Ne yapmak istiyor lütfen yardımcı olun?

Daha önceden de tanıyordum tedavi iki hafta sürüyor aşıl tanıma süresi o ancak kendisini tanımam yaklaşık 5 aydır

:) Burçlara kadar konuşulmuş hmm...
Şöyle bi diğer konularınıza da baktım, hep mi sizi bulur böyle saçma tipler çok enteresan vallahi.
Her şeyi konuştum ya ailesini arkadaşlarını her şeyi biliyorum

Ne sevmesi arkadaşım, uyan şu rüyadan. Sadece seni kullanmak istiyor ve sen de onun istediği kıvama doğru yol alıyorsun

2 oynaşmak istiyor daha ne olucak derdi ulen şu erkeklere hemen kaniyorsunuz ha
Ben ondan zaten hoşlanıyordum o öpmeden önce de ama işte öpünce sandim ki o da hoşlanıyor çünkü güzel şeyler de söylüyordu bana çok iyi geliyorsun buraya gelince yorgunluğun gidiyor gibi

Kusura bakmayın ama bu tip gel git kafası yaşayanların aklında başka biri oluyor , unutamadığı biri olabilir. Bence siz direk mesafe koymayı deneyin. Arkadaş kalmayın zira bir sürü arkadaşınız vardır sizin ona arkadaş olarak ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Hem koyduğunuz mesafeye göre size yaklaşım tarzını izlersiniz. Öpüşme oldu diye de üzülmeyin olan ile ölmüşe çare yoktur, bundan sonrasına bakın bence. Bu insan bu tavırları ile psikolojinizi etkiler sizi sinir eder durur bende aynı şeyi yaşadım biliyorum.

Ne sevmesi arkadaşım, uyan şu rüyadan. Sadece seni kullanmak istiyor ve sen de onun istediği kıvama doğru yol alıyorsun
Ona çok açık şekilde söyledim istemediğimi o da zaten bugün ima etti yine ters tepki aldi öpmeye calismadi ben onu seviyorum evet ama kendimi kullandırmak istemiyorum asla

Her şeyi konuştum ya ailesini arkadaşlarını her şeyi biliyorum

İyi de yani bu adamın nesini anlamadınız?

"Hoşlanıyor gibiyim ama sevgili olmasak mı?"
"Sana çikolata getirdim ama yersem şey olurum ehehe"
"Öptüm dayanamadım, ama sor bi niye öptüm, arkadaşlar arasında olur öyle"

Adamın kendisiyle değil, pantolonunun içindekiyle konuşuyorsunuz yani görmüyor musunuz cidden?
Ve böyle bir adamı da seviyorsunuz? Kız bildiğin hakaret gibi adam, yanımda gezdirsem zekamı sorgularım.

Kapatamadığı bir defter var anlaşılan gelmesini beklediği biri oyüzden git geller yaşıyor ilişkiniz olsa bile o defteri kapatmadan hep böyle devam edicek uzak durmanızda fayda var.

Ben de öyle dedim işte kapansın by konu tamamen dedim çünkü beni çok aradı çok mesaj attı kliniğe geldi falan gönlümü almak için uğraşınca dedim tamam arkadaş kalalım bi daha bu konuyu açma sevgili olmadan böyle şeyler yaşamak bana hiç uygun değil ben bunları sana karşı gerçekten bir şeyler hissettiğim için yaşadım sen ilişki istemiyorsun madem benimle bir daha yakınlaşmaya çalışma ama bi yandan da bekledim açıkçası senden hoşlanıyorum desin demedi bi yandan onun acısını yaşıyorum bir yandan da şimdi bugün tedaviye değil beni görmeye gelip üstüne de öyle bir ima etmesine üzülüyorum

Tavrinizi sert sekilde koymadikca, mesafeli olmadikca ilerde cok aglayacaginizin isaretidir bu adam.. lakayit, ukala,kendini kaf daginda sanan , sizi sadece kullanmak isteyen biri... Uzak durun derim..Uzgunum .kolay gelsin.( daha cok sey sayacaktikda ban yemeye degmez)

Tek konuşmalar bundan ibaret değil iste o yüzden zaten ben bu çocukla sadece bunları konuşsam çok itici ama her şeyi konuşuyorum o yüzden onu seviyorum yani bunlar yaptığı kötülükler bana karşı ama iyilikler de çok fazla benim belim açıyor dedim diye işini gücünü bırakıp bana yardıma geldiği de oldu iş yerinde

Kimseyi şikayet etmem istediğiniz gibi yorum yapmakta özgürsünüz. Buraya herkesin düşüncesini öğrenmek için yazıyorum çünkü onu tanıyan kişilere beni öptü diyemiyorum ve herkes şu an bizi çok mutlu bir ilişkimiz var olarak görüyor ama durum o değil ben anlamıyorum ki herkese sevgiliyiz imajı vermekten çekinmeyip de benimle neden sevgili olmak istemiyor bana karşı bir şey hissetmiyorsa beni neden öpüyor

Bu hikayenin aynısını tıpa tıp yaşadığım için biliyorum. Bu kişi size güven vermeyen biri bununla ne düşünebilirsiniz ki ilişkiniz olsa bile.. Çok dengesiz bir insan ve bu davranışların altında dediğim gibi sizin bilmediğiniz şeyler olduğunu düşünüyorum, sonradan ortaya çıkar. Ayrıca işi bilen biri çikolatadır vs resmen umut veriyor madem istemiyorsun neden böyle yapıyorsun. Bu tip erkeklere güven olmaz sonradan çok üzülürsünüz, benim üzüldüğüm gibi umarım bir an önce halledersiniz, kafanızdan silersiniz bence tedavisi bittikten sonra bir daha görüşmeyin hatta telefonları açmayın mesajlara dönmeyin, bakış açınızı anlasın ve ona göre davransın sizi istiyorsa ya hep ya da hiç yapacaktır.

O yardımlar, birer yatırım. :))

Muhtemelen hayatınızdaki sevgili boşluğunu fark edip buradan koştu, ihtiyacını duyduğunuz ilgiyi gördü oradan da öpücükle şutu çekti kafanızı karıştırdı.
Eh ne diyelim, ne zaman gol olacak diye bekliyor kendisi :)
Siz de düşünün artık "Ama bana çok yardım etti, her şeyimizi konuşurduk" diye.

Tedavi olurken elini tutmasına izin verdiğinde bitmiş olay.
Ne saçmalık ne diye tutuyorsun milletin elini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…