Ne yapıcaam ben :(

Elinde hakaretlerine ait deliller varsa ne güzel, hem tehdit hem hakaret... Sen yap dediğimizi canım, aklı başına gelsin terbiyesizin.

Yahu bu tehdit olaylarını nasıl kendinize yediriyorsunuz onu anlamıyorım. Korkumdan ölsem de höst derim yani. Kapısında polisi gördü mü anlar ciddiyetimi. Bunların ne kadar ciddi suçlar olduğunu bilseniz bir dakika durmazsınız şikayet etmek için. Telefondan iki kelime yazmışsın senin yazdığın bile belli değil gönderse ne olacak? Tövbestt!

Yakında sanal kesmicek o zamanda tehdit ediyor diye seks mi yapacaksın şüphesiz sanalından daha zevkli tövbe Yarabbim bırakın şu tehdit ediyor ayaklarını yaa

Ozel hayatin gizliliği denen birsey var. Birde bunlari yani fotolari konusmalari saklamasi da suc. Ustune ustuk tehditte var. 3 suc birden isliyor. Emniyetin online sikayet bolumu var. Orayi ac ekranin fotosunu cek at. Bunu doldurup yolluyorum de. Sen suan su suclari isliosun de. Gozun korkmamis gibi yap hani ne olacaksa olsun artik en fazla rezil olurum ben ama sen mahkemelerde ugrasip durursun gibicesinden. Ki rezil olacak bi durumda yok kimseyi ilgilendirmez senin ozelin kimse yargilayamaz.

canım benim yapacağın şey belli eğer ki bu adamla görüşmek konuşmak istmiyorsan gerçekten geçiceksin karşısına dik durucaksın kim öğrenirse öğrensin senden korkmuyorum senide savcılığa veriyorum tehditten diyeceksin bırak sonrasını o düşünsün he korkmadı mı ver savcılığa kapısına polis gitsin bakalm bir daha yapıyor mu hiç korkma

Hemen numaranı değiştirip sosyal medyadan uzak dur bencede. Polisin işe yarayacağını sanmıyorum. Olan olmuş kime atarsa atsın erkeğin kişiliksizliği diye yorum yapıp geçerler..

bilişim suçları diye bir birim bu tür sorunlarla ilgileniyor şikayet edeceğinizi söyleyin ikna olmazsa gerçekten şikayet edin

bu benim yazım değil,onu bırakınca bana taktı iftira atıyor yazmış pc den kendi kendine dersin

aarkadaşım faceini sadece arkadaşlarına açarsan herkese açık yapmazsan nasıl atacak.zaten facedeki resmini herkese açma

Suyuna gidip o görüntülerin onda olmasından rahatsız olduğunu o yüzden bidaha cinsel isteğini karşılamayacağını söyle belki o istek uğruna siler dicem ama sen sildiğine nerden emin olcaksın oda var. Valla herkesinde dediği gibi mahkemeye ver derim. Ama bunu kendi başına yapma sendem büyük, güvendiğin biriyle yap. Tabi bu ailenden biri olmasın böyle bişeyi anlatmak çok utanç verici olur sanırım.. Allah yardımcın olsun canım işin zor

Çok basit gideceksin savcılığa şikayette bulunacaksın. Sana kimse neden bu şekilde konuştun diyemez.

aarkadaşım faceini sadece arkadaşlarına açarsan herkese açık yapmazsan nasıl atacak.zaten facedeki resmini herkese açma
Arkadaşlarımla olan fotoğrafta etiketli arkadaşlarımı yani ev arkadaşlarımın linkini kaydettiğini söyledi direk onlara atar yani kapadım sadece arkadaşlar yaptım. Bide benim numaram gözüktüğü için photoshop olayına yada kendi kendine yazdı olayına inanmayabilirler

Artık yapmayacağımı söylediğimde zaten bana hakaret etmeye başlıyo sonra bende ona cevap verince tehdite başlıyo yani onun istediği ben onun iatediğini yapıcam ve asla başka bi erkekle konuşmıycam yani ondan başka kimseyi sevmiycem bu yani bunu istiyo pislik

Direkt savciliga git nolurkendini fazla kullandirtma en kotu ihtimali dusunelim ailen duydu diyelim artik olan olmus uymus seytana diye seni affederler ama senin yapman gereken savciliga gitmek

Sana ulkemizdeki hukuk sistemine guvensem.hakkini ara derdim ama ne yazik ki oradan birsey cikmaz. Diyelim ki acik sacik seyler konustun. Eeee? Birak paylassin. O ben degilim dersin nasil.ispat edecek? Ya da bendim ama o zaman sevgiliydik acidim ona yazistim de. Cocukla yattin da sanki seks kaseti paylasiyor. Bazi seyleri onemsemeyin. Onemsediginiz anda karsi taraf da kullaniyor. Gel rezil et de yiyor mu bakalim gelsin.

Polise git bize anlattiginin aynisini anlat...ancak oyle kurtulursun.iste boyle serefsizler icin yaptigin yanlisi anlamissindir.

polis.
tek care.
Tm de evine gelmek istiyorum adresini ver de.
Orda devam edelim de.
Sonra ilk durak bi polis burosu

bırak yazsın en azından 1 kez ölürsün,bu şekilde hergün ölüyorsun. etradında kilere de ''öğeyi denetle yapmış,iftira '' dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…