Ne yapcam kizlar ben bu kocayla?

Canım merhaba. Konularına denk geldim bir şey yazmayacaktım ama bayan olarak dayanamadım. Sen bu adamdan dayak yiyorsun, aldatılıyorsun, afedersin ama köpek gibi çalışıyorsun evine ekmek girsin diye mücadele ediyorsun bu adamın herşeyine katlanıyorsun susuyorsun ne kadar mantıklı? Herşeyi geçtim tamam katlanmayı seçiyorsun ama anladığım kadarıyla gebelik için bir yandan çabalıyorsun. Diyelim ki gebe kaldın doğum yaptın bu adamın eziyetlerine ilerde katlanamaz hale geliceksin ki bundan adım kadar eminim şimdi tek başına kalmaya cesaretin yok o zaman ilerde çocuğun varken bu adamı hiç bırakmayacaksan. Kadına şiddet haberlerinde allah korusun ama senide görmek istemeyiz. Lütfen kendine güvenin OLSUN biz bayanlar kendimize güvendiğimiz de başaramayacağımız bir şey yoktur tamam boşanmak istemiyorsan boşanma ama çocukta yapma şuan sırası değil sen bu adama şuan katlanıyorsun ama ilerde katlanamayacaksın. Beni yanlış anlama fikir sormuşsun fikrimi söylemek istedim sen güçlüsün her kadın güçlü o adamla doğmadın ki o adamla ölesin ! Bizim türkiyede hayat dedikleri büyü oku işe gir evlen çocuk yap hem para getir hem evi çekip çevir kocana karılık çocuğuna analık yap düşüncesi var sende böyle düşenenlerdensin bırak o kültürü çocuk yapmak zorunda değilsin (ki ben çocuğum olsun diye kendimi paralayan bir insan olarak bunu diyorum sana) , evli kalmakta zorunda değilsin okumamış olabilirsin ama kendini geliştirmek çabalamak senin elinde. Ayakta dur gebeliği düşünme ve sakın ezdirme kendini LÜTFEN yalvarırım sana .

Buyuk konusma hicbr zaman

Gebe konum ayri canm benm hizli kalip dusuruyrm kurtaj oldum 4 ay once yine agri acim vardi ondan sormustum herkes bebek ister tabi ileriside onemli eger varsa ve dusuruyrsam dye artk cok dert edyrm ilk kurtajda cok uzulmustum sabi bebek gitti melek oldu cok istiyrsan rabbim insallah vwrsin hayrli olacaksa banada versin rabbim bilir verende o alanda.

Hikayeniz aslında klasik. Türkiye’de böyle çok kadın var. Hem evi geçindiriyor hem çok kötü muamele görüyor.
neden ayrılmak istemiyorsunuz. çocukken evinizde sizi döven birileri var mıydı ? Sanki dayak olayı kafanızda normalleşmiş gibi. Bana öyle geldi.

Canım kısa özet geçmeyeceğim kusura bakma bu ciddi mesele çünkü beni anlaman lazım gerekiyorsa pes peşe oku. Ben 23 yaşındayım ve 1 evlilik yaptım bosanma davam ediyor 7 ay önce açtım davayı. 3 ay evli kaldım düğün takılarımı çaldı sattı benden habersiz yedi her ay aldığım maaşımı alır harcardı dayak gördüm 3 ayda bak hem psikolojik hem fiziksel şiddet ailenden ayrısın ölsem sesimi duyan olur muydu bilmem. Hamileydim karnıma tekme yedim her gün üzdü o halimle hergun ağladım psikolojik olarak berbat rezil acınacak durumdaydim. Altınlarımı satıp çaldığını ögrendigim gün ramazan ayıydı üstüne kavga üzerine bide dayak yedim 1bucukk aylık hamileyim o zaman. Yeter dedim orda bıraktım geldim. Üstüne çok şey yaşadım dayaktan sonra kanamam oldu hastanelerde süründüm bebeği kaybettim kanamam çoktu çünkü. Bak kolay olacak diyemem zor günler oluyor ama geri de kalıyor. Kıyafetlerimi almaya gittim polisle gittim eşyalarımı avukat yazısı eşliğinde aldım kavgalar kıyametler oldu ne laflar işittim bebeği kimden peydahladin dedi annesi babası bana saldırdı kız kardeşi kessel birbirimizi keseriz yani o derece. Bebeği benim aldırdığımi savunmaz mi bide. Olay sonunda neyseki karakola şikayetimi yapmıştım darp raporumu almıştım altınları çalış bankaya yatırdığına dair banka dökümleri zaten var. Özel avukat tuttum ( peşin para ödemedim mahkeme sonrasında belli bi payını kazanırsa alıyor senden ) devlette çok sıra vardı çünkü davam hala devam ediyor. Korkmuyorum hem maddi hem manevi tazminat açtım altınlarımı istedim hakkımı sonuna kadar savunacağım. Işin özü gerekirse ben sana yardım edeyim elimden ne gelirse bilgi vereyim ama bırak bacım dayanma yaşayacağın bi 10 yılın kaldıysa onu da mutlu huzurlu yasa. Ben hep böyle düşündüm ve sorunu erkenden çözdüm eve geldim ailem sonradan nasil biri olduklarini cozdu bunlar rezil bunlarla omur gecmez sen iyisini yaptin dedi. Vallahi diyorum dünyanin sonu degil bacım bırak gitsin devletten yardım al avukat tut çalış. Mesleğime geri döndüm isim gucum yerinde. Bırak vallahi düzelmiyorlar. Evlilik hak ise ayrılık ta hak . Din için emin degilim hocalardan bilgi aldım bırak dinde böyle şiddet zorbalık durumda kadın ayrılabilir dendi. Allah sana gönül rahatlığı versin Allah yardımcın olsun InşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…