- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Büyük ihtimalle seviliyorumdur herhalde.Normalde durum bunun tam tersi olmalı,değil mi?..Sevildiğinize emin misiniz? Bir tavsiyem yok.Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah canım Rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin.Haklısınız ama siz bunları farkedip isteyerek törpülüyorsunuz ama eşinizde bu istek yok . Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur
Aslında abartma can yakma olayı yok.diğer yorumlarımda yazdığım gibi bencil bir karekteri var.o istediği zaman güler gülümser onun o buhrandan sadece kendi çıkarır yani.bende o modadan çıksın diye mıncıkladım ama ters teptiDiğer konuları bilemem de sadece mıncıklama konusuna yorum yapmak istedim gerçekten eliniz ağır olup adamin canını yakıyor olabilir misiniz? Benim eşimde mesela gıdıklarken bile oyuyor resmen ,mincik mincik yaparken lime lime oluyorum sanki. Kızım bile der baba elin çok ağır gıdıklarken oyuyorsun koltukaltimi diye. Ve bende sinirleniyorum bazen şakanın dozunu abartınca.
Aynen farklı metodları deniyorum işteKimse kimseyi değiştiremez. Kişi isterse kendi değişir. Yani değişimi istemesini sağlamalısınız sizi anlamasını sağlamalısınız. Davranışlarının size neler hissettirdiğini suçlamadan konuşun kinudamiyorsaniz yazın
Allah kolaylıklar versin sizlerde üzülmeyin bebeğinize odaklarının oldumu.güzel gebelik dilerim sizedeAynısı değil ama bir benzeri de bende var ben yalnız bırakıyorum kendi kendime takılıyorum ona laf atmadan yaşıyorum genellikle düzeliyor ama aşırı derecede pasif olman gerekiyor, aşırı sakin aşırı yapıcı... Tek taraflı olarak bu aşırılıkları sürekli yapmak o kadar yorucu ki, ne kadar üzgün olduğumu hatırladım bir kez daha...
Inşallah düzelirsiniz...
İyi fikir aslında.bunu sevdim değerlendirecemGüleryüz ve neseli tavirlarinizla ona o yokmus gibi davranicaksiniz bu olaylar olmamis gibi yani çocuklarinizla eglenipp oyun oynicak onla ilgilenmiceksiniz ama onla küste tavirlida triplide olmicaksiniz bu k9nuda israri elden birakmicaksiniz. Egosunu sizin üstunde kullandigi cok belli. Siz güclu durup ona onun takdir edilcek taraflarini bulup onun kendine guvenini artiricak konularda övgulerde buluncaksiniz. Bu sekilde egosunu desteklerseniz bu tavirlarinda degusim saglayacaktir. Cocuklarinizla gulup eglenip evde mutluymus rolu yaparsaniz kwndisini kotu hissedecek ve kendindeki sorunlarin farkina muhtemelen varacaktir. Ona ihtiyaciniz olmadigini oma farlettirin ama ona karsi trip atmadan tavir gostermeden. Onu göz ardi etmedwn ama ayni zamanda onu simartmadanda sadece kendinize odaklanin tavrinizi iyi yonde kullanin esinizij saygisini kazanmak istiyosaniz ona taktir tesekkur saygu ve sevginizi ihmal etmeyin. Her hareketi icin ona teselkur etmeyi unutmayin onun nasil olmasini istiypsanoz oyle dacranin ama cok saborli olmaniz gerek evlilik emek ister
yontulmuyor canım böyle kabul edersin ancaHerkese iyi geceler.foruma bakıyorum da benim gibi kocamdan muzdarip olan okadar çok ki.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.kocalarımızda hidayete erdirsin.eşim sert mizaçlı olduğu gibi sinirlidirde.benim dışımda herkese merhamet eden biri.bana karşı fiziksel bir şiddeti olmadı bugüne kadar.küfürüde yok ama gün gelir öyle ağır konuşırki.parça pincik olursun.yine o günlerden birindeyiz işte.maddi konulara dayalı alım satım mevzusu var o konu hakkında fikir beyan ediyorum sinirleniyor tamam bildiğini yap diyorum onada sinirleniyor.aradan zaman geçiyor belki siniri geçmiştir diyorum şaka yapıyorum tepki vermiyor cilve yapıyorum el şakası filan uflayıp pufluyor.benim oturduğum yerde aynı ortamda durmuyor çokluğu çocuğu bırakıp ben yatıyorum diyor yatak odasının kapısını kapatıp kaçıyor filan.en son dayanamadım daldım odaya ya senin derdin ne neden bunları yapıyorsun bana dediğimde üfff sen kavga etmekmi istiyorsun salak salak konuşma mıncıklarken canımı yaktın napsaydım bilmem ne al mıncıkla heryerimi acıtan hoşuna gidecekse al dedi.çarpıtma kapıyı çıktım yanından.çok sindirim bozuldu.geçenlerde yine görümcemin kayınvalidemin yanında beni bozdemir.saygısızlıkta sınır yok napıcam ben bu adamı nasıl hizaya gelecek.eski konularımın çoğunluğu eşimle alakalı ama boşanın gibi yorumlardan ziyade yapıcı yorumlar almak istiyorum vaktiyle benim yaşadıklarımı yaşamış ama odun gibi olan eşini istediği gibi yontabilmiş kimselerin hayat tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
Çok haklısın canım fazla ilgiye o alıştırdı beni beni böyle yapan kendisidir aslında.el üstünde dolaştıeıp binada boşluğa bıraktı gibi yaptıSiz üstüne düştükçe şımarmış demek ki. Haketmeyene ilgi vermemek lazım. Çekin kendinizi bakın nasıl yola geliyor.
