belki başka özel şeyler dışarda nasıl izin almadan paldır küldür girer ya. Sinir oldum vallahi. Yaptığı çok büyük ayıp bence. Ama burda asıl kabahatli eşin sonuçta onun babası uyarması lazımdı. Sana neden trip attığını anlayamadım. Bu erkekler neden ailelerine toz kondurmazlar ya gıcık oluyorum. Eşinle konuş bence yani neden sinirlendiğini anlat sonuçta sırf senin özel şeylerin yok onunda var babası görse hoş olur mu bunlardan bahset illaki anlar herhalde seni.
standart eşimden laf işitir anne kapıyı vurmadan girme,burası yatak odası der, kayınvalidem kalan bir iki gün girmez..ha benim eşim çokmu ince fikirli yooo deil..ben işledim beynine zamanında bunları
mrb arkadaslar ;
dün annemler ve kv kp bize davet ettim geldiler hoşbeş geçti vakit. kalkmalarına yakın benim kp kv ye hadi kalkalım dedi evlerine eşim götürcek hem kendi ailesini hem benim ailemi . kv hiç oralı olmuyo saatte geç oldu annemlerde kalkacak onları bekliyo. sonra kv ben oturuyorum git yat sen içeri dedi. millet bekliyo o da hiç ikiletmedi yatak odalarının olduğu hole doğru gitti bende çaktırmadan eşime ayıp oluyo babama dedim yalnız kaldı adam dedim sinirlendim .
sonra acaba kp nereye gitti aklıma takıldı nereye gitti babam dedim kv hava alacak dedi içimden nerde hava alıyosa balkon yok bişey yok o tarafta die gecirdim mutfakta mı acaba di mutfaga kalktım su içmeye yok sonra içeri geçtim suratım düstü kv anladı rahatsız olduğumu gitti kocasını kaldırmaya iştee o an çıldırdım kp boş odamız var orda sadece bi yatak var üzerinde çamasırlar vardı orada yatıyo sanıyorummm gecmiş benim yatak odama yatagıma uzanmış çıldırdım sinirden resmen yaaa eşime söylendim ayıp deilmi bu ne rahatlık dedim onlar gittikten sonra o boş oda da yatıyo sanıyodu galiba ne var nolcak dedi ya bnm yatak odamda yatagımda nasıl yatar salonda yatsaydı dedim bağırıyodu bana yatak odamız diyince durdu bi düsündü sus tek kelime etme aileminde sülaleminde dedi sakın konuşma dırdırını dinleyemem dedi hiç konuşmadım bende sonra yanına gittim onun suçu yoktu sonuçtaa ama bana tavır yaptı hala da öyle napcamm ben eşimin ailesiyle çok rahat insanlarrr bi geldiklerinde de oda çamasır dolu iç camasırlarım filn var kış olduğu için orda kurutuyorum müsait deil çamasır var salonda kılın dedikçe kapıyı açıp inadına orda namaz kılmaya girdilerr eşim söylemez ailesine artık ben patlıycam napmalıyım ben ???
işte çözüm ortada.. sevdim bu açıklamayı :)
sonuçta kavgayla veya bağırarak işlemediğinize eminim :)
kavgayla deil ama bazen çingelik yapmadım da deil hani..
şaka bi yana ben kayınvalidemle oturdum 2 sene,eşime defalarca kapıya kilit yap dedim ama o pek önemsemedi.
neyse bacım gerdek sabahı(zaten 5 te yattık)kayınvalidem tam 8 de dan diye odama girip hadi kalkın diye bizi dürttü
işte o an dedim ki 22 yaşındayım,genç kız olduğum zamandan beri babam benim odama kapıyı vurmadan bir kere bile girmedi,şuna bak gerdek sabahı kayınvalidem odamı giriyor sana daha da bi şey demem dedim.sanırım mesajı o an aldı.ara ara orası bizim odamız felan filan derken de alıştı gitti.
şimdiki evimde banyo yatak odamın yanında,genelde kapım açık kalır evde bizden başka biri olsun eşim koşup kapıyı kapatıyor
aayy ne kadar ilginç, cidden akıl işi değil o geceden sonra sabah kapının açılması
aynen benm babamda girmezdi katiyen.. ama amcam bize geldiğinde çat açıverrdi kapıyıbende kilitlerdim onlar gelince :) Bazı insanların ince düşünme kabiliyeti pek yok.
Ne güzel idrak etmiş :) adarısı burada ki diğer arkadaşların başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?