• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım edin

16 yaşında yetişkin olmaktan korkmayan 20 yasinda ayri eve çikmaktan mi cekinecek?

Bişi olmaz, tum gun evde sıkılırsaniz yaparsiniz bir cocuk oyalar sizi. Işe girin derim de dag basindayiz diyorsunuz, is yoktur herhalde.
16 yaşında değil 18 yaşında evlendim
16 yaşında birinin böyle bir karar almasına izin verilmez ne kadar cesur olursa olsun bu suçtur
etrafındakiler nasıl insanlar acaba

konu sahibi nasıl nikah kıydınız ailenizden izin mi alındı yada reşit olana kadar nikahsız mı yaşadınız?
16 değil ya ne 16 tisi ben 18 yasimda evlendim profilde yasim 20 gozukuyor ama 21 yasindayim

10 kişilik evden evlenip ayrıldım.
10 gece yalnız kaldığım olur.
Hiç bir şey olmaz insan her şeye alışık merak etme.
Kendi evin olacak tadını alınca bugüne dek yaşamış miyim evlilik miydi o dersin.
Insallah ama en fazla 1 sene durucam bakalim o 1 sene nasil gececek

Selçuklu Konya'nın en gelişmiş ilçelerinden biri. Korkacak, çekinecek bir şey yok. Bildiğiniz yerlere uzak biraz evet ama alışırsınız. Kentplaza'ya filan gidersiniz ne bileyim, en büyük ilçesi sonuçta, bir sürü şey bulursunuz yapacak. Kendi evinizin tadını çıkarın.

Hanımlar ben 16 yaşında filan evlenmedeim o nerden çıktı ya ? 18 yaşındaydım evlendiğimde profilde yaşım 20 gözüküyor ama 21 yaşındayım 6 ay sonra 22 olucam

Selçuklu Konya'nın en gelişmiş ilçelerinden biri. Korkacak, çekinecek bir şey yok. Bildiğiniz yerlere uzak biraz evet ama alışırsınız. Kentplaza'ya filan gidersiniz ne bileyim, en büyük ilçesi sonuçta, bir sürü şey bulursunuz yapacak. Kendi evinizin tadını çıkarın.
Neyle gidilcek ki araba vs yok tum gun evde bir basima ilk defa boyle bisey yasiycam nasil olcak ne olcak bilmiyorum

Toplu taşımanın olmadığı köy bile kalmadı neredeyse memlekette, nasıl yok ulaşım? Tramvaya binin gidin işte. Otobüse binin, minibüse binin.

Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyim :KK43: yeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz :KK43:
suan elinde mendil halay cekiyor olam lazim :)

Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyim :KK43: yeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz :KK43:
ohh miss tadini cikar

İlk zamanlar biraz tuhaf gelebilir,ama kısa zamanda alışırsınız. Kvden ayrı 1 gün bile harika :KK45:

Ben evlenip kanadaya gittim ;) kimsede yoktu .Komsuyla bile anlasamiyordum . Market bnm İngilizce mi anlamiyordu ama uyum sagladim bir surec bu guvenin kendinize

Konyada okudum bahsettiginiz cevreyi biliyorum. Tramvaya yakin degil mi acaba. Tramvay ile cok kolay merkeze gidip geliniyor. Konya genel anlamda sakin bir sehir zaten. Endiselenmeyip sevinin bence esiniz ile basbasa olmanin tadini cikartin. Bende yeni evliyim coluk cocukta yok ama evde hic sıkılmıyorum ev isleri vs. Derken zaman geciyor esim geliyor aksama zaten.. Yani bence yeni baslangiclar korkutmasin sizi

Kız 18yaşında evlendim diyor. Yasal sonuçta. Kendi kızımızı evlendirmeyelim o vakit de kızın üstüne neden gidiyoz hala herkesin hayatına kimse karışamaz değil miydi o söz ajsjaak

Mutlu olsana işte kayınvalideyle oturmak iyi bir şey değil. Okullar okudum ikisinde de tek başıma yaşadım senin yanında eşin var ne olacak ki evlilik zaten böyle bir şey. Keyfini çıkar.

konya yazısını görünce bi durdum. O ilin neresi olursa olsun her tarafı çöp haritadan silmek gerek.

Kesinlikle çok güzel oluyor .. uzak olmak en iyisi.. başlarda biraz zor oluyor ama yinede insanın kendi evi gibisi yok ..

Evde tv internet örgü kitap okumak temizlik yemek derken zaman kalmıyor zaten. Benim eşim geceleri çalışıyor ve evlendigimizden beri geceleri yanlızım. Ilk zamanlar korkuyordum ama sonralardan alıştım. Zaten belli bir süre sonra taşındığınız yerde çevre edenirsiniz kendinizi kasmayın bence.

Back
X