Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyimyeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz
Eşinizle baş başa olacağınız bir eve çıkıyorsunuz ne güzel işte, hiç endişe etmeyin üstelik zaten yaşadığınız bir şehirde olacaksınız hobiler edinin keyfinize bakınHanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyimyeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz
Evet ben biraz erken evlendimyirmi yaşında 4 yıllık evlimisin?
Öyle ama ilk defa ayri bi eve cikiyorum ne biliyim ya bisey olursa basima bisey gelse ne yaparim esimin is yeride yuruyerek 1 saatlik yol off offCanım ben de evlenip hiç bilmediğim bi şehire geldim.su an biz de sessiz sakın bir yerde oturuyoruz.cocugm da yok ama hiç korkmadim neden korkacaksin ki koskocaman kadınsın evet sıkılıyorum ama onun dışında gayet rahat kendi evi gibisi yok insanin valla.annemlere gidince bile bi an önce evime gitsem diyorum özlüyorum
biraz mı?Evet ben biraz erken evlendim
Evet yanliz kalmaktan cok korkan biriyim ben gece gunduz farketmez ora yabanci bi yer bi ses olur ne biliyim bi tikirti filan olur yuregim agzima gelir gelde rahatca uyu kalk oturKV den ayriliyorsun ve endişeli misin?
Benim kafa yerinde değil heralde.
Çocuk değilim. Ama tek başıma tanımadığım etmediğim bi yere gidiyorum ne aile ne arkadas ne akraba 1 allahin kulu yok. Ben birazda paranoyak biriyim en ufak bi seste acaba biri mi geldi ne oldu vs cok korkarim. 4 yillik evliyim ama hep kv ila yasadim hayatimda ilk defa ayri bi eve cikiyorumçocukmusun tek başına evde duramıyorsun..
16 yaşında birinin böyle bir karar almasına izin verilmez ne kadar cesur olursa olsun bu suçtur16 yaşında yetişkin olmaktan korkmayan 20 yasinda ayri eve çikmaktan mi cekinecek?
Bişi olmaz, tum gun evde sıkılırsaniz yaparsiniz bir cocuk oyalar sizi. Işe girin derim de dag basindayiz diyorsunuz, is yoktur herhalde.
Evet yanliz kalmaktan cok korkan biriyim ben gece gunduz farketmez ora yabanci bi yer bi ses olur ne biliyim bi tikirti filan olur yuregim agzima gelir gelde rahatca uyu kalk otur
16 yaşında birinin böyle bir karar almasına izin verilmez ne kadar cesur olursa olsun bu suçtur
etrafındakiler nasıl insanlar acaba
konu sahibi nasıl nikah kıydınız ailenizden izin mi alındı yada reşit olana kadar nikahsız mı yaşadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?