- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Adam yamuk değil. Cinsel istek bir kusur değil. Sizin tercihiniz bu yönde değilse bırakın adamı, o da siz de tercihleriniz yönünde birilerini bulun.Bn bu adama 3 kere şans verdim düzelmedi artık yeter dedim benim enerjimi düşürüyor
Yamuk çünkü evlenmeden herşeyi dusunuyorAdam yamuk değil. Cinsel istek bir kusur değil. Sizin tercihiniz bu yönde değilse bırakın adamı, o da siz de tercihleriniz yönünde birilerini bulun.
Delimi ne .Ne dusunecez kaç bu ıgrenc bır ınsanArkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Siz de evlenince düşüneni bulun. Adam yamuk değil. DEĞİL. Sizden farklı düşünen ve yaşayan insanlar yamuk değil.Yamuk çünkü evlenmeden herşeyi dusunuyor
Duzgun biri olsa ahlaki bozuk olmasa bana küfürlu konusmazdi kimin ne olduğu belliSiz de evlenince düşüneni bulun. Adam yamuk değil. DEĞİL. Sizden farklı düşünen ve yaşayan insanlar yamuk değil.
Baya ateşli yürümüyor koşuyorEnişte ateşliniyeti belli işte cinsellik istiyor
Bnmde sinirim var birlikte olacak halim yokAy terbiyesizzzzz. Hiç olacak iş mi bu bacım ya. Oysa sevgili demek bakışmak demek.
Bakın, adama koklatıp koklatıp çekiliyorsunuz, adam dondurma kutusunda yaprak sarma bulmuş gibi oluyor her seferinde. İyi bile dayanmış. Tam gidin artık, küfür yemek hiç hoş bir şey değil, böyle yapmaya devam ederseniz de yemeğe devam edeceksiniz.Duzgun biri olsa ahlaki bozuk olmasa bana küfürlu konusmazdi kimin ne olduğu belli
Düğün gününe kadar oyalayabileceğini sanıyorsa demek.Yani yaşam tarzına ters ise uzaklaş, bu kadar uzatmanın ne anlamı var anlamadım.
Bn ona umut vercek bişey yapmadım adam beni görünce azitiyor taş gibi at gibi hatunsun diyorBakın, adama koklatıp koklatıp çekiliyorsunuz, adam dondurma kutusunda yaprak sarma bulmuş gibi oluyor her seferinde. İyi bile dayanmış. Tam gidin artık, küfür yemek hiç hoş bir şey değil, böyle yapmaya devam ederseniz de yemeğe devam edeceksiniz.
Bak adam sevişmek istiyor, bildiğiniz halde hala yanındasınız, sanıyor ki kabul ediyorsunuz. Bu kadar basit. Adam net.Bn ona umut vercek bişey yapmadım adam beni görünce azitiyor taş gibi at gibi hatunsun diyor
Kabul etmedim diye bana küfür etmeye hakkı yok bnmle ciddi düşünen bunları yapmaz asıl içime oturan bn ona defalarca şans verdim adam yine konuştuğuma pişman ettirdiBak adam sevişmek istiyor, bildiğiniz halde hala yanındasınız, sanıyor ki kabul ediyorsunuz. Bu kadar basit. Adam net.
Uzaklaş ondan tatlım hiiiç arkana bakmadan bırak gitt..Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Evlenmeden bişey yaşayıp bir adımı ikimi edeyimUzaklaş ondan tatlım hiiiç arkana bakmadan bırak gitt..
Bn bu adamı sevdim unutamadım defalarca geldi ve şans verdim sonuç ne oldu yine pişman oldum yine güvenimi sarstı bn bu sevdayı kalbime gondum içim acıyorUzaklaş ondan tatlım hiiiç arkana bakmadan bırak gitt..
Bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez canım.. ama bu adamın değer vermediği kesin böyle biriyle olmaman daha hayırlı benceEvlenmeden bişey yaşayıp bir adımı ikimi edeyim
Ciddi düşünmek zorunda mı? Adamın niyeti belli, adam aşşırı net, adam seks istiyor. Siz istemiyorsanız ilişkiyi kesin, aileniz size evlenecek adam bulsun.Kabul etmedim diye bana küfür etmeye hakkı yok bnmle ciddi düşünen bunları yapmaz asıl içime oturan bn ona defalarca şans verdim adam yine konuştuğuma pişman ettirdi
Seviyorum onu unutamadım ama büyük bir pişmanlık mi bunu iyi anladımmadem yasam tarzınıza ters bır bakıs acısı var neden ısrarla sans verıp duruyorsunuz o zaman adama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?