Ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım edin

Fruma

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
545
22
303
Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyim yeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz

Çevreniz de başka insanlar yok mu,orda yaşayan?
Eşimin doğu görevi dolayısıyla dağbaşı gibi bir yerde yaşamıştık 2 yıl,ahhh hala orda ki huzuru ve sessizliği arıyorum,insanoğlu herşeye alışıyor merak etmeyin,kendinize kafa dengi bir komşu edinin o size yeter,benim öyleydi..

Canım ben de evlenip hiç bilmediğim bi şehire geldim.su an biz de sessiz sakın bir yerde oturuyoruz.cocugm da yok ama hiç korkmadim neden korkacaksin ki koskocaman kadınsın evet sıkılıyorum ama onun dışında gayet rahat kendi evi gibisi yok insanin valla.annemlere gidince bile bi an önce evime gitsem diyorum özlüyorum

Ayy git kafanı dinle azcık kendi sefanı sür canım evde. Ne güzel şimdi yeni bi evin olcak kendi kuralların olcak 10 kişinin yemeği değil tek kendizi düşünceksin. İlla sıkılırım diyorsan iş bul çalış

Benim ablamin esi asker, meslegi bu yani.. hem de bir sure zorunlu sebeplerden dolayi esi cok uzakta baska bir sehirde..Ablamda sıkınti cekti ilk baslarda, ama sonra alisti. Hatta suan tek basina cok huzurlu..Bir de cocuk olunca ev senlendi zaten.. :) İnsanin kendi evi gibi yok, mutlaka alisirsiniz..

Dağın başındaym. Oturduğum yerde binalar cok fazla dolu değil... Gündüz sıkıntı çekmedim çiçek böcek ağaç vs... Sonra eşim gece mesailerine ve seyirlere başlayınca, açıkçası korkmadm değil ama alıştım şimdi kralı gelse korkmam :))) alışıyor insan :)

Eşinizle baş başa olacağınız bir eve çıkıyorsunuz ne güzel işte, hiç endişe etmeyin üstelik zaten yaşadığınız bir şehirde olacaksınız hobiler edinin keyfinize bakın

Öyle ama ilk defa ayri bi eve cikiyorum ne biliyim ya bisey olursa basima bisey gelse ne yaparim esimin is yeride yuruyerek 1 saatlik yol off off

KV den ayriliyorsun ve endişeli misin?
Benim kafa yerinde değil heralde.
Evet yanliz kalmaktan cok korkan biriyim ben gece gunduz farketmez ora yabanci bi yer bi ses olur ne biliyim bi tikirti filan olur yuregim agzima gelir gelde rahatca uyu kalk otur

çocukmusun tek başına evde duramıyorsun..
Çocuk değilim. Ama tek başıma tanımadığım etmediğim bi yere gidiyorum ne aile ne arkadas ne akraba 1 allahin kulu yok. Ben birazda paranoyak biriyim en ufak bi seste acaba biri mi geldi ne oldu vs cok korkarim. 4 yillik evliyim ama hep kv ila yasadim hayatimda ilk defa ayri bi eve cikiyorum

16 yaşında yetişkin olmaktan korkmayan 20 yasinda ayri eve çikmaktan mi cekinecek?

Bişi olmaz, tum gun evde sıkılırsaniz yaparsiniz bir cocuk oyalar sizi. Işe girin derim de dag basindayiz diyorsunuz, is yoktur herhalde.
16 yaşında birinin böyle bir karar almasına izin verilmez ne kadar cesur olursa olsun bu suçtur
etrafındakiler nasıl insanlar acaba

konu sahibi nasıl nikah kıydınız ailenizden izin mi alındı yada reşit olana kadar nikahsız mı yaşadınız?

Evet yanliz kalmaktan cok korkan biriyim ben gece gunduz farketmez ora yabanci bi yer bi ses olur ne biliyim bi tikirti filan olur yuregim agzima gelir gelde rahatca uyu kalk otur

10 kişilik evden evlenip ayrıldım.
10 gece yalnız kaldığım olur.
Hiç bir şey olmaz insan her şeye alışık merak etme.
Kendi evin olacak tadını alınca bugüne dek yaşamış miyim evlilik miydi o dersin.

Bulmuslardir bir kilif
Yasini buyutmuslerdir, nikahi sonra kiymislardir, hakim karari falan.. isteyen buluyor bir seyler
Her gun bir cocuk gelin, ygs-lys tercihi icin akil alacagina gelip kaynanasindan, dayakci kocasindan dert yaniyor burada. Bereket versin bu kizin kocasinin baska bir marazi yok galiba-yani anlatmadigi icin bilemiyoruz tabii-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…