- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Kesinlikle değildi.hatta evlendiğim yılda mükemmeldi.bırak özel gün kutlamayı yılbaşında dahi bir değil karar veremediği için iki parfümü bile kucaklayıp gelmişti.yine el emeği olan çerçeveler içine fotolar koymaları filan.ne günlerdi.şimdi rüyamda görsem inanmam.anneler günümü bile kutlanadıEvlenmeden önce de böyle miydi bu adam?
Yeni evlenfiginizdede bbm eşimde çok sınırlıydı durduk yere bağırırdı o sinirlenince asla cevap vermezdim sakinleşince yanına gidip sen böyle davrandigin için çok üzüldüm kırıldım falan derdim o bağırdiginin farkında değilmiş ama sonra konuşa konuşa düzeldi şimdi yok valla o siniriHerkese iyi geceler.foruma bakıyorum da benim gibi kocamdan muzdarip olan okadar çok ki.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.kocalarımızda hidayete erdirsin.eşim sert mizaçlı olduğu gibi sinirlidirde.benim dışımda herkese merhamet eden biri.bana karşı fiziksel bir şiddeti olmadı bugüne kadar.küfürüde yok ama gün gelir öyle ağır konuşırki.parça pincik olursun.yine o günlerden birindeyiz işte.maddi konulara dayalı alım satım mevzusu var o konu hakkında fikir beyan ediyorum sinirleniyor tamam bildiğini yap diyorum onada sinirleniyor.aradan zaman geçiyor belki siniri geçmiştir diyorum şaka yapıyorum tepki vermiyor cilve yapıyorum el şakası filan uflayıp pufluyor.benim oturduğum yerde aynı ortamda durmuyor çokluğu çocuğu bırakıp ben yatıyorum diyor yatak odasının kapısını kapatıp kaçıyor filan.en son dayanamadım daldım odaya ya senin derdin ne neden bunları yapıyorsun bana dediğimde üfff sen kavga etmekmi istiyorsun salak salak konuşma mıncıklarken canımı yaktın napsaydım bilmem ne al mıncıkla heryerimi acıtan hoşuna gidecekse al dedi.çarpıtma kapıyı çıktım yanından.çok sindirim bozuldu.geçenlerde yine görümcemin kayınvalidemin yanında beni bozdemir.saygısızlıkta sınır yok napıcam ben bu adamı nasıl hizaya gelecek.eski konularımın çoğunluğu eşimle alakalı ama boşanın gibi yorumlardan ziyade yapıcı yorumlar almak istiyorum vaktiyle benim yaşadıklarımı yaşamış ama odun gibi olan eşini istediği gibi yontabilmiş kimselerin hayat tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
AynenDüşmeyin üstüne. Üstüne düştükçe şişmiş beyefendi.
Ya demeyin öyleYani yapacak bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin kimse degismez ki.
Ya şaşırmayın işte .en başından beri kötü olsaydı sırtımız döner giderdim.o romantik adamı neresine koyup sakladıysa onu bulmak benim derdimKesinlikle değildi.hatta evlendiğim yılda mükemmeldi.bırak özel gün kutlamayı yılbaşında dahi bir değil karar veremediği için iki parfümü bile kucaklayıp gelmişti.yine el emeği olan çerçeveler içine fotolar koymaları filan.ne günlerdi.şimdi rüyamda görsem inanmam.anneler günümü bile kutlanadı
Güdüyorum güdeceğim de Allah ömür verdikçe.çünkü biliyorum ki bensiz yapamaz hiçbir işini bensiz yapamaz.çok sorunlu günlerimiz oldu ama her işimizi birlikte yaptık durduğum bu evin her adımında benim izim var.yani kendimi onun yerine koyuyorum diyorum ayrılsak onun yerinde ben olsam nasıl unutabilirim heryerde ben ve bana ait olan bir nesne bir eşya.Yani yapacak bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin kimse degismez ki.
Empati yapmayı bir becerebilse keşke.bencil ruhlu biriEmpati yapmasını saglayın o size nasıl davranıyorsa aynı sekilde aynı tarz tepkileri vererek
Elbette insanoğlu nankörüz mecbur kaldığımızda en sevdiklerimizi bile toprak altına koyuyoruz ağlayıp avunup gün gelir gülüyoruzda.ama onlardan umudumuz olmadığı için unutmaya yüz tutuyoruz.ah hayatta olsalar atlar gidersin yanına değilmi.megolomanlık gibi algılamayın rica ediyorum.ama insan sevdiği kişinin hayatta olduğunu bilip kendini frenlenmesi de çok zorVallahi bu hayatta hiç kimse vazgeçilmez değil ben onu bilir onu söylerim her gidenin yeri de bir şekilde doluyor.
Evet ben zamanla değerimi yitirdim.ama diyorumki insan sevdiğini unuturum aynı evde olduğu için filan.yine anımsarmı o güzel günleriEvet anladım yani yapısı tarzı öyle mizacı öyle ya ama insanlar değişmiyor maalesef öyle. Konuşursun kavga edersin ağlarsın bir gün değişir ikinci gün yine aynı yani. Ne yapmak lazım bilmiyorum ki eşinizi seviyorsunuz ama o sizin değerinizi bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?