Ne yapıcam ben bu kocayıya

Aslında abartma can yakma olayı yok.diğer yorumlarımda yazdığım gibi bencil bir karekteri var.o istediği zaman güler gülümser onun o buhrandan sadece kendi çıkarır yani.bende o modadan çıksın diye mıncıkladım ama ters tepti

Aynen farklı metodları deniyorum işte

Allah kolaylıklar versin sizlerde üzülmeyin bebeğinize odaklarının oldumu.güzel gebelik dilerim sizede

İyi fikir aslında.bunu sevdim değerlendirecem

yontulmuyor canım böyle kabul edersin anca

Siz üstüne düştükçe şımarmış demek ki. Haketmeyene ilgi vermemek lazım. Çekin kendinizi bakın nasıl yola geliyor.
Çok haklısın canım fazla ilgiye o alıştırdı beni beni böyle yapan kendisidir aslında.el üstünde dolaştıeıp binada boşluğa bıraktı gibi yaptı

Onu kendı hâline birakin.Beni dinleyin lütfen nasılsanız adım adım değişim uzaklasin.Oyle mincirmak falan yaramıyor demek.Calisabiliyorsaniz çalışın ya da kursa falan gidin hic olmadi el işi yapın.Biraz stratejik davranin kaçan kovalanır.Kizdi küstü mü bırakın kendi gelsin sizi mincirsin,neyin var desin.Biz kadınlar nedense hep bir anne gibi eşlerimizi hemen affedip yumusuyoruz ama karşımızdakinin popo tavan yapio

Aynen bi dönem bu yolu denedim üstüne düşmeden kendimle çocuklarımla ilgilendim sonra o benle ilgilenmeye başladı.ben anaç yapılı bir insanım iki güleryüz tatlı dile tavsiye oldum sonuç yine bu ne yazıkki kontrolü elden bırakmamak gerekiyormuş meğer

Aynen bir adım geride olmak gerekiyor ne yazıkki.Hele ki çalışmıyorsanız tüm hayatınız esiniz olunca adam kendini süper star saniorBöyle hissettirmemek lazim

Adamın mizacı sizinkinle uyuşmuyorsa mıncıklamaktan vazgeçin, her eş farklıdır
Her eşte kendine göre kaba veya kibar yönleri mevcuttur
Mutlaka adamın iyi yönleri vardır,
Bazısı miğdesine düşkün, bazısı televizyona düşkün, bazısı da paraya düşkün olur artık adamın neye zaafı varsa oradan onu yumuşatın

Aynen bir adım geride olmak gerekiyor ne yazıkki.Hele ki çalışmıyorsanız tüm hayatınız esiniz olunca adam kendini süper star saniorBöyle hissettirmemek lazim
Hakketen öyle baştacı yapacaksan bile belli etmeyeceksin dimi.benim kalbimdeki beynimdeki dilimde işte o dili tutabilmek mesele...

Valla benimki bu saydıklarınızın hepsine düşkün ben hariç

O kadar emin olma kuzum ya. Ben de oyle derdim. Baskasi olmadan da yasiyorlar, gayet de guzel o evde oturuyorlar. Kimse vazgecilmez degil.
Soruna gelince o eski adami geri getiremezsin. Adam maskesini dusurmus. Gercek yuzu bu. Kisilik de 7 yasds oturur, yani kimse degismez. Adami hayatinin merjezinden cikar, belli ki o cikarmis sizi merkezden. Saygi biterse evlilik de biter. Saygisizlik yapnasina musade etmeyin.

Evet erkek milleti köprüyü geçene kadar.öyle bir nankör olabiliyolarki.evet kimse vazgeçilmez değil sevgi varsa arada bir umut vardır diye düşünüyorum ben.Hayatımın merkezinden çıkarmam için onu görmemem duymamam onunla konuşmamam lazım.boşanmak lazım yani.onada benim ayağım varmıyor.farklı öneri ve taktiklerle yapacağız bişey artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…