Ne yapmak istiyor lütfen yardımcı olun?

Tedavisi
dün bitti anlamadigim da bu zaten bugün tedaviye gelmedi benim yanıma geldi mesai saati bitimine az kala birlikte çıkalım da yemek yemeye gidelim düşüncesiyle gelmiş ben de eve gitmem lazım dedim oturdu mesai bitti ama o hala konuştu sohbet etti benimle tedavisi bitse de geliyor yani öğlen de yemek yemeye birlikte cikamka istedi denizle yiyorum ben dedim baktım sonra yemekte beni gördü yine yanıma oturacaktı boş yer olsa

Tedavi olurken elini tutmasına izin verdiğinde bitmiş olay.
Ne saçmalık ne diye tutuyorsun milletin elini.
Ya öptükten sonra tuttu işte ben o zaman sevgili olduğumuzu düşündüm o yüzden izin verdim tutmasına

dengesiz işte. bence onunla iletişimi direk kesin eğer gerçekten duyguları varsa peşinizden sevgili olmak isteyerek gelecektir eğer yoksa zaten gelmez sizde bu sayede önünüzü görürsünüz. Bir de çevresine sizi sevgili olarak gösteriyor ama sizinle olmak istemiyorsa ilişkiden ve ilişkinin getirdiği sorumluluklardan korkuyor olabilir. Erkeklerin çoğu böyle, ya da sadece cinsellik düşünüyor ve beğeniyor olabilir.

Aynı yerde çalışıyorsunuz bence siz bunu etrafınızdan uzaklaştırın.. Öyle arkadaş falan da kalmayın. Merhaba merhaba. Bu tipler orda burda sizinle ilgili abuk sabuk konuşur. Ben çok duydum kendisine yüz vermeyen kız için bu bana yanık falan diyen erkeği.

Yasi , hareketleri, konusmalari tam bir capkin......" sevgili olmayalim ihtiyac arkadasligi" yapalim demedigi kalmis. Sende hala sorguluyorsun.. Inan ki anlamiyorum, seni "kullanici bir erkekten " uzaklastirmaya calisiyor suradaki onca hemcinsin.... hala sorguluyorsun.. bir bildigimiz olmasa neden parmaklarimizi yoralim ki.. UYAN ARTIK lutfen....kotu konusan yokki burada sana... LA HAVLE

Bunu yaptigimda peşimden koştu ama tekrar yapacağım ona açık açık tekrar anlatıp ya sevgili olalım ya da
Ben kimseye kötü konuşuyorsun demedim ki. Burada sizlerden yardım istedim ben ve kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum

Doğru söylüyorsunuz. Soyledigi de bu zaten korkuyorum diyor ama en iyisi krndimi tamamrn geri cekmek ve nr yaptigina bakmak

Elini tutayım e erken olmuş.
Numaranı alayım e erken olmuş.
Öpeyim e erken olmuş.
Doğal olarak ayrılığın da erken olması doğal değil mi? Bir de şöyle arkadaşım ayağına yürüyen tipler yok mu? Kaçın bu adamdan ya da yanlış tedavi filan uygulayarak diğer hemcinslerimizi koruyun.

Ta ilk bastan elini tuttugunda tokati aşkedecektin ki anlicaktı.böyle tipler her çiçekten bal alayim diyen rahat tiplerdir.
Evlenicek olan adam sana 1 metreden fazla yaklasmaz.
Hem senin vücudunun degeri yokmu.sana yaklasmasina nasil izin veriyorsun.
Çalistigin yerde de adıni lekeler bu tipler.

Sizin yerinizde ben olsaydım daha ilk öpmeye kalktığında neşteri kapmıştım faydalanmak istiyor uzak durun bence...

Takılmak istiyor.
Adı konmadan terketme durumu da olmuyor hesap sorulmuyor.
Bir bakmışsın sevgili yapmış veya evlenmiş.
Sana umut vermedim ki ile bitiyor bu durum.

Liseli ergenler gibi muhabbet olmuş aranızda bacım ne sevgisi

Bu adam sapık bence uzak dur.

İlk görüşmede öpüyorsa , 2.görüşmede sevismek isteyecek .. gözüne kestirmiş seni haberin olsun ..

İlk görüşmede tabiki opusulebilir çekim varsa ama bu bey abi ben ilişkiden korkuyorum diyor ..yani ben seni istedigim zaman öpeyim ,istediğim zaman seveyim ,yatağıma buyur edeyim ama adı ilişki olmasın ,arkadaşlık olsun , diyor ..raziysan görüşmeye devam et , değilsen bas tokatı ,hak etmiş şapşal. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…