İyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen.'' Düzeltmek '' istiyorlar. Erkekler nasıl bu konudaki adamın dişi versiyonunu bulup kendince eğip bükmeye çalışıyor, bu da öyle. Avcı ruhu. Kadınlarda da var, '' Nasıl da yola getirdim. ''. Övünç kaynağı.
Aradan zmn geçiyor bir ay sonra gelip yazıyor iste konuşuyorum yine aynı en güzeli uzakkasma
Bacım, muhafazakar tiplerle görüşeceksin o zaman. Evlilik niyetiyle görüşürsünüz hiç değilse. O tip ilişkilerde de cinsellik beklentisi olmaz. İkiniz de net olursunuz, yormaz.4 yıl önce bir yerde karşılastik ben onu beğendim oda beni beğendi ozmn tanimiyordum
Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Öbüştün gitti namusun %25’i deseneBen temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur
Numarani değiştir ayni ildeysen bir süre görünme zamanla unutur merak etmeAradan zmn geçiyor bir ay sonra gelip yazıyor iste konuşuyorum yine aynı en güzeli uzakkasmak
Evet ama konuşursam basima bela gelir o yüzden uzaklaştımSevdiğin için de bu duruma bir çıkar yol bulmaya çalışıyosun
Yanaktan optukÖbüştün gitti namusun %25’i desene
Ben bu adamı sevdim sarılmasında tuhaf bulmadım ama onun amacı böyle basit değil anlatamadik
Bir ay sonra gene yazar ama bu sefer heryerden engelledim yoruldum yeteri kadar sorunum var babamı kaybettimNumarani değiştir ayni ildeysen bir süre görünme zamanla unutur merak etme
Bana bi erkek gülme dese , kahkahayla gülerimİyi de yola getirince bir esprisi kalmaz ki. Maserati alıp 131'e çeviriyorsun resmen.
Bana da böyle yapan biri olmuştu. Neymiş efendim, herkesle konuşup güldürmeyecekmişim, gülmeyecekmişim. Sonra işte sarı saçlarımı kahverengiye boyayıp usturuplu giyinecekmişim. Hadi len oradan derler adama.
Temiz aile kızı... üf tanımlamaya bakBen temiz aile kiziyim bu saate kadar bozmadım onun için bozamam bişey yasancaksa evlenince olur
Ben cagirmadim o gidelim dedi bnde cesaret edip gittimAdamı sakın yere çağırırken bir şey yoktu ama ne oldu ki sonra
Ben de gülerim işte.Bana bi erkek gülme dese , kahkahayla gülerim
Bi taraftan da nah çekermişsin gibi bir his alıyorum sendenBana bi erkek gülme dese , kahkahayla gülerim
Güzel kardeşim beynine söyle yıllara meydan okumasın. Madem yaşın otuz inatlaşmasın oda mezun olsun artık ilkokuldan.Sadece sarılmak öpmek istese bişey Demicem inşallah dayanirim diyo
Sende ver gitsinTemiz aile kızı... üf tanımlamaya bak
Sene 1972 sanki.
Bizim orada olsan seni everirlerdiBen de gülerim işte.Ayol ben ele avuca sığmam. Tarzım bu yani, güler güldürürüm. Duramıyorum vallahi, cuma günü çocuklarla koşu yarışı yaptım topuklu botlarla okulda. Fışkırıyor enerji, tavan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?