- 15 Kasım 2019
- 55
- 4
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hazel feride
-
Ne diyorsun sen ya ölům ile kalim arasindaym zatenKonuda çalışmayan eş, şiddet, hayat kadınları vs hepsi var maşallah.. üyemiz de yeni..ama duygu yok. Bu olmamış ben inanmadım
Evsiz olmak sanirim birde yanls bir sey yaparm siye korkuyrmSen gece çalışacaksın o evde hayat kadınlarıyla konuşacak, üstüne dayak yiyeceksin ve evimden ayrılmak istemiyorum diyorsun.
Seni o eve bağlayan nedir?
Yeni evliyim be guzelim revami bu hayatta bu bana bilmyrm sul insani erkekler ancak oyuncak gibi kullanir diye oturuyrm oturdgm yerecanim benim, sende 7 yil onceki halimi gordum. Yazdiklarini yasadim. Boşan bitanem. Bir erkek icin degil kendini öldürmek, göz yasina degmez. Etme eyleme, direkt bitir. Calisiyorsun. 1+1 ev tut en azindan. Kimseye eyvallahin olmasin.
Öylesine söylemiyorum. Biliyorum. Bugunler gececek. Her gecenin bir sabahi vardir.
Çaresiz isen, çare sensin. Derhal ayril.
Ailen yok mu? Yanlış bir şey derken?Evsiz olmak sanirim birde yanls bir sey yaparm siye korkuyrm
YokAilen yok mu? Yanlış bir şey derken?
Onsuz yapamazmisim gini gelyrNeolur hanimlar bunu kendinize reva görmeyin, hem evi gecindirip hem koca dayagi yiyorsunuz.Bosanmaktan korkmayin ayaklari yere basan bir kadinsiniz bosanin ve yeni hayatiniza yelken acin.
Inanin bana yeniden dogmus gibi olacaksiniz aradiginiz,huzurun, mutlulugun sizi bulmasina izin verin.
Allah ayni derdin iki katini versinGood story bro
Olmamış bu beğenmedim ve inanmadım..
Ne diyorsun sen ya ölům ile kalim arasindaym zaten
8 aylik evliyken bunlari yasadim. 1 yil dolmadan bosandik. Çocuk yokken bitir bu işi.Yeni evliyim be guzelim revami bu hayatta bu bana bilmyrm sul insani erkekler ancak oyuncak gibi kullanir diye oturuyrm oturdgm yere
Ayni durumdaym suan 9 aya giriyrz nasil unuttun yeni biriyle hayat nasil kurdun o kadar nefret ettirdiki yenj bir insan dahi istemiyrm8 aylik evliyken bunlari yasadim. 1 yil dolmadan bosandik. Çocuk yokken bitir bu işi.
Erkekler , senin izin verdigin muddetce seni kullanir. Arabeske baglama. Ikinci esim ile cok mutluyum.
Bak bu hayatin baska bir alternatifi var. Aklini topla. Boşanmaktan baska bir secenegin yok. Zararin neresinden dönsen kardır. Kurtul prangalarindan.
aldatiyor ve calismiyor!
at klozete çek sifonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?