Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Zaten ben tepki verince küfürlu biseyler yazdı bnde engelledim her yerden
e tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız

Küfür ederek çözülmez mi diyosn
o noktaya nasıl gelebıldıgınıze hayret edıyorum cok tuhaf
sız yem atıyorsunuz o da dusuyor sonra onu kıskırtıyorsunuz o da kufur edıyor
boyle olsun dıye epey ugrastınız zaten

en bastan baktınız kı ıcınıze sınmeyen bırsey var gorusmezsınız olur bıter
bazen bazı seylerı zorlamamak gerek
amacınız ne anlamadım kı

Neden ayda bir basbasa kaliyosunuz, gitmek istemiyosunuz, o da gitmeyiz diyor, nereye gidiceksiniz, adam senle ilerisi olmaz demis, evlilikten mi bahsediyo? Durup duruken niye kufrediyo? Sema bile daha aciklayici yaziyo, anlamadim bisey.

Evet ama herşey cinsellik değil bişey olmucaguna emin olsam giderim inşallah dayanirim seni arzuluyirum demiş

Neden ayda bir basbasa kaliyosunuz, gitmek istemiyosunuz, o da gitmeyiz diyor, nereye gidiceksiniz, adam senle ilerisi olmaz demis, evlilikten mi bahsediyo? Durup duruken niye kufrediyo? Sema bile daha aciklayici yaziyo, anlamadim bisey.
Off adam ayda bir basbasa kalıp biseyler yaşamak istiyor bnde gitmedim niyeti bozuk

e tamam daha ne
bırde bırdahakıne yok denedım yok yem attım falan gerek yok boyle seylere
bız yetıskınler mevcut sorunlarımızı boyle cozmeyız
Bn bu adama 3 kere şans verdim düzelmedi artık yeter dedim benim enerjimi düşürüyor

Bu çocuk eski sevgilim bnm onu unutamadim defalarca şans verdim ama olmuyor bu adamla yol katedemiyorum oda yetmez küfürlü konuştu bu defteri kapattim bu sevdayı kalbime gömdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…