Onu kendı hâline birakin.Beni dinleyin lütfen nasılsanız adım adım değişim uzaklasin.Oyle mincirmak falan yaramıyor demek.Calisabiliyorsaniz çalışın ya da kursa falan gidin hic olmadi el işi yapın.Biraz stratejik davranin kaçan kovalanır.Kizdi küstü mü bırakın kendi gelsin sizi mincirsin,neyin var desin.Biz kadınlar nedense hep bir anne gibi eşlerimizi hemen affedip yumusuyoruz ama karşımızdakinin popo tavan yapioHerkese iyi geceler.foruma bakıyorum da benim gibi kocamdan muzdarip olan okadar çok ki.Allah cümlemizin yardımcısı olsun.kocalarımızda hidayete erdirsin.eşim sert mizaçlı olduğu gibi sinirlidirde.benim dışımda herkese merhamet eden biri.bana karşı fiziksel bir şiddeti olmadı bugüne kadar.küfürüde yok ama gün gelir öyle ağır konuşırki.parça pincik olursun.yine o günlerden birindeyiz işte.maddi konulara dayalı alım satım mevzusu var o konu hakkında fikir beyan ediyorum sinirleniyor tamam bildiğini yap diyorum onada sinirleniyor.aradan zaman geçiyor belki siniri geçmiştir diyorum şaka yapıyorum tepki vermiyor cilve yapıyorum el şakası filan uflayıp pufluyor.benim oturduğum yerde aynı ortamda durmuyor çokluğu çocuğu bırakıp ben yatıyorum diyor yatak odasının kapısını kapatıp kaçıyor filan.en son dayanamadım daldım odaya ya senin derdin ne neden bunları yapıyorsun bana dediğimde üfff sen kavga etmekmi istiyorsun salak salak konuşma mıncıklarken canımı yaktın napsaydım bilmem ne al mıncıkla heryerimi acıtan hoşuna gidecekse al dedi.çarpıtma kapıyı çıktım yanından.çok sindirim bozuldu.geçenlerde yine görümcemin kayınvalidemin yanında beni bozdemir.saygısızlıkta sınır yok napıcam ben bu adamı nasıl hizaya gelecek.eski konularımın çoğunluğu eşimle alakalı ama boşanın gibi yorumlardan ziyade yapıcı yorumlar almak istiyorum vaktiyle benim yaşadıklarımı yaşamış ama odun gibi olan eşini istediği gibi yontabilmiş kimselerin hayat tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
Aynen bi dönem bu yolu denedim üstüne düşmeden kendimle çocuklarımla ilgilendim sonra o benle ilgilenmeye başladı.ben anaç yapılı bir insanım iki güleryüz tatlı dile tavsiye oldum sonuç yine bu ne yazıkki kontrolü elden bırakmamak gerekiyormuş meğerOnu kendı hâline birakin.Beni dinleyin lütfen nasılsanız adım adım değişim uzaklasin.Oyle mincirmak falan yaramıyor demek.Calisabiliyorsaniz çalışın ya da kursa falan gidin hic olmadi el işi yapın.Biraz stratejik davranin kaçan kovalanır.Kizdi küstü mü bırakın kendi gelsin sizi mincirsin,neyin var desin.Biz kadınlar nedense hep bir anne gibi eşlerimizi hemen affedip yumusuyoruz ama karşımızdakinin popo tavan yapio
Aynen bir adım geride olmak gerekiyor ne yazıkki.Hele ki çalışmıyorsanız tüm hayatınız esiniz olunca adam kendini süper star saniorAynen bi dönem bu yolu denedim üstüne düşmeden kendimle çocuklarımla ilgilendim sonra o benle ilgilenmeye başladı.ben anaç yapılı bir insanım iki güleryüz tatlı dile tavsiye oldum sonuç yine bu ne yazıkki kontrolü elden bırakmamak gerekiyormuş meğer
Hakketen öyle baştacı yapacaksan bile belli etmeyeceksin dimi.benim kalbimdeki beynimdeki dilimde işte o dili tutabilmek mesele...Aynen bir adım geride olmak gerekiyor ne yazıkki.Hele ki çalışmıyorsanız tüm hayatınız esiniz olunca adam kendini süper star saniorBöyle hissettirmemek lazim
Valla benimki bu saydıklarınızın hepsine düşkün ben hariçAdamın mizacı sizinkinle uyuşmuyorsa mıncıklamaktan vazgeçin, her eş farklıdır
Her eşte kendine göre kaba veya kibar yönleri mevcuttur
Mutlaka adamın iyi yönleri vardır,
Bazısı miğdesine düşkün, bazısı televizyona düşkün, bazısı da paraya düşkün olur artık adamın neye zaafı varsa oradan onu yumuşatın
O halde çocuğunuzu da alın uzun müddet ailenize gidin onuda memleketten aramayınValla benimki bu saydıklarınızın hepsine düşkün ben hariç
Öyle yapıcam zaten nasipseO halde çocuğunuzu da alın uzun müddet ailenize gidin onuda memleketten aramayın
Donlarını kendi yıkasın, özlettirin kendinizi
O kadar emin olma kuzum ya. Ben de oyle derdim. Baskasi olmadan da yasiyorlar, gayet de guzel o evde oturuyorlar. Kimse vazgecilmez degil.Güdüyorum güdeceğim de Allah ömür verdikçe.çünkü biliyorum ki bensiz yapamaz hiçbir işini bensiz yapamaz.çok sorunlu günlerimiz oldu ama her işimizi birlikte yaptık durduğum bu evin her adımında benim izim var.yani kendimi onun yerine koyuyorum diyorum ayrılsak onun yerinde ben olsam nasıl unutabilirim heryerde ben ve bana ait olan bir nesne bir eşya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?