yaa erkek arkadaşın esprisinin, kıskandırma numaraları'nın da biraz cool olması gerekiyor sanki yaa..
bu nedir ayol.
alo esra sen misin'ler falan..
geyik olmuş bu.
sen hiç de çocukça davranmamışsın bilakis olgunluğunu korumuşsun..
hatırlıyorum da, bir keresinde erkek arkadaşımla buluşacaktım,
bekliyordum,
arkamdan gelmiş ve direkt sarıldı,öptü.
"şş sevgilimi bekliyorum,bizi böyle görürse seni öldürür" dedim.
gülüştük.
ya da onla telefonda görüşürken,
-yarın napıyorsun? dedim
"çoook güzel bi kızla buluşacağım sanırım, onu özledim" dedi.
-hıı şanslı kızmış saat kaçta nerde falan dedim. buluştuk.
şimdi bakınca bunlar hoş cilveleşmeler gibi geliyor bana, ama sizin erkek arkadaşın yaptığı şirin bile olmamış.
birisiyle konuşurken ikinci bir kişi aradığında aynen söylediğiniz gbi telefondan bip li sesler gelir.. o sırada sizi beklemeye alıp diğer hatta bağlanmak isteyip bağlanamamış ve bianda telaş yapmış olabilir.Aklınızda bulunsunlmaz:
Ben sinir olurdum. Suratina kapatirdim. Sakasi bile hos degil.
Yapacagin sey, bana birdaha böyle sakalar yapma demek olsun.
Yada telde konusurken "aaaayyyy alicaaaannn, tatlim sen mi geldin, gel askim" dersin, sonrada o 5 yasinda bir cocuktu diyip telefonu yüzüne kapatirsin, bakalim nasil bi duyguymus:)
erkekler misilleme yapmaktan hiç hoşlanmazlar ama başka türlüde anlamazlar çok ilginçler çook:)
onlar yapınca böle saçma şeyleri ne war ki bunda şaka deniyo
hade sen yap bakalım aynı şeyi olay olur
yane iki türlüde biz haksısız nası oluyosa
hep biz büyütüyoruz ya onlar hiç yanlış bişi yapmıyolar yada yapsalarda asla kabul etmiyolar
kendilerinin çocuk old unutup bide suç bastırıp bize demiyolar mı insanın çıldırası geliyo wallaa
bir daha konuştunuz mu canım merak ettim?
afferin kiz..
boyle devam et valla.. noldu bisey mi var derse yok de.. ama sicak da davranma sakin canim cicim olma.. burnu surtsun biraz..
ama aferim ozur dilemis en azindan hala umut var :)))
dogruluk payı olabilir bu arkadas arama bekletme servisinden seni beklemye alıp dier hatunla konusmak isteyebilirdi belki beceremedi ama
sakaysa bu tepkiyi verdiysen üstüne üstlük cocuk dediyse harbi dangalakmıs arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?