Aman babanı di le. Bırak yapsın işini nasıl olsa evlenince bıkıyor insan. Hiç değilse ev işine alışmış olur.Kızlar nişanlıyım Allah izin verirse bu ekim de düğün yapmayı düşünüyoruz çünkü nişanlım ailesinin olmadığı yani farklı bi şehirde calısıyo o yüzden yemek temizlik kıyafet ütü bide iş olduğu icin cok zor oldugunu söylüyo.zaten o zamana kadar nişanımız 1 sene olcak . Herkes uzatmayın diyo Kaynanam annem dahil herkes bu güz olsun diyo ama babam güz haricinde bi seneye yakın en az 6 ay daha bekleyin diyo biliyorsunuz bu gibi seyler illa bi şey çıkıyor . İki ailede konuştu babam Nuh diyo peygamber demiyo nişanlımda annemde herkes bu güz olsun diyo iki arada bi derede kaldım nişanlımıda çok seviyorum babamı da ..
Kızlar nişanlıyım Allah izin verirse bu ekim de düğün yapmayı düşünüyoruz çünkü nişanlım ailesinin olmadığı yani farklı bi şehirde calısıyo o yüzden yemek temizlik kıyafet ütü bide iş olduğu icin cok zor oldugunu söylüyo.zaten o zamana kadar nişanımız 1 sene olcak . Herkes uzatmayın diyo Kaynanam annem dahil herkes bu güz olsun diyo ama babam güz haricinde bi seneye yakın en az 6 ay daha bekleyin diyo biliyorsunuz bu gibi seyler illa bi şey çıkıyor . İki ailede konuştu babam Nuh diyo peygamber demiyo nişanlımda annemde herkes bu güz olsun diyo iki arada bi derede kaldım nişanlımıda çok seviyorum babamı da ..
Profilinizideki yaş bilgisi doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?