Evlenmeden birlikte mi oluyosun pardondaO zaman gitti namısın %10’uGerçekten adama azgın köpek muamelesi yapıyorsunuz. 30’luk bir erkeğin cinsel beklentisi yoksa şüphelenirim ben, anormal olan budur esas. Siz de o kadar mutaassıpsanız o ayarda biriyle olun.
Gardaşım mı? Devrem şimdik şöyle oluyor, Allah seni inandırsın evlenmeden de yaşanabiliyor. Ben ultra premium namussuz(!) bir kadın olarak liseden mezun olduğum sene yaşadım. Ne uçuyor ne kaçıyor kontrol etmeden almam herifi, motor gücü, iniş kalkış bunlar önemli mevzular. Sana gelmiyorsa adamla iletişimi kes, kurdelelerle süsleyeceğin kukunu temiz aile çocuğu bulup evlenince verirsin(!)Gardasim adam. Evlenmeden yasanabilir olursada bırakmam diyo bu ne curret
Sütyenim vardır kesin<< Beyaz nevresim altında yari çıplak uzanmış yatan genç adam "peki biz şimdi neyiz?" sorusunu yöneltiyordu bubendegilim'e. Bu bendegilim "hiç" cevabını verdi. >>
Namussuzlar adli romanimdan
Sen yine bir şeyler görmüşsün. Benim hiç yakışıklı sevgilim olmadı ya. Hepsi Habeş maymunundan halliceydi.Canım ne erkekleri harcadımbişi diyim mii bi sevgilim vardı epey iyiydi. Totosu edis tototsuydu onu bil harcadı bu bacışkon benim eşimi görsen düz çıbık gibi hzhshsj o na senden sıkıldım demiştim eminim görse sevinir
Hem de duvardan duvara vurmalıEvlenmeden birlikte mi oluyosun pardonda
He varSütyenim vardır kesinmaşallah konuyu şeye çevirdik erotik hikayeler jxjdjdj
Konu sahibi okursa %10 namus point daha gidecekk
Ay ölcemmmm
Çıkatma sakınHe var
Bu ufak tefek fantazi dünyanız ikinizinde rengârenkSen yine bir şeyler görmüşsün. Benim hiç yakışıklı sevgilim olmadı ya. Hepsi Habeş maymunundan halliceydi.
Ben iri adam seviyorum bacım, şüşko değil bak, iri. Hani böyle dağ gibi olacak. 1.60'ım bu arada.
Devrem dlldldldGardaşım mı? Devrem şimdik şöyle oluyor, Allah seni inandırsın evlenmeden de yaşanabiliyor. Ben ultra premium namussuz(!) bir kadın olarak liseden mezun olduğum sene yaşadım. Ne uçuyor ne kaçıyor kontrol etmeden almam herifi, motor gücü, iniş kalkış bunlar önemli mevzular. Sana gelmiyorsa adamla iletişimi kes, kurdelelerle süsleyeceğin kukunu temiz aile çocuğu bulup evlenince verirsin(!)
SafişÇıkatma sakıncamda ki kızın korsesinden giydirecem sana
30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlenBu ufak tefek fantazi dünyanız ikinizinde rengârenk
Uzak keşfine çıktımKonu sahibi hiç kendini keşfe çıktın mı ?elleştin mi kendine merak ettim ahhaha
Sorma yav, ne etsek ki?Bu ufak tefek fantazi dünyanız ikinizinde rengârenk
Umarım bu kadar kasılmaya vajinismus olmaz ya, off fena.30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlen
Ufak tefek dediğine göre seninkini bi açıp bakalımzaten varya sen evlenince 30 yılın patlamasını yaşayacaksın
Erkek misin senUzak keşfine çıktım
Sen yasa ozmn30 yaşında ve nine kıvamındaysan bence sende biraz hareketlen
Ufak tefek dediğine göre seninkini bi açıp bakalımzaten varya sen evlenince 30 yılın patlamasını yaşayacaksın
KatipUmarım bu kadar kasılmaya vajinismus olmaz ya, off fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?