Ne yapıcam ben bu kocayıya

İşte benim eşimden öyle bir erdem yokki.hatalıysa hatalıyım demez o anda demez yıllar sonra de demez.yada benim sayemde iyi bişey yapsın sağol sen olmasanız nice olurdu halim demez demez oğlu demez yani

Ne güzel gıpta ediyorum durumu kendi aleyhine çevirebilenlere.inşallah bir gün bende böyle olacağım

Ne güzel gıpta ediyorum durumu kendi aleyhine çevirebilenlere.inşallah bir gün bende böyle olacağım
ya yemin ediyorum bunun tek yolu az konuşmak ve umursamaz olmakk .. dene bak faydasını gorecegne eminim ..
erkeklerın kafası cok konusmayı kaldırmıyo beyınlerı error verıyor. 2. de cok uzerıne düştügümüzde kendilerini bı halt sanıyorlar onuda yapmaa önce kendine degerver sonra ona deger ver .... işe yarıcak dedi dersin

İnşallah canım benim inşallah.benimkinden öyle garip bir adam işte az konuşurum genelde neden detay vermezsiniz der çok konuşurum bugün çok kpnuşasın var der.benim yoksa omu ayar tutturamıyoz dur bakalım deneyip görcez

Ben yonttum da o zaman 16 yaşındaydı. Şimdi belli bir olgunluğa gelmiş adam değişmez ki. Yapıcı bir yorum değil ama gerçek bu.

Iyide siz marangoz musunuz bu kadar yontma isteği neden ? Bazı şeyler karakter yetiştirilme tarzı çevre bir bütün ve malesef bu türk erkeğinin kanayan yarası. Eşiniz değişmek gelişmek istemeden asla degistiremezsiniz onu insan kendi istemeleri hatalarını farketmeli ama sizin eşiniz hatalı olduğunu asla kabul etmiyor su an . Nerden biliyorsun derseniz babamdan adam 60 yaşına yaklaştı hala aynı herkese pamuk anneme sert niye çünkü erkek erkektir karısına höt zöt olmalı gibi çağdışı bir kafa ile büyümüş

Marangoz değilim ama insan öğrenen eğitilen bir canlı.nasılki toplumda bile yenilenen kurallara uyuyoruz ya da uymaya çalışıyoruz ailede toplumun küçük bir parçası ki bu da aynı.öğrenecek er ya da geç.şimdilik ben kendi kötü yönlerimi nasıl törpüledim törpülüyorum yapacak eşimde yapacak.

Aynısı değil ama bir benzeri de bende var ben yalnız bırakıyorum kendi kendime takılıyorum ona laf atmadan yaşıyorum genellikle düzeliyor ama aşırı derecede pasif olman gerekiyor, aşırı sakin aşırı yapıcı... Tek taraflı olarak bu aşırılıkları sürekli yapmak o kadar yorucu ki, ne kadar üzgün olduğumu hatırladım bir kez daha...

Inşallah düzelirsiniz...

Güleryüz ve neseli tavirlarinizla ona o yokmus gibi davranicaksiniz bu olaylar olmamis gibi yani çocuklarinizla eglenipp oyun oynicak onla ilgilenmiceksiniz ama onla küste tavirlida triplide olmicaksiniz bu k9nuda israri elden birakmicaksiniz. Egosunu sizin üstunde kullandigi cok belli. Siz güclu durup ona onun takdir edilcek taraflarini bulup onun kendine guvenini artiricak konularda övgulerde buluncaksiniz. Bu sekilde egosunu desteklerseniz bu tavirlarinda degusim saglayacaktir. Cocuklarinizla gulup eglenip evde mutluymus rolu yaparsaniz kwndisini kotu hissedecek ve kendindeki sorunlarin farkina muhtemelen varacaktir. Ona ihtiyaciniz olmadigini oma farlettirin ama ona karsi trip atmadan tavir gostermeden. Onu göz ardi etmedwn ama ayni zamanda onu simartmadanda sadece kendinize odaklanin tavrinizi iyi yonde kullanin esinizij saygisini kazanmak istiyosaniz ona taktir tesekkur saygu ve sevginizi ihmal etmeyin. Her hareketi icin ona teselkur etmeyi unutmayin onun nasil olmasini istiypsanoz oyle dacranin ama cok saborli olmaniz gerek evlilik emek ister

Siz üstüne düştükçe şımarmış demek ki. Haketmeyene ilgi vermemek lazım. Çekin kendinizi bakın nasıl yola geliyor.

Mizaci buysa adamın değiştiremezsiniz.benim koca da oflar puflar kendisi bile farketmez ofladigini düşün.sanki dünya yıkılmış altında kalmış.el şakalarını sevmez hemen uzaklaşır.durduk yere 1 kere dahi sarilmamistir düşün yani öküz.bende tam aksine sırnaşık biriyimdir.ama baktım ki ben sirnastigimda kaçırıyor ben de artık hiç oralı olmuyorum.

Kimse kimseyi değiştiremez. Kişi isterse kendi değişir. Yani değişimi istemesini sağlamalısınız sizi anlamasını sağlamalısınız. Davranışlarının size neler hissettirdiğini suçlamadan konuşun kinudamiyorsaniz yazın

Diğer konuları bilemem de sadece mıncıklama konusuna yorum yapmak istedim gerçekten eliniz ağır olup adamin canını yakıyor olabilir misiniz? Benim eşimde mesela gıdıklarken bile oyuyor resmen ,mincik mincik yaparken lime lime oluyorum sanki. Kızım bile der baba elin çok ağır gıdıklarken oyuyorsun koltukaltimi diye. Ve bende sinirleniyorum bazen şakanın dozunu abartınca.

Haklısınız ama siz bunları farkedip isteyerek törpülüyorsunuz ama eşinizde bu istek yok . Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…