Ne yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim

İyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen.
Bana da böyle yapan biri olmuştu. Neymiş efendim, herkesle konuşup güldürmeyecekmişim, gülmeyecekmişim. Sonra işte sarı saçlarımı kahverengiye boyayıp usturuplu giyinecekmişim. Hadi len oradan derler adama.

4 yıl önce bir yerde karşılastik ben onu beğendim oda beni beğendi ozmn tanimiyordum
Bacım, muhafazakar tiplerle görüşeceksin o zaman. Evlilik niyetiyle görüşürsünüz hiç değilse. O tip ilişkilerde de cinsellik beklentisi olmaz. İkiniz de net olursunuz, yormaz.

Exten asla next olmaz arkadaşlar. (Tecrübeyle sabit.)
Şunu öğrendim ki değer veren insan, isterse hormonları tavan yapsın saygı duyuyor.
Benim aktif bir cinsel hayatım var fakat buna rağmen sevgilim ben ne zaman istersem o zaman olacağını, istersem cinselliğin ilişkimizin içerisinde olmamasını ve evlendiğimizde beraber olmak istersem bunu kabul edeceğini söyledi. Bana bu teklifi kendisi sundu ve çok şaşırmıştım açıkçası. Böyle insanlar var, seven insan saygı duyar.
Koşarak uzaklaşmalısın bence

Numarani değiştir ayni ildeysen bir süre görünme zamanla unutur merak etme
Bir ay sonra gene yazar ama bu sefer heryerden engelledim yoruldum yeteri kadar sorunum var babamı kaybettim

Ne kadar saçma bi insansınız. İleride bişeyler yaşarsanız da adam size tecavüz etmiş gibi davranacaksınız. Denemek amaçlı niye gittiniz? Size saldırma ihtimalini mi düşünüyordunuz da gittiniz? Ya da acaba benimle sevişmek isteyecek mi diye mi denemek istediniz? Adam istese suçlu veya ahlaksız mı oluyor? Açık açık da niyetini söylemiş, siz istemiyorsanız gitmeyin bir daha. Ayrıca bu işlere kafa yormak yerine açar biraz kitap okurdum ben o kadar kötü bir türkçeniz var ki, eğer türkçe ana dilinizse çok üzücü.

Bana bi erkek gülme dese , kahkahayla gülerim

Bizim orada olsan seni everirlerdi
Beni everdiler çok gülüyom diye hzhahzhshhshs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…