Ne yapıcam ben bu kocayıya

Darısı benim başıma

Tripliyken mıncıklamayın. Bırakın ne hali varsa görsün. Kendini yatak odasına mı kitliyor banyoya mı kitliyor kilere mi kitliyor nereye kitlerse kitlesin. Görmezden gelin. Şımarıklar.

Bu taktiği deneyeceğim

Benim eşimin de bazı sevmediğim huyları vardı hala var ama azalıyor git gide. Bence en başta hatası olduğunu kabul edecek ve değişmek için çabalayacak. Yoksa düzelmez. Eşimin bana her zaman dediği " sen bana söyle, yol göster ben düzeleceğim;çünkü dediklerinde haklisin." Der.

Çok romantiksiniz, öyle güzel unutur ki... Size böyle davrandıktan sonra cilve yapmayın mesela, konuşmaya çalışmayın, uzaklaşan siz olun. İyi bir anınızda konuşmayı deneyin, hissettiklerinizi anlatın ama duygusal davranmayın. İletişim probleminiz olduğunu, onunla eşit şartlarda olduğunuzu hissettirin. Bilmiyorum kalbimi kıran eşime ikinci saniyede güleryüz gösteremem ben. Öyle yapınca değerli de olmuyorsunuz. Kendinizi paspas etmeyin, ederi kadar değer verin. Anlarsa zaten kendine çeki düzen verecektir.

Tripliyken mıncıklamayın. Bırakın ne hali varsa görsün. Kendini yatak odasına mı kitliyor banyoya mı kitliyor kilere mi kitliyor nereye kitlerse kitlesin. Görmezden gelin. Şımarıklar.
Ben yapı olarak sakin biriyim kolay kolay trip yapmam sabırlıyımdırda.gergin ortamlara mahal vermem.her şartta ortamı sıcak tutmayaalışırım.ama dediğiniz gibi bazen ters tepiyor işte böyle

Materyal odun olunca yontsan ne olacak.hic muhattap olma.cilve de yapma..Allah büyük ocağına düşer.cogunu geçici süre hizaya getiren şey yokmuş gibi davranmak.kalici bir çözümü yok malesef

Çok haklısın eşimden önce kendimin iyi yönlerimi yontsam iyi olacak sanırım

Ben yapı olarak sakin biriyim kolay kolay trip yapmam sabırlıyımdırda.gergin ortamlara mahal vermem.her şartta ortamı sıcak tutmayaalışırım.ama dediğiniz gibi bazen ters tepiyor işte böyle

Trip yapın demiyorum, onun o afralı tafralı hallerinde yoksayın diyorum. Bi iki yapınca alışıyorsunuz. Bırakın kendi içsel sorunlarını yalnız başına halletsin. Yumuşatmaya çalışmayın daha çok triplere giriyorlar.

Eşinizi düşündüğünüz kadar kendinizi düşünseniz nasıl olur? Ve emin olur unutur, şaşar kalırsınız nasıl unuttuğuna.
Madem bu deveyi güleceksiniz, size tavır yapan adamı mıncıklıklamayın, üzerine düşmeyin,. görüyorsunuz bir kıymeti olmuyor bu şekilde yaptığınızda.
Ne kadar değer görüyorsanız o kadar değer verin. En azından daha az üzülürsünüz.

Tamam yoksayıcam.üstüne gittikçe uzaklaşıyor zaten

Aslinda duzelir insan degisir de tek sorun sizin dayanabilmeniz eger simdiki yaptiginiz hareketleri yapmazsaniz bakin gorun degisir hersey olay sadece popolarini kaldirdigimiz icin boyle oluyor biraz uzaklasin sogumus gibi olun o sizin pesinize dolancak evlilikte tek altin kural var takmamak kacan hep kovalanir

Çok özverili biriyim karşımdaki mutsuzken mutlu olabilmeyi becebilmişndeğilim ömrü hayatımda.söz konusu eşimken bide .ben o lüksü kendime hiç yaşatamadımki.ben mutluysam karsımdaki mutlu olsun yada tam tersi bi düşünceye hiç sahip olamadım.neden ya neden.insanlar neden zorla kötülüğe alıştırılırki.

Zaman insana öğretiyor...şimdi biraz da olsa umudunuz var...umudu kesince öyle bir elinizi eteginizi çekersiniz ki...eşiniz duzelse bilesizde biten biter

Aynen öyle ailemin yanına göndermek istemiyor orda kalırım diye filan aklı çıkıyor orda kalıp dönünce kraliçe gibi karşılıyor beni.neden ya neden sevginin ortaya çıkması için özlem mesafe gibi araya illa entrika sokmak niye

Ben bir donem cok elestirdim esimi. Sikayet ettim vs.. baktim hep basa sariyor. Bir psikolog soylemisti internette. Boyle tiplere kirilsaniz da faydasi yok trip yapsaniz da karsiligi olmaz. Baska dilden konusmak lazim elestirmeden daha sabirla yaklasin demisti. dusundum bende.. Cok severek daha cok severek daha anlayisli olarak ama memnun olmadigim noktalari hafif hafif soyleye soyleye bir arpa boyu yol aldik diyebilirim. Ilk 2-3 sene cok dusundum ayriligi. Mutsuz oldugum anlar daha coktu. Ben sikayet etmeyi elestirmeyi kesince esim de degisti. Sizde ise yarar mi bu taktik bilemiyorum. bildigim su ki kavga etmek trip atmak da cozum olmuyor. Bosanmayacaksaniz da cok uzerine gitmeyin. Sensiz de bir hayatim var havasinda olun, benim dunyam senin etrafinda donmuyor tavrinda olun.

Evet her yiğidin yoğurt yeyişi ayrı dicemde öylemiydi o sözherkesin kendine özgü huyu tüyü var.trip atılacak erkek var atılmıcak tipler var.şikayet etme olayını ben bırakalıçok zaman geçti.öyle şeyler denedimki o günlere nazaran evliliğim katbekat iyi.ama insanoğlu doyumsuz ilk tanıdığım evliliğindeki ilk yılımda gördümya eşimi işte o kıvama getirmek istiyorum

Canım.. öncelikle üstüne düşmeyi birakacaksın bir süre fikir beyanında bulunma birseyler mı anlatıyor dinle geç .az iletişim kur , kırılıp odaya çekilecegi sözler sarfetme . cilve saka maka geç bunları yapmayı bırak. Belli ki haketmıyor bugune kadr nasıl davrandıysan tam tersini dene tabi ortalığı kızıştırmadan .

Benim eşim de bir dnem fazla üzerine düştüğümdendir ki tartışmalarımızda uzu n sure konuşmazdı ben yalvar yakardım. Ne aptalmışım küstümü umrumda olmaz sımdı hiçbir sey yyokmuş gibi devam ederim yemek hazır gel uyuyorum iyi gecelrr taki kendi kendiligne yanaşana kadar. bazen ben onun yaptıgının aynısını yaparım o gelır yani durumu tersine çevirdim. haaa küstüğü zamanlar olmuyor mu COK TABİ. ozamanda ne özur dilerim ne cilve yaparım hiçbişe olmamıs gibi devam ederim umursamam. böyle daha mutluyum kendimle mutluuym benı mutlu etmesıne ıhtıyacım yok aciz de değilim allaha şükür . Kendi bana mecbur bütün işleri benım üzerimde .. bazen 3 4 gün yapmam yoklugumn ne yarattgını gorsun die. ha umursar mı belki umursamıyorr amabende umursamam .
ben bu tavra büründüğümden beri daha az kavga eder olduk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…