• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam hiç bilmiyorum yardım edin

Kız 18yaşında evlendim diyor. Yasal sonuçta. Kendi kızımızı evlendirmeyelim o vakit de kızın üstüne neden gidiyoz hala herkesin hayatına kimse karışamaz değil miydi o söz ajsjaak
Size katılıyorum evlenmeyip sağda solda bulussa daha mi iyiydi? evlenmenin nesi kötü anlamıyorum 18 yaşına gelince gezip tozmada bilmemnede herkes özgür evlenince aaa ne ayıp ne kötü ?:işsiz:

Hanımlar eşimin işi dolayısıyla konya selçukluya taşınmak zorunda kaldım. Ama merkez filan değil yani bildiğiniz dağlar gözüküyor sessiz sakin bi yer. Ben şuan kayınvalidemgille yaşiyorum 4 yıldır konyadayım. İlk kez ayrı eve çıkıcam ve evde çok uzakta kayınvalidemgile. Nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum çocuğum filanda yok şimdilik tekim. Hiç tanınsdığım bi yer o yüzden çok endişeliyim :KK43: yeni evliler yada daha önce kv ile yaşayıp onlarda uzakta hiç tanımadığınız bi yerde oturanlar çocuğu vs olmayıp tek olanlar neler hissetiniz? Hiç korktuğunuz endişelendiğiniz oldu mu? Ve evde nasıl zaman geçirdiniz ? Bana bu konuda biraz moral verir misiniz :KK43:
Ben Ankara'nın dağ başı bi ilçesinde ıssız bi mahallesinde yaşıyorum. Buraya gelmeden önce hep büyük şehirlerde yaşadım Ve sürekli gezmeyi seven bi insandım :) evimin arkası alabildiğine tarla, sokaktan doğru dürüst insan bile geçmiyor. Ama bu sakinliği ve huzuru seviyorum. Eşimin işi nedeniyle çok yalnızda kaldım. İnsan her şeye alışıyor :) tv bile açmam çoğu zaman oyalanacak bir şey bulurum kendime. En basiti Bahçeli ev tuttuk bahçemiz var domates biber çilek yetiştiriyoruz :) kitap okuyorum bol bol. Düşününce yapacak iş çok. Bu arada ailem 8 kayınvalidem 12saat uzaklıkta. Hiç dert etme kendine insan her şeye alışıyor :)

İyi de bu çok iyi.
Ayrılıyorsun az kafa dinle.
Ayrıca dağ başı dediğin neresi Selçuklu da belediye iyi çalısiyor spor merkezleri, lokaller vs çok şey var gidersin illa ki bir yere...

embesillere ayıracak genelde vaktim pek olmaz ama sana kıyak geceyim. Konya yi bilmem kötü müdür değil midir lakin genelleme yapamazsın bebegim. Ülkemde yaşıyorsan Eke Eke her karısına saygı duyacan,ha yok yasamiyorsanda böyle bir iyiliği yaptığın için minnettarim.

embesillere ayıracak genelde vaktim pek olmaz ama sana kıyak geceyim. Konya yi bilmem kötü müdür değil midir lakin genelleme yapamazsın bebegim. Ülkemde yaşıyorsan Eke Eke her karısına saygı duyacan,ha yok yasamiyorsanda böyle bir iyiliği yaptığın için minnettarim.
Koşt öteye

Birsey olmaz. Hatta niye daha once ayri eve cikmamisim dersin. İnsanin kendi yonettigi evde ancak ve ancak mutlu olunur.
İlk zamanlar korkarsin tabi esin olmayinca buda gayet normal...ama alisirsin dertlenme.

18 yaşında üniversiteye başladım. Bir başıma içinde hiçbir tanıdığım olmayan bir şehirde 4 yıl yaşadım. Mezun olup 23 yaşımda atandım uzağın en uzağı bir şehire 22 saat otobüs yolculuğu mesafede aileme.Tanıdığım tek bir Allah'ın kulu yokken üstelik. Şu senin endişenin dörtte birini yaşamadım. Kendine güven. Yaşayanlar nasıl yaşıyorsa sen de öyle yaşarsın ne farkın var. Bu arada ailem de üzerime titreyerek büyüttü. Öyle salıveren bir anne baba evladı da değildim. Bol bol kendini geliştir kitaplar oku. Ev işlerini kendi başına yapmaya çalış . Örgü ör. Kursa git.

Back
X