Oyle mi? E gitsin polise versin ne bileyim.
Valla zor böyle şeyler. Beynim kaldirmiyor
ben de öyle dedim ama yok diyor en son çare olarak savcılığa başvururmuş
Whatsapp konuşmasını ekran görüntüsü aldı facebookta yorum kısmına fotoğraf ekleniyo ordanda fotoğrafı yüklediTelefonla konusmussunuz nerden cikardi ki sizin konusmalari yapistirdi? Sonucta mesajlasmamissiniz ki.
Allah Allah. Aaaa pis sapik demek cok mu zor yani?
Whatsapp konuşmasını ekran görüntüsü aldı facebookta yorum kısmına fotoğraf ekleniyo ordanda fotoğrafı yükledi
Haklısın inşaalah aşıcam bu durumuArkadaslarına o sekkilde görünt yada yazısma atarsa sen de Photoshoplla yapmıs zaten manyağın tekiydi bana takıktı falan dersin... hiç birşey senin hayatından önemli değil.. Onun oyuncağın olmasına keinlikle izin verme !
Kendi hesabı yokki kendisi kullanmıyo facebook fake hesaplar açıyo ordan mesaj atıyo o yüzden engelleyebileceğim bir hesap yok. Aslında oda arkadaşlarıma durumu anlatabilsem hiç bir sorun kalmayacak çünkü onların linki var onlara mesaj atarsa atar okula rezil edebileceğini düşünmüyorum tek korkum arkadaşlarıma konuşmaları atması biraz bekliycem bi süre ortadan kaybolucam eğer bana ulaşamayıp arkadaşlarıma yazarsada durumu izah etmeye çalışırım yapacak başka birşeyim yok çünkü ben artık boyun eğemem ilişkimin iletişimimin tamamen bitmesi lazım ben temiz bi hayat istiyorum ona yer yok başka bi insanla mutlu olmak istiyorumSana bi tavsiye vereym. Belki bi nebze çözüm olur.
o arkadaslarinin facebookundan bir şeye bakacagini soyle ve bu adami engelle. Okuluna falan da yaymaz merak etme. Ama gelecekte karsina cikmamasi icin ailene söyle. Ailen bilsin ve tehdit etsinler.
Kendi hesabı yokki kendisi kullanmıyo facebook fake hesaplar açıyo ordan mesaj atıyo o yüzden engelleyebileceğim bir hesap yok. Aslında oda arkadaşlarıma durumu anlatabilsem hiç bir sorun kalmayacak çünkü onların linki var onlara mesaj atarsa atar okula rezil edebileceğini düşünmüyorum tek korkum arkadaşlarıma konuşmaları atması biraz bekliycem bi süre ortadan kaybolucam eğer bana ulaşamayıp arkadaşlarıma yazarsada durumu izah etmeye çalışırım yapacak başka birşeyim yok çünkü ben artık boyun eğemem ilişkimin iletişimimin tamamen bitmesi lazım ben temiz bi hayat istiyorum ona yer yok başka bi insanla mutlu olmak istiyorum
Yada geçmişte böyle büyük bi hata yaptığım için beni yadırgar farklı gözle bakarlarBence arkadaslarina anlat. Sonucta senin arkadasin degil mi bunlar? Yaninda olurlar. Destek verirler Sana..
Yada geçmişte böyle büyük bi hata yaptığım için beni yadırgar farklı gözle bakarlarbu düşünce olmasa şuana kadar çoktan konuşmuş kafam rahat bi şekilde oturuyo olurdum ama artık düşünmektende yoruldum
Evet böyle yapmalıyım. Gerçekten çok teşekkür ederim birazda olsa konuşarak rahatladımYa yadirgayamazlar. Gecmis gecmiate kalmistir. sen tovbe et. Arkadaslarina da cok ayrinti vermene gerek yok. O ne derse inanmayin de.
Evet böyle yapmalıyım. Gerçekten çok teşekkür ederim birazda olsa konuşarak rahatladım
burda bende hatalıyım ama aramızda böyle bi konuşma geçmesi aleyhime bi durum olur mu isteyerek konuşmuşsum durumu falan.Pazartesi ilk iş karakola veya savcılığa gidip bu kişinin adını sanını, telefon numarasını bildiğin ne varsa güzelce dilekçene ekleyip veriyorsun ve dosyana gizlilik şerhi işletiyorsun canım.Eline mahkeme dilekçesini alınca bak bakalım bir daha seni rahatsız edebiliyormu! Böyle durumlarda susmayın, gençsin güvenmişsin, neticede seni senden duygusal olarak yararlanmış ve sonrasında iş tehdite dönüşmüş. Yakın zamanda yüzyüze görüşüp çeşitli taleplerde bulunursa ne yapacaksın? Önlemini al, susma, sinme başına daha büyük bela açılmasın.
burda bende hatalıyım ama aramızda böyle bi konuşma geçmesi aleyhime bi durum olur mu isteyerek konuşmuşsum durumu falan.
burda bende hatalıyım ama aramızda böyle bi konuşma geçmesi aleyhime bi durum olur mu isteyerek konuşmuşsum durumu falan.
Evet ben her artık bu tarz konuşmak istemiyorum dediğimde bana saydırmaua başlıyodu başkalarıyla mı yapıyosun falan hakaret etmeye başlıyodu hakaretine cevap verincede beni sinirlendirme seni herkese rezil ederim tarzı konuşuyoduHata neye göre hata? İsteyerek başladıysan bu bana göre hata değil, hata zorla devam ettirmiş olman.Terbiyesiz herif senin ona olan sevginden, güveninden ve tecrübesizliğinden yararlandı olay bu. Herhalukarda sana hiç bir savcı neden konuştun demez canım, önemli olan karşı tarafın işlediği tehdit suçunun ispat edilmesi ve cezasının verilmesi.Korkma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?