Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Evlenmeden birlikte mi oluyosun pardonda

Gardasim adam. Evlenmeden yasanabilir olursada bırakmam diyo bu ne curret
Gardaşım mı? Devrem şimdik şöyle oluyor, Allah seni inandırsın evlenmeden de yaşanabiliyor. Ben ultra premium namussuz(!) bir kadın olarak liseden mezun olduğum sene yaşadım. Ne uçuyor ne kaçıyor kontrol etmeden almam herifi, motor gücü, iniş kalkış bunlar önemli mevzular. Sana gelmiyorsa adamla iletişimi kes, kurdelelerle süsleyeceğin kukunu temiz aile çocuğu bulup evlenince verirsin(!)

<< Beyaz nevresim altında yari çıplak uzanmış yatan genç adam "peki biz şimdi neyiz?" sorusunu yöneltiyordu bubendegilim'e. Bu bendegilim "hiç" cevabını verdi. >>

Namussuzlar adli romanimdan
Sütyenim vardır kesin maşallah konuyu şeye çevirdik erotik hikayeler jxjdjdj
Konu sahibi okursa %10 namus point daha gidecekk
Ay ölcemmmm

Sen yine bir şeyler görmüşsün. Benim hiç yakışıklı sevgilim olmadı ya. Hepsi Habeş maymunundan halliceydi.
Ben iri adam seviyorum bacım, şüşko değil bak, iri. Hani böyle dağ gibi olacak. 1.60'ım bu arada.

Bu ufak tefek fantazi dünyanız ikinizinde rengârenk

Devrem dlldldld

olay ne ya bana da anlatın ben bu konuya yazdım mı konu ne bır bakayım once
herkes sakınce kenardan kenardan yurusun kosmayın panık yok sakin

Bu ufak tefek fantazi dünyanız ikinizinde rengârenk
30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlen
Ufak tefek dediğine göre seninkini bi açıp bakalım zaten varya sen evlenince 30 yılın patlamasını yaşayacaksın

30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlen
Ufak tefek dediğine göre seninkini bi açıp bakalım zaten varya sen evlenince 30 yılın patlamasını yaşayacaksın
Umarım bu kadar kasılmaya vajinismus olmaz ya, off fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…