Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

O zaman gitti namısın %10’u Gerçekten adama azgın köpek muamelesi yapıyorsunuz. 30’luk bir erkeğin cinsel beklentisi yoksa şüphelenirim ben, anormal olan budur esas. Siz de o kadar mutaassıpsanız o ayarda biriyle olun.

Sende ver gitsin
Yalnız abla cinselliği yanlış biliosun. Öyle verilecek bir şey değildir ayıplı şeyler yazıcam kapa gözünü
Sevişmek soğanla salça kavurmak gibidir. Aheste aheste kavrulur, sonra koku ve en sonda yanarsın ev kızına ancak böyle anlatılırjxbshdh

Bizim orada olsan seni everirlerdi
Beni everdiler çok gülüyom diye hzhahzhshhshs
:) herifi de ona göre seçmek lazım. Fazla hantal tipler bana gelmez. Manyak lazım bana biraz. Geçen bir arkadaş birini gösterdi, yapayım mı diye. Kuzum, ben onu yerim, yazık olur adama dedim. Adamcağızın ağzı var dili yok, konuşmasan yarım saat sessiz oturur.

Zaten yola getirdiklerini en evvel kendileri beğenmiyor. Ben de olsam beğenmem yani, sıkıcı gelir bi yerden sonra, ne istesem yapan, bana göre şekil alan biri.

Gardasim adam. Evlenmeden yasanabilir olursada bırakmam diyo bu ne curret

Zaten yola getirdiklerini en evvel kendileri beğenmiyor. Ben de olsam beğenmem yani, sıkıcı gelir bi yerden sonra, ne istesem yapan, bana göre şekil alan biri.
Aynen öyle. Önce kendileri beğenmiyor, sonra da gözleri dışarı kayıyor işte.
Sarı saçlı başka hatun bakacaktı işte gözü kör olmayasıca.

Tek sen anladın durumu şimdiden başbaşa kalırsam ilerisi olur

Sonun benim senin hzhahhs gider biiii Berdan Mardini tip bulup evlenirsin hzhshzhhs ulan kimin bedduasını aldıkkk hahaha

Ben namussuzum güler , söver ve canım isterse de basar giderim
<< Beyaz nevresim altında yari çıplak uzanmış yatan genç adam "peki biz şimdi neyiz?" sorusunu yöneltti bubendegilim'e. Bu bendegilim "hiç" cevabını verdi. >>

Namussuzlar adli romanimdan

Özcan Deniz olur, ama Berdan Mardini bana bile fazla bacım.
Canım ne erkekleri harcadım bişi diyim mii bi sevgilim vardı epey iyiydi. Totosu edis tototsuydu onu bil harcadı bu bacışkon benim eşimi görsen düz çıbık gibi hzhshsj o na senden sıkıldım demiştim eminim görse sevinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…