- Konu Sahibi Miraclessss
-
Ama ilk yıllarda düşünceliymiş eğer rol yapsaydı daha ilk yıldan maskesini düşürmez miydi ?eşiniz aslında böyle biri hani böyle biri değildi diyorsunuz ya hani çok ilgiliydi falan işte eşiniz öyle biri değildi o fragman mı desem yani reklam mı desem ya da işte pazarda yapılan iyileri önüne koyma hilesi mi desem gerçek olan o değildi gerçek eşiniz bu adam evleenince fabrika ayarlarına geri döndü
Ben koca ayıya diye okumstm yaŞu forumda o kadar hanzo kocaya maruz kaldım ki yemin ederim başlığı şöyle okudum. "Ne yapıcam ben bu kocam olacak ayıyı yaaaaa"psikolojim bozuldu yav
Yalnız değilsiniz ben de öyle okudum.Şu forumda o kadar hanzo kocaya maruz kaldım ki yemin ederim başlığı şöyle okudum. "Ne yapıcam ben bu kocam olacak ayıyı yaaaaa"psikolojim bozuldu yav
Genç arkadasım siz önce bu fazla romantik ve ponçik bakış açınızı değiştirin yoksaGüdüyorum güdeceğim de Allah ömür verdikçe.çünkü biliyorum ki bensiz yapamaz hiçbir işini bensiz yapamaz.çok sorunlu günlerimiz oldu ama her işimizi birlikte yaptık durduğum bu evin her adımında benim izim var.yani kendimi onun yerine koyuyorum diyorum ayrılsak onun yerinde ben olsam nasıl unutabilirim heryerde ben ve bana ait olan bir nesne bir eşya.
Konu basligini ben de ne yapicam ben bu koca ayiya diye okumustumYalnız değilsiniz ben de öyle okudum.
Onun adina o kadar da emin konuşmayin bazi erkekler o kadar severken buz olabiliyorlar ki sanki o adamlar hiç gelmemiş sevmemiş gibi hayatlarina devam ediyorlar kimler kimler unutuluyor.Güdüyorum güdeceğim de Allah ömür verdikçe.çünkü biliyorum ki bensiz yapamaz hiçbir işini bensiz yapamaz.çok sorunlu günlerimiz oldu ama her işimizi birlikte yaptık durduğum bu evin her adımında benim izim var.yani kendimi onun yerine koyuyorum diyorum ayrılsak onun yerinde ben olsam nasıl unutabilirim heryerde ben ve bana ait olan bir nesne bir eşya.
Sevildiğinden şüpheleniyorsan sevilmiyorsundur diye bir söz var ama ne kadar doğru bilememBüyük ihtimalle seviliyorumdur herhalde.
Hahaha tek değilmişim bende öyle okudumŞu forumda o kadar hanzo kocaya maruz kaldım ki yemin ederim başlığı şöyle okudum. "Ne yapıcam ben bu kocam olacak ayıyı yaaaaa"psikolojim bozuldu yav
Bende sonunu koca ayı diye okudum hahahhahahaŞu forumda o kadar hanzo kocaya maruz kaldım ki yemin ederim başlığı şöyle okudum. "Ne yapıcam ben bu kocam olacak ayıyı yaaaaa"psikolojim bozuldu yav
Eşinizi asla haklı bulmuyorum. Yontma taktigi sordugunuz icin nacizane ben kendi dogrumu soylemek isterim. Anahtar kelime "uslup"
Nasil biliyorsan oyle yap demek, bence hakaret gibi birsey. Ne soylediginiz degil, nasil söylediğiniz onemli. Biri kizginsa, karsi taraf alttan almali. Kizginlik illa bir yerde bitecek, o zaman sakince ve yapici olarak konusmak gerekli diye düşünüyorum.
Gecen gun alisveris yaptik, herseyi eve getirdik. Dut yok! Arabada kalmis alir misin dedim. Gidip almadı. Ve 3 gün her sabah dutu at bak kokar dedim. Atmamid oyle 3 gun 3 gece ise o arabayla gidip geldi ve atmamış. Bagajda bebek arabamiz da vardi hep ona akmis rezil olmus. Araba fil kusmuş gibi kokuyor, tarif edemem ceset gibi bi koku. Bagaji bi temizler misin falan dedi. Temizlerim canim dedim, bebek arabasını aldim eve cikardim yikadim. Cocugu uyuttum falan. Olay sogudu yani.
"Tuh ya bagaj oyle kaldi ne olacak simdi cok yoruldum ama dur hemen gideyim 2 saat surmez temizler gelirim" dedim. Kiyamam bu saatte gitme yoruldun, ben yarin ic dis yikatirim dedi. Aaa canim kocam arim.balim.petegim dedim ve mutlu son.
Arabanin basında " ben sana 3 gundur dut diyorum, ne laftan anlamaz adamsin, bu kokuyla nasil durabildin arabada, bebek arabasi da rezil olmus" diye dirdir etseydim ele ne gecerdi?
O anda cozum buluyor aklınca. Bebek arabasini eve çıkarıyorum ya, bagaj boşalacak, yumuşatıcı falan guzel kokacak bi cozum bulabilir misin, bagaji temizler misin dedi.Evet ustelemek , üste gitmek hiç hoş değil gerçekten. Güzel davranmissiniz .
Benim merak ettiğim neden size yikatiyor arabayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?