Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

Seven insan kiyamaz üzmez hele küfür hic etmez saygı yoksa bir iliskide hic bisey olmaz o iliskiyi sil at

Adam zaman kazanıp az daha öpecek, elleyecek işte. Aaai açık açık yazdırıyor bana.
Bana bir sarılması var zor çektim kendimi ama sadece sarilma olsa eywallah onunki baska

Seven insan kiyamaz üzmez hele küfür hic etmez saygı yoksa bir iliskide hic bisey olmaz o iliskiyi sil at
Bana bu küfürü ettikten sonra bitti bnm için bu sevdayı kalbime gommeliyim şimdi küfür edenden baba olur mu hiç

Test sürüşü arabalarda olmuyor mu ya, bi erkeğe hangi akla hizmet tenhaya gidelim denir test için?! Sonra da sövünce kalbim kırıldı, vah vah...

Ben temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur
Temiz aile kızı iseniz kendinize ve ailenize uygun birini bulun. Ama ısrar ve inatla böyle hareketli, sevişken, girişken adamlar kalıyor aklınızda, ben de ona hayret ediyorum.

Bana bir sarılması var zor çektim kendimi ama sadece sarilma olsa eywallah onunki baska
Tamam işte, adam dokunmak istiyor, sevişmek istiyor. Her halinden belli.
Eğer siz de isteseydiniz, güzel bir eşleşme olacakmış. Ama istemiyorsunuz. O zaman "bye bye" diyeceksiniz. Ve sevişmek istemeyen bir erkek bulacaksınız.

Bana bu küfürü ettikten sonra bitti bnm için bu sevdayı kalbime gommeliyim şimdi küfür edenden baba olur mu hiç
Valla kardeşim bir erkek bana küfür edince kim olursa olsun yerin dibine giriyor gözümde zerre kiymeti kalmıyor kalbime gommek değil herseyimden cikmak

Bnde denemek için gittim ama sarılması var beni arzuluyor ilerisi muakkak olur

Temiz aile kızı iseniz kendinize ve ailenize uygun birini bulun. Ama ısrar ve inatla böyle hareketli, sevişken, girişken adamlar kalıyor aklınızda, ben de ona hayret ediyorum.
Havalı geliyor herhalde böyle hareketli tipler, çekici geliyordur dışarıdan. Ama işte beklentiler devreye giriyor sonra.

Valla kardeşim bir erkek bana küfür edince kim olursa olsun yerin dibine giriyor gözümde zerre kiymeti kalmıyor kalbime gommek değil herseyimden cikmak
Aradan zmn geçiyor bir ay sonra gelip yazıyor iste konuşuyorum yine aynı en güzeli uzakkasmak

Havalı geliyor herhalde böyle hareketli tipler, çekici geliyordur dışarıdan. Ama işte beklentiler devreye giriyor sonra.
'' Düzeltmek '' istiyorlar. Erkekler nasıl bu konudaki adamın dişi versiyonunu bulup kendince eğip bükmeye çalışıyor, bu da öyle. Avcı ruhu. Kadınlarda da var, '' Nasıl da yola getirdim. ''. Övünç kaynağı.

4 yıl önce bir yerde karşılastik ben onu beğendim oda beni beğendi ozmn tanimiyordum

Ben temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur

ben temiz aile kızıyım bana sarılma demedin mi
Sonra ayda bir başbasa kalalım ben başka türlü tanıyamıyorum diyorsun. Adam bu kız ne ayak ya demediyse ne olayım

ben temiz aile kızıyım bana sarılma demedin mi
Sonra ayda bir başbasa kalalım ben başka türlü tanıyamıyorum diyorsun. Adam bu kız ne ayak ya demediyse ne olayım
Ben bu adamı sevdim sarılmasında tuhaf bulmadım ama onun amacı böyle basit değil anlatamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…