Ozmn evlenmeden olsun namusum gitsin bir adim 2 olsun sinra nokckGüzel kardeşim beynine söyle yıllara meydan okumasın. Madem yaşın otuz inatlaşmasın oda mezun olsun artık ilkokuldan.
O zaman gitti namısın %10’uYanaktan optuk
Seni bnm ekse yapalımBizim orada olsan seni everirlerdi
Beni everdiler çok gülüyom diye hzhahzhshhshs
Yalnız abla cinselliği yanlış biliosun. Öyle verilecek bir şey değildirSende ver gitsin
:) herifi de ona göre seçmek lazım. Fazla hantal tipler bana gelmez. Manyak lazım bana biraz. Geçen bir arkadaş birini gösterdi, yapayım mı diye. Kuzum, ben onu yerim, yazık olur adama dedim. Adamcağızın ağzı var dili yok, konuşmasan yarım saat sessiz oturur.Bizim orada olsan seni everirlerdi
Beni everdiler çok gülüyom diye hzhahzhshhshs
Zaten yola getirdiklerini en evvel kendileri beğenmiyor.İyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen.
Bana da böyle yapan biri olmuştu. Neymiş efendim, herkesle konuşup güldürmeyecekmişim, gülmeyecekmişim. Sonra işte sarı saçlarımı kahverengiye boyayıp usturuplu giyinecekmişim. Hadi len oradan derler adama.
Bunda çıkmaza girecek ne varsa artıkAqu demişdaha napsınnn hahahah duramam diyormuş hahahhaha dayanam ammm
Gardasim adam. Evlenmeden yasanabilir olursada bırakmam diyo bu ne curretO zaman gitti namısın %10’uGerçekten adama azgın köpek muamelesi yapıyorsunuz. 30’luk bir erkeğin cinsel beklentisi yoksa şüphelenirim ben, anormal olan budur esasiz de o kadar mutaassıpsanız o ayarda biriyle olun.
Ben ilkokul dedim ama sanırım 0-3 yaşta takılmışOzmn evlenmeden olsun namusum gitsin bir adim 2 olsun sinra nokck
Üslübunun ucuzluğuna bak.Sende ver gitsin
Kız beni diken diktiSeni bnm ekse yapalım
Aynen öyle. Önce kendileri beğenmiyor, sonra da gözleri dışarı kayıyor işte.Zaten yola getirdiklerini en evvel kendileri beğenmiyor.Ben de olsam beğenmem yani, sıkıcı gelir bi yerden sonra, ne istesem yapan, bana göre şekil alan biri.
Tek sen anladın durumu şimdiden başbaşa kalırsam ilerisi olurMerhaba,
Yaşlarınıza göre bu olaya yapılacak yorumlar değişir. 18-19 yaşlarında iseniz bu sohbetleri normal karşılar ve size o kişiden uzak durmanızı tavsiye ederim. Ancak 25 yaşının üzerindeyseniz bu durumun biraz ergence olduğunu söyleyebilirim. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Ama kaç yaşında olursanız olun tekrar bu insan ile iletişime geçmeyin. Ve eğer cinsellik açısından sınırlarınız varsa başka biriyle görüşmeye başladığınızda da özellikle ilk tanışma aşamalarında yalnız kalmaya gönüllü olmayın.
Ben namussuzumBi taraftan da nah çekermişsin gibi bir his alıyorum senden
Senin "eksi" ne yapsın o?Seni bnm ekse yapalım
Sonun benim senin hzhahhs gider biiii Berdan Mardini tip bulup evlenirsin hzhshzhhs ulan kimin bedduasını aldıkkk hahaha:) herifi de ona göre seçmek lazım. Fazla hantal tipler bana gelmez. Manyak lazım bana biraz. Geçen bir arkadaş birini gösterdi, yapayım mı diye. Kuzum, ben onu yerim, yazık olur adama dedim. Adamcağızın ağzı var dili yok, konuşmasan yarım saat sessiz oturur.
Özcan Deniz olur, ama Berdan Mardini bana bile fazla bacım.Sonun benim senin hzhahhs gider biiii Berdan Mardini tip bulup evlenirsin hzhshzhhs ulan kimin bedduasını aldıkkk hahaha
<< Beyaz nevresim altında yari çıplak uzanmış yatan genç adam "peki biz şimdi neyiz?" sorusunu yöneltti bubendegilim'e. Bu bendegilim "hiç" cevabını verdi. >>Ben namussuzumgüler , söver ve canım isterse de basar giderim
Canım ne erkekleri harcadımÖzcan Deniz olur, ama Berdan Mardini bana bile fazla bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?