- 28 Kasım 2010
- 42.551
- 141.341
- 798
- Konu Sahibi Hazel feride
-
Darp raporu alırsınız, konusma belgeleriniz ile boşanma davası açarsınız.gece ise gidiyorum esim calismiyor evmize ekmek girsin diye cirpiniyorum gecw esimi arafim birisiyle konusuyordu bana dondu yok dedi telefonda eve gittim sabah aramalar silinmis dekonttan numarayi cikarsim hayat kadini interntte dahi var ben napiyim evimi terketmek istemiyorum kendimi oldurmek istemiyorum ustune gisip dayak yiyip oturdum anca ne yapiyim ben.
Insan birine boyle bir beddua eder miAllah ayni derdin iki katini versin
O herkesle dalga geciyor duvarina bakabilirsnInsan birine boyle bir beddua eder mi
Yok sana etmem o herkese begenmedim yazip duruyr insanlari arastirip oyle yargilayinBazi kadinlar yasadiklarini hakediyor bunu soylemekten hosnut olmasamda cidden bazilariniz hakediyorsunuz seni doven aldatan senin kazandiginla gecinen bir asalagi kopek gibi seviyorum diyen bir insaninda psikolojik sorunlari vardir git tedavi ol simdi boyle diyorum die banada beddua edersinben seninki gibi bi asalagi bundan yillar once def etdim basimdan ve ikinci esimle gayet mutluyum sanda tavsiye ederim kendini ezdirme bu dunyada senden kiymetli hic kimsw yok
Haksizsam doner kardesim insanlarin acilaryla begenmedim diye dalga gecmeyin herkes sizin gibi 4 4luk yasamiyorBeddua sahibine geri döner..
Kendine guvenen bosansin ben kendi adima dedim guvenenide takfir edermDul kadınları erkeklerin kullandığı falan yok, sadece sen karakter yoksunu kocandan basiretsizliğin yüzünden boşanamıyorsun diye başarabilenleri yaftalıyorsun.
Kadınlar ne çekiyorsa sizin gibi zihinler yüzünden çekiyor.
Eşiniz çalışmayıp nette başka kadınlarla eğlenirken siz çalışıyorsunuz üstüne de dayak yiyorsunuz.Kendine guvenen bosansin ben kendi adima dedim guvenenide takfir ederm
Hastaym zaten ilerlerse geberirim su sitedekilerde o da kurtulur neyse iyi aksamlar.Eşiniz çalışmayıp nette başka kadınlarla eğlenirken siz çalışıyorsunuz üstüne de dayak yiyorsunuz.
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Haksizsam doner kardesim insanlarin acilaryla begenmedim diye dalga gecmeyin herkes sizin gibi 4 4luk yasamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?