e tamam daha neZaten ben tepki verince küfürlu biseyler yazdı bnde engelledim her yerden
Evet öyle de başbaşa kalırsam ilerisi olurVay terbiyesiz vay! Nasıl arzular seni?İnsan sevdiğini arzular mı hiç? Kıyamaz hem, seven adam cinsellik düşünmez, öpmeye kıyamaz. Böööeyle uzaktan bakar.
Küfür ederek çözülmez mi diyosne tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız
o noktaya nasıl gelebıldıgınıze hayret edıyorum cok tuhafKüfür ederek çözülmez mi diyosn
Neden ayda bir basbasa kaliyosunuz, gitmek istemiyosunuz, o da gitmeyiz diyor, nereye gidiceksiniz, adam senle ilerisi olmaz demis, evlilikten mi bahsediyo? Durup duruken niye kufrediyo? Sema bile daha aciklayici yaziyo, anlamadim bisey.Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Çok belliydi bakisindanResmen arzuluyor demek hımmm. Ne münasebet? Densiz herif.
Bakisindan beliResmen arzuluyor demek hımmm. Ne münasebet? Densiz herif.
Evet ama herşey cinsellik değil bişey olmucaguna emin olsam giderim inşallah dayanirim seni arzuluyirum demişMerhaba,
Yaşlarınıza göre bu olaya yapılacak yorumlar değişir. 18-19 yaşlarında iseniz bu sohbetleri normal karşılar ve size o kişiden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ancak 25 yaşının üzerindeyseniz bu durumun biraz ergence olduğunu söyleyebilirim. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Ama kaç yaşında olursanız olun tekrar bu insan ile iletişime geçmeyin. Ve eğer cinsellik açısından sınırlarınız varsa başka biriyle görüşmeye başladığınızda da özellikle ilk tanışma aşamalarında yalnız kalmaya gönüllü olmayın.
Yiyisme degil teklif etti sadece tabirin iğrenç bnceBen olayı çok anlamadım. 30 yaşında koskoca insanlar park köşelerinde yiyişmiş mi?
E sarılıp öpüştük demediniz mi? Bunun halk dilindeki karşılığı yiyişmek. Daha ilerisine sevişmek diyoruz.Yiyisme degil teklif etti sadece tabirin iğrenç bnce
Öyle değil sarılma sadeceE sarılıp öpüştük demediniz mi? Bunun halk dilindeki karşılığı yiyişmek. Daha ilerisine sevişmek diyoruz.
Off adam ayda bir basbasa kalıp biseyler yaşamak istiyor bnde gitmedim niyeti bozukNeden ayda bir basbasa kaliyosunuz, gitmek istemiyosunuz, o da gitmeyiz diyor, nereye gidiceksiniz, adam senle ilerisi olmaz demis, evlilikten mi bahsediyo? Durup duruken niye kufrediyo? Sema bile daha aciklayici yaziyo, anlamadim bisey.
Amacım birliktelik olsa bile bn seni bırakmam demiş herşey belliAdamın amacı belli .yol ver gitsin
Adam senle ciddiyim diyo dedikleri olmadı diye küfür ettiOyyyyyaş 30 ama niyeti anlamadınız mı cidden nasıl bi.gezegende yaşıyonuz yav
Bn cagirmadim o gitmek istediAdamı sakın yere çağırırken bir şey yoktu ama ne oldu ki sonra
Ne yiyismesi vbiseyler yaşamak istedi bn biraktimBen olayı çok anlamadım. 30 yaşında koskoca insanlar park köşelerinde yiyişmiş mi?
Bn bu adama 3 kere şans verdim düzelmedi artık yeter dedim benim enerjimi düşürüyore tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız
Bu çocuk eski sevgilim bnm onu unutamadim defalarca şans verdim ama olmuyor bu adamla yol katedemiyorum oda yetmez küfürlü konuştu bu defteri kapattim bu sevdayı kalbime gömdümo noktaya nasıl gelebıldıgınıze hayret edıyorum cok tuhaf
sız yem atıyorsunuz o da dusuyor sonra onu kıskırtıyorsunuz o da kufur edıyor
boyle olsun dıye epey ugrastınız zaten
en bastan baktınız kı ıcınıze sınmeyen bırsey var gorusmezsınız olur bıter
bazen bazı seylerı zorlamamak gerek
amacınız ne anlamadım kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?