Ne yapıcağını bilemez durumda..

Üffff anlamamki bazı kişiler ne anlarlar böyle basit çocukça kıskandırma oyunlarından ..
İlişkiye heyecanmı gelmiş oluyor..
bence siz üstelediğniz için onunda hoşuna gidiyor..Kavga ediyonuz ,barışıyonuz aksiyon falan oluyor ..
Ama çocukça işte arkadaşınızın yaptıığı .. Sizde eger böyle bir davranış da bulunduğu içinyani yalandan kıskandırma olaylarına girdiği için kızıyorsanız haklısınızz.. Ama öyle biri olmadğını bildiğiniz halde var olduğuna inanmış gibi davranıyorsanızda sizde çocukça davranmış olursunuz

Bence hiç mi hiç önemsemeyin. İyi bendende selam söyle Esraya diyin önemsemeyin.. sizin önemsemediğnizi görürse oda bidaha yapmaz böyle saçmalıklar.
..

gamzecik tam yapman gerekeni yapmışsın..
ne tam küsmüş ne tam barışmışsın..
doğru yoldasın,gün geçtikçe daha da sıcak davran ama asla böyle duygusal olarak yaklaşma,sohbet olarak yaklaş..
seninkini kafa çalışmaya başlamış yavaş yavaş..

Üffff anlamamki bazı kişiler ne anlarlar böyle basit çocukça kıskandırma oyunlarından ..
İlişkiye heyecanmı gelmiş oluyor..
bence siz üstelediğniz için onunda hoşuna gidiyor..Kavga ediyonuz ,barışıyonuz aksiyon falan oluyor ..
Ama çocukça işte arkadaşınızın yaptıığı .. Sizde eger böyle bir davranış da bulunduğu içinyani yalandan kıskandırma olaylarına girdiği için kızıyorsanız haklısınızz.. Ama öyle biri olmadğını bildiğiniz halde var olduğuna inanmış gibi davranıyorsanızda sizde çocukça davranmış olursunuz

Bence hiç mi hiç önemsemeyin. İyi bendende selam söyle Esraya diyin önemsemeyin.. sizin önemsemediğnizi görürse oda bidaha yapmaz böyle saçmalıklar.
..

Öyle biri olmadığını biliyorum ama hoşlanmıyorum pek böyle şakalardan o yüzden..
O konuyu takmıyorum zaten kafama.. kızdığım hem kendisi saçmalıyo hemde ben kızınca beni suçlu duruma düşürüyo.. Üste çıkmakta çok iyidir kaydirigubbakcemile4

Neyse arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yavaş yavaş çözüyoruz..
kendiside hatasını anladı zaten..
İlerleme var yani yerimseniben
Çok sağolun opuyorumnanaktan

erkeklerin burnunu sürttürmek gerekio biraz galiba sinir oluorum bu tabire ama böle saçma kıskandırmalarınada bizdede oluo öle arada ama sorunu çözmenize sevindim canım alkisalkisalkis

erkeklerin burnunu sürttürmek gerekio biraz galiba sinir oluorum bu tabire ama böle saçma kıskandırmalarınada bizdede oluo öle arada ama sorunu çözmenize sevindim canım alkisalkisalkis

Evet kesinlikle katılıyorum hep yüz vermemek gerek.. :lepi:
Sağol canım bende sevindim kaydirigubbakcemile3

seninki birazcık saçmalamış herhalde
umursamıyormuş gibi yapmak en iyisi
bırak o çatlasın sen sabret

Back
X