- 30 Mart 2017
- 12.438
- 19.132
- 298
Size katılıyorum evlenmeyip sağda solda bulussa daha mi iyiydi? evlenmenin nesi kötü anlamıyorum 18 yaşına gelince gezip tozmada bilmemnede herkes özgür evlenince aaa ne ayıp ne kötü ?Kız 18yaşında evlendim diyor. Yasal sonuçta. Kendi kızımızı evlendirmeyelim o vakit de kızın üstüne neden gidiyoz hala herkesin hayatına kimse karışamaz değil miydi o söz ajsjaak
Ben Ankara'nın dağ başı bi ilçesinde ıssız bi mahallesinde yaşıyorum. Buraya gelmeden önce hep büyük şehirlerde yaşadım Ve sürekli gezmeyi seven bi insandım :) evimin arkası alabildiğine tarla, sokaktan doğru dürüst insan bile geçmiyor. Ama bu sakinliği ve huzuru seviyorum. Eşimin işi nedeniyle çok yalnızda kaldım. İnsan her şeye alışıyor :) tv bile açmam çoğu zaman oyalanacak bir şey bulurum kendime. En basiti Bahçeli ev tuttuk bahçemiz var domates biber çilek yetiştiriyoruz :) kitap okuyorum bol bol. Düşününce yapacak iş çok. Bu arada ailem 8 kayınvalidem 12saat uzaklıkta. Hiç dert etme kendine insan her şeye alışıyor :)Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyimyeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz
Sebep?konya yazısını görünce bi durdum. O ilin neresi olursa olsun her tarafı çöp haritadan silmek gerek.
Sen sor diyeSebep?
Arkadaş güzelce sormuş neden bu şekilde cevap verdiniz ki avukatı misin dersiniz simdi "avukatı değilim ama haksizlogida göz yumamam "Sen sor diye
Doğruda demiss nesi var ki Konyanin her yeri maneviyat kokar!Arkadaş güzelce sormuş neden bu şekilde cevap verdiniz ki avukatı misin dersiniz simdi "avukatı değilim ama haksizlogida göz yumamam "
embesillere ayıracak genelde vaktim pek olmaz ama sana kıyak geceyim. Konya yi bilmem kötü müdür değil midir lakin genelleme yapamazsın bebegim. Ülkemde yaşıyorsan Eke Eke her karısına saygı duyacan,ha yok yasamiyorsanda böyle bir iyiliği yaptığın için minnettarim.Sen sor diye
Sagolun siz cvp verdiğiniz için yazdım bu gibi insanlar bı saniye bile kaybedilecek insan degiller. Kendi kendilerine eğlensinler. : )Doğruda demiss nesi var ki Konyanin her yeri maneviyat kokar!
Yanane yavArkadaş güzelce sormuş neden bu şekilde cevap verdiniz ki avukatı misin dersiniz simdi "avukatı değilim ama haksizlogida göz yumamam "
Koşt öteyeembesillere ayıracak genelde vaktim pek olmaz ama sana kıyak geceyim. Konya yi bilmem kötü müdür değil midir lakin genelleme yapamazsın bebegim. Ülkemde yaşıyorsan Eke Eke her karısına saygı duyacan,ha yok yasamiyorsanda böyle bir iyiliği yaptığın için minnettarim.
kost? Kostursana beni ezik.Koşt öteye
kost? Kostursana beni ezik.
Aptal kızım benim beyin ozurlum oradaki soru işareti bilinmezlik için kullanılmadı. Beyinlerimiz savaşsın isterdim lakin görüyorum ki silahsizinizyerizekalı seniii
Neden banane olmadığını aciklamistim her neyse ugrasamm.Yanane yav
en güzelini yaparsınız uğraşılacak gibi degil zira akıl olmayınca neylesin fikir, çalsın Abdurrahman oynasın Bekir..Neden banane olmadığını aciklamistim her neyse ugrasamm.
Senin gibi sığırlara mermi harcamam benAptal kızım benim beyin ozurlum oradaki soru işareti bilinmezlik için kullanılmadı. Beyinlerimiz savaşsın isterdim lakin görüyorum ki silahsiziniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?