- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.847
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Tedavisi
dün bitti anlamadigim da bu zaten bugün tedaviye gelmedi benim yanıma geldi mesai saati bitimine az kala birlikte çıkalım da yemek yemeye gidelim düşüncesiyle gelmiş ben de eve gitmem lazım dedim oturdu mesai bitti ama o hala konuştu sohbet etti benimle tedavisi bitse de geliyor yani öğlen de yemek yemeye birlikte cikamka istedi denizle yiyorum ben dedim baktım sonra yemekte beni gördü yine yanıma oturacaktı boş yer olsaBu hikayenin aynısını tıpa tıp yaşadığım için biliyorum. Bu kişi size güven vermeyen biri bununla ne düşünebilirsiniz ki ilişkiniz olsa bile.. Çok dengesiz bir insan ve bu davranışların altında dediğim gibi sizin bilmediğiniz şeyler olduğunu düşünüyorum, sonradan ortaya çıkar. Ayrıca işi bilen biri çikolatadır vs resmen umut veriyor madem istemiyorsun neden böyle yapıyorsun. Bu tip erkeklere güven olmaz sonradan çok üzülürsünüz, benim üzüldüğüm gibi umarım bir an önce halledersiniz, kafanızdan silersiniz bence tedavisi bittikten sonra bir daha görüşmeyin hatta telefonları açmayın mesajlara dönmeyin, bakış açınızı anlasın ve ona göre davransın sizi istiyorsa ya hep ya da hiç yapacaktır.