- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
Bana bu sitede gardaşım dediler, elimde tesbih belirdi, bıyıklarım çıktı; ben de devrem dedimDevrem dlldldld
Kız bana taktınSen yasa ozmn
Daolay ne ya bana da anlatın ben bu konuya yazdım mı konu ne bır bakayım once
herkes sakınce kenardan kenardan yurusun kosmayın panık yok sakn
burada neler oluyorHem de duvardan duvara vurmalı
30 da değil yaşı 28O zaman gitti namısın %10’uGerçekten adama azgın köpek muamelesi yapıyorsunuz. 30’luk bir erkeğin cinsel beklentisi yoksa şüphelenirim ben, anormal olan budur esas. Siz de o kadar mutaassıpsanız o ayarda biriyle olun.
Zaten ben tepki verince küfürlu biseyler yazdı bnde engelledim her yerdenduramam dayanamam falan nedır ya çişi ucuna gelmıs kacıracak oglanlar gıbı mı desem ishalı kapıya dayanmıs mıçacak gıbı mı desem dayanamam duramam nedır yanı nedır
allah askına lutfen bak gercekten cok cıddı yazıyorum suan
oturup cıddı cıddı boyle konusup tartıstınız mı ya
ınanmak ıstemıyorum neden yanı
su kadar soyleyeyım
pısman olacagını dusundugun bırsey yapma ve o noktalarda da gezme. bu kadar basıt
daha ne laga luga yapıyorsunuz anlamıyorum daha ne dusunup ne cıkmazı basıt ıste. allah allah
Fantazi dünyanız rengarenkKatipkonu sahibi bence her gece EL sallıyor
Yanlış bir yola sapmaktansa kaliteli yalnızlığı tercih ederim30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlen
Ufak tefek dediğine göre seninkini bi açıp bakalımzaten varya sen evlenince 30 yılın patlamasını yaşayacaksın
İyi harikaKız bana taktınben EVLENDİM VERDİM GİTTTİİİ YEHUUU
AR damarım çatladıdaha nasıl yazımmm jdjdjd
He o zaman tamam. 28 yaşta sevişmek istememesi lazım.30 da değil yaşı 28
Bunlar yürümüyor koşuyorolay ne ya bana da anlatın ben bu konuya yazdım mı konu ne bır bakayım once
herkes sakınce kenardan kenardan yurusun kosmayın panık yok sakin
Bişey olsakca evlenince olur bn o kafadayim adam resmen arzuluyor beni at gibi hatunsun taş gibi hatunsunHe o zaman tamam. 28 yaşta sevişmek istememesi lazım.
Soğuk espiriler vol 1Bana bu sitede gardaşım dediler, elimde tesbih belirdi, bıyıklarım çıktı; ben de devrem dedim
Resmen arzuluyor demek hımmm. Ne münasebet? Densiz herif.Bişey olsakca evlenince olur bn o kafadayim adam resmen arzuluyor beni at gibi hatunsun taş gibi hatunsun
Namıs elden gidiyahhhhhBişey olsakca evlenince olur bn o kafadayim adam resmen arzuluyor beni at gibi hatunsun taş gibi hatunsun
Vay terbiyesiz vay! Nasıl arzular seni?Bişey olsakca evlenince olur bn o kafadayim adam resmen arzuluyor beni at gibi hatunsun taş gibi hatunsun
Bişey olsakca evlenince olur bn o kafadayim adam resmen arzuluyor beni at gibi hatunsun taş gibi hatunsun
Yanlış bir yola sapmaktansa kaliteli yalnızlığı tercih ederim
ben yangın anında tek panık yapan kısı olarak sızı gormustum halbukı :)Bunlar yürümüyor koşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?