Ne yapıcam ben bu kocayıya

Sizde benim gibisiniz, "korkarım gideceksin" diyorsunuz. Evet bende eşimi çok seviyorum, sizinle aynı karaktere sahibim, eşimde sizin eşiniz ile aynı karaktere sahip ama ben 1 yıllık evliyim, kaçan kovalanır yöntemini kullanacağız mecbur

Hep böyle olsa karakteri bu diyeceğimde İlk başlarda ilgiliydi diyorsunuz.Hayatında başkası falan olmasın ? Yatak odasının kapısını falan kapatmalar pek hoş değil yani

eşiniz aslında böyle biri hani böyle biri değildi diyorsunuz ya hani çok ilgiliydi falan işte eşiniz öyle biri değildi o fragman mı desem yani reklam mı desem ya da işte pazarda yapılan iyileri önüne koyma hilesi mi desem gerçek olan o değildi gerçek eşiniz bu adam evleenince fabrika ayarlarına geri döndü

Ama ilk yıllarda düşünceliymiş eğer rol yapsaydı daha ilk yıldan maskesini düşürmez miydi ?

Genç arkadasım siz önce bu fazla romantik ve ponçik bakış açınızı değiştirin yoksa
yandı gülüm keten helva.
Yeşilçam karakteri gibisiniz yeminle.
Burda 27 yıllık evli bir kadın yani tecrübe konuşuyor.

Onun adina o kadar da emin konuşmayin bazi erkekler o kadar severken buz olabiliyorlar ki sanki o adamlar hiç gelmemiş sevmemiş gibi hayatlarina devam ediyorlar kimler kimler unutuluyor.

Sizde aynı şekilde davranın ilgilenmeyin, özel günlerini kutlamayın. Kendinize özel bişeyler yapın hobi filan edinin. Yani mutlu olmak için ona ihtiyacınız olmadığını da hissettirin. Sohbet etmeyin. Eşinizin size saygısı bitmiş maalesef. Bence konuşarak çözemiyorsanız sizde aynısını yapın

Sizin affedip alttan alacağınızı biliyor o yüzden naz yapıyor işte.Dışardaki insan nazını çekmez de o yüzden cesaret edemiyor küheylanlık taslamaya

Eşinizi asla haklı bulmuyorum. Yontma taktigi sordugunuz icin nacizane ben kendi dogrumu soylemek isterim. Anahtar kelime "uslup"
Nasil biliyorsan oyle yap demek, bence hakaret gibi birsey. Ne soylediginiz degil, nasil söylediğiniz onemli. Biri kizginsa, karsi taraf alttan almali. Kizginlik illa bir yerde bitecek, o zaman sakince ve yapici olarak konusmak gerekli diye düşünüyorum.

Gecen gun alisveris yaptik, herseyi eve getirdik. Dut yok! Arabada kalmis alir misin dedim. Gidip almadı. Ve 3 gün her sabah dutu at bak kokar dedim. Atmamid oyle 3 gun 3 gece ise o arabayla gidip geldi ve atmamış. Bagajda bebek arabamiz da vardi hep ona akmis rezil olmus. Araba fil kusmuş gibi kokuyor, tarif edemem ceset gibi bi koku. Bagaji bi temizler misin falan dedi. Temizlerim canim dedim, bebek arabasını aldim eve cikardim yikadim. Cocugu uyuttum falan. Olay sogudu yani.
"Tuh ya bagaj oyle kaldi ne olacak simdi cok yoruldum ama dur hemen gideyim 2 saat surmez temizler gelirim" dedim. Kiyamam bu saatte gitme yoruldun, ben yarin ic dis yikatirim dedi. Aaa canim kocam arim.balim.petegim dedim ve mutlu son.

Arabanin basında " ben sana 3 gundur dut diyorum, ne laftan anlamaz adamsin, bu kokuyla nasil durabildin arabada, bebek arabasi da rezil olmus" diye dirdir etseydim ele ne gecerdi?

Hatalı olduğu zamanlarda bence el şakası vs. yapmayın hatasını anlasın o yaklaşsın.

Evet ustelemek , üste gitmek hiç hoş değil gerçekten. Güzel davranmissiniz .

Benim merak ettiğim neden size yikatiyor arabayı ?

Evet ustelemek , üste gitmek hiç hoş değil gerçekten. Güzel davranmissiniz .

Benim merak ettiğim neden size yikatiyor arabayı ?
O anda cozum buluyor aklınca. Bebek arabasini eve çıkarıyorum ya, bagaj boşalacak, yumuşatıcı falan guzel kokacak bi cozum bulabilir misin, bagaji temizler misin dedi.
Evdeki bardağın yerini bilmeyenlerden malesef
Ama ben yer miyim, yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…