Adam zaman kazanıp az daha öpecek, elleyecek işte. Aaai açık açık yazdırıyor bana.Adam ozmn bana şans ver diye ben duzelcem diye gelmicek bana
Seviş gitsin yazdık. Cinselliği kadının erkeğe verdiği bir şey sanmanıza şaşırmadım.Ver gitsin yazmış tepki vermem dogal
Sevdim 4 yıl geçti unutamadım sonra alevlendi tekrar ama seviyorum diye zarar gorucem.belliki bide küfürden sonra bnm için bittiSen seviyosun bu adamı galiba
İyi de bunu anlamışsın. Daha ne siye napıcam diyorsun ;D Ya adama uyacaksın ya da kendi yoluna devam edeceksin.Bu adam biseyler paylaşma tanıma derdinde değil sadece dokunmak amaci
Evet?Bu adam biseyler paylaşma tanıma derdinde değil sadece dokunmak amaci
Seven insan kiyamaz üzmez hele küfür hic etmez saygı yoksa bir iliskide hic bisey olmaz o iliskiyi sil atArkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Bana bir sarılması var zor çektim kendimi ama sadece sarilma olsa eywallah onunki baskaAdam zaman kazanıp az daha öpecek, elleyecek işte. Aaai açık açık yazdırıyor bana.
Bana bu küfürü ettikten sonra bitti bnm için bu sevdayı kalbime gommeliyim şimdi küfür edenden baba olur mu hiçSeven insan kiyamaz üzmez hele küfür hic etmez saygı yoksa bir iliskide hic bisey olmaz o iliskiyi sil at
Temiz aile kızı iseniz kendinize ve ailenize uygun birini bulun. Ama ısrar ve inatla böyle hareketli, sevişken, girişken adamlar kalıyor aklınızda, ben de ona hayret ediyorum.Ben temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur
Tamam işte, adam dokunmak istiyor, sevişmek istiyor. Her halinden belli.Bana bir sarılması var zor çektim kendimi ama sadece sarilma olsa eywallah onunki baska
Valla kardeşim bir erkek bana küfür edince kim olursa olsun yerin dibine giriyor gözümde zerre kiymeti kalmıyor kalbime gommek değil herseyimden cikmakBana bu küfürü ettikten sonra bitti bnm için bu sevdayı kalbime gommeliyim şimdi küfür edenden baba olur mu hiç
Sevdiğin için de bu duruma bir çıkar yol bulmaya çalışıyosunSevdim 4 yıl geçti unutamadım sonra alevlendi tekrar ama seviyorum diye zarar gorucem.belliki bide küfürden sonra bnm için bitti
Bnde denemek için gittim ama sarılması var beni arzuluyor ilerisi muakkak olurMerhaba,
Yaşlarınıza göre bu olaya yapılacak yorumlar değişir. 18-19 yaşlarında iseniz bu sohbetleri normal karşılar ve size o kişiden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ancak 25 yaşının üzerindeyseniz bu durumun biraz ergence olduğunu söyleyebilirim. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Ama kaç yaşında olursanız olun tekrar bu insan ile iletişime geçmeyin. Ve eğer cinsellik açısından sınırlarınız varsa başka biriyle görüşmeye başladığınızda da özellikle ilk tanışma aşamalarında yalnız kalmaya gönüllü olmayın.
Havalı geliyor herhalde böyle hareketli tipler, çekici geliyordur dışarıdan. Ama işte beklentiler devreye giriyor sonra.Temiz aile kızı iseniz kendinize ve ailenize uygun birini bulun. Ama ısrar ve inatla böyle hareketli, sevişken, girişken adamlar kalıyor aklınızda, ben de ona hayret ediyorum.
Aradan zmn geçiyor bir ay sonra gelip yazıyor iste konuşuyorum yine aynı en güzeli uzakkasmakValla kardeşim bir erkek bana küfür edince kim olursa olsun yerin dibine giriyor gözümde zerre kiymeti kalmıyor kalbime gommek değil herseyimden cikmak
'' Düzeltmek '' istiyorlar. Erkekler nasıl bu konudaki adamın dişi versiyonunu bulup kendince eğip bükmeye çalışıyor, bu da öyle. Avcı ruhu. Kadınlarda da var, '' Nasıl da yola getirdim. ''. Övünç kaynağı.Havalı geliyor herhalde böyle hareketli tipler, çekici geliyordur dışarıdan. Ama işte beklentiler devreye giriyor sonra.
4 yıl önce bir yerde karşılastik ben onu beğendim oda beni beğendi ozmn tanimiyordumHavalı geliyor herhalde böyle hareketli tipler, çekici geliyordur dışarıdan. Ama işte beklentiler devreye giriyor sonra.
Ben temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur
Bana bir sarılması var zor çektim kendimi ama sadece sarilma olsa eywallah onunki baska
Ben bu adamı sevdim sarılmasında tuhaf bulmadım ama onun amacı böyle basit değil anlatamadikben temiz aile kızıyım bana sarılma demedin mi
Sonra ayda bir başbasa kalalım ben başka türlü tanıyamıyorum diyorsun. Adam bu kız ne ayak ya demediyse ne olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?