paraları olduğunu kesin net biliyormusunuz peki? adamın didinip çalıştığı evi sizin üzerinizemi yapmalı yada 200 bin tl çıkarıp yeni bir ev mi almaları gerekiyordu ?
bu durumda sizin aileniz ne yapacaktı ?
yaşlarınız çok küçük sözlenmişken bile ailelerinize söz gecirip dinletememişsiniz işler bu denli bozulduktan sonra farz edin kaçtınız gecindirebilecek geliriniz var mı kendinizi?
durumları iyi diyebilirim olmasa tamam yok dersin ama varken böyle yapmaları sinir bozuyor. Böyle yapıcaklarını bilseydi eve para vermez kendisi biriktirirdi.
- Oturdukları ev kendilerinin
- Üst kattaki daire de onların kira geliri 900 tl
- Arabaları var 25.000 - 30.000 arası eder
- Babası emekli + çalışıyor ( çok yaşlı da değil)
- Annesi çalışıyor
- Köyde evleri var ( tam benim ailemle tanıştığı sırada köye gitti 90.000 tl lik ev yaptırdı. 50.000 tl sini borçla yaptırdı biz istemedik sevgilimle bizim evlilik söz konusuyken ne evi önce biz evlenelim dedik dinlemediler, simdi senin de maaşın hemde evin kirası varken evi yaptıralım sonra sizi evlendirelim sen evlenince senin maaşın da o evin kirası da olmicak sen orda oturcaksın dediler ve köye evi yaptırdılar.)
9 ay çalışıp 3 ayını köyde dinlenerek geçiren insanlar rahatına düşkün. Oğluna seni evlendiricem yeter ki sen bize yardım et diyen insan sonradan 90 derece döndÜ.
Düğün değil de nikah yaparız.
Bizi masrafa sokmayın 1 ya 2 dal altın takarız,
Eşyalarınızı kendiniz alır ve siz ödersiniz,
Kirada oturursunuz para biriktirirsiniz bir yıl sonra arabayı satar size yardım ederiz.
Sizde kredi çeker siniz ev alırsınız demeye başladı.
Tabi bunlar sadece işin maddi yönü bu konularda böyle yaptıkları yetmemiş bigi
bir de diğer konuları açıp iyice işi bozdular.
O aileyle zor farkındayım ama sevgilimin de dediği gibi onun ailesinden uzak kalarak kendimize karıştırmadan yapabilir miyiz gibi sorular vardı ama herkez çok zor olduğunu söylüyor